• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

yaş daha 16 körpeyim kilom en son 64.3 tü reglim ama perşembe günü tekrar güncellerim kilomu diyet olarka genelde sıkı ve protein ağırlıklı olmasına çalışıyorum 2 haftadır leslie yapıyorum ama başka programa geçmek istiyorum ama leslie yi de çok seviyorum bu konuda da önerilerinizi beklerim bu arada ilk hedef 59 ikinci hedef 55 ve 52 olursun müthiş olur

yaş daha 16 körpeyim kilom en son 64.3 tü reglim ama perşembe günü tekrar güncellerim kilomu diyet olarka genelde sıkı ve protein ağırlıklı olmasına çalışıyorum 2 haftadır leslie yapıyorum ama başka programa geçmek istiyorum ama leslie yi de çok seviyorum bu konuda da önerilerinizi beklerim bu arada ilk hedef 59 ikinci hedef 55 ve 52 olursun müthiş olur
körpecik hoşgeldin :))
yanlış bilinen bir gerçeği söyleyeyim hemen regl döneminde vücut su toplar doğru ama en hızlı kilo kaybını da bu dönemde veririz tatlı tuzlu krizi geçirmiyorsan bu fırsatı değerlendir su tutmamak için bol su iç protein ağırlıklı beslenenler genelde yulaf kepeği kullanıyor özellikle bağırsaklar için sen denedin mi

yulaf ezmesi var sanırım bizim evde evet tası pek hoş değil ana mutlaka deniycem günde en az 2 litre su içiyorum zaten teşekkür ederim çok 2 günde 900 gr verdim reglken

Arkadaşlar 100 kilonun üzerinde olanlar varsa diyet grupları bölümünde bugün itibariyle konumuz açılmıştır.

Biliyorsunuz "Diyet Grupları" bölümünde konular sadece moderatörler tarafından açılabiliyor. 100 kilo ve üzeri bayanlar olarak tek bir başlık altında toplanalım ve bizim için açılan bu konuya sahip çıkalım. (Aynı zamanda günlüğünüzde paylaşımlarınıza da devam edebilirsiniz.)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ilo-uzerindekiler-birlikte-zayifliyor.851342/

Ben ordayım 100 kilo ve üzeri tüm bayanları da bekliyorum :KK19:

Canim ben yulaf kepegini yogurtla karistiriyorum kuru üzüm kuru kayisi ve incir biraz bademle guzel bir ogun oluyor .sut asla kullanamam tadinida bilmem o nedenle yogurtla tuketiyorum belki biliyorsundur süt yumurta ve kurubaklagil benim hayatimda yok yemiyorum baklagil dokunuyor sutle yumurtada iki yasindan sonra yedirememisler o gun bugun tadini bile bilmem allahtan cocuklarim bana cekmemis :KK66:
Selam canım benim de oğlumda süt ve yumurta alerjisi var.Anne sütü verirken ben tüketemiyordum.Sütümden geçiyordu.Emmeyi bırakınca yedirmedik hiç süt ürünü ve yumurta.Özel bi maması var onunla besleniyor.Gerçi 2 yaşını geçti artık yemekleri baya yiyor ama yine de içinde süt ve süt ürünü yumurta yoğurt vs. olan herşeyden uzak tutmak çok zor.Geçici olduğunu söyledi doktoru.3 yaşına kadar atlatır dedi.Bakalım bekliyoruz bizde...

Hoş geldin aramıza canım.Bizlere göre fazla kilon yok yine.Biz 80er 90ar kilo civarında ablalarınız :) İnşallah yılbaşına kadar hedeflediğin kiloya ulaşır yeni yıla çıtır girersin.Görüşmek üzere ;)

Dün akşam yemeğim
1 kepçe kıymalı tel şehriye çorbası
4 yk pilav
1 tavuk but fırında
2 bardak ayran

Biraz taze fındık,1 çokonat (reglim oldu olacak bu günlerde kaçamaklarım arttı ama ben regl olunca daha çabuk kilo veriyorum )

Selam canım benim de oğlumda süt ve yumurta alerjisi var.Anne sütü verirken ben tüketemiyordum.Sütümden geçiyordu.Emmeyi bırakınca yedirmedik hiç süt ürünü ve yumurta.Özel bi maması var onunla besleniyor.Gerçi 2 yaşını geçti artık yemekleri baya yiyor ama yine de içinde süt ve süt ürünü yumurta yoğurt vs. olan herşeyden uzak tutmak çok zor.Geçici olduğunu söyledi doktoru.3 yaşına kadar atlatır dedi.Bakalım bekliyoruz bizde...

Hoş geldin aramıza canım.Bizlere göre fazla kilon yok yine.Biz 80er 90ar kilo civarında ablalarınız :) İnşallah yılbaşına kadar hedeflediğin kiloya ulaşır yeni yıla çıtır girersin.Görüşmek üzere :KK66:
çok teşekkür ederim canım benim ben de dayanamadım eczaneye gidip tartıldım 62.7 63 gibisinden bişey çıktım ama kesinlikle 63 ten fazla değil elektronik tattı değil ya zorladı baya eğildikçe artıyordu :D

Hos geldin canim yasinin genc olmasi cok buyuk avantajin metebolizman biz ablalarina gore daha hizlidir senin.. cok cabuk ideal kilona kavusursun sakin kendini tehlikeye sokacak diyetler yapma onunde kocaman bir ömür var zorlamadan ama emin adimlarla ilerle bu yaslarda yapilan diyetler ilerde telafisi olmayan seylere neden olabilir tekrar hosgeldin canim :KK5:

sabah
2dilim börek
1 haşlama yumurta
kırmızı ve normal biber kavurması
yarım kk peynir

Ben bugun ne yaptım anlamadım
sabah 1 kepekli poğaça
Öğlen 6 adet sarma 2 kaşık barbunya 3 dilim ekmek
Aksam 2 lahmacun
2 Magnum
Tatlı krizine engel olamadim çok kötü oldum. Şimdi de bisiklete binecegim 1000 kalori yakmadan inmeyecegim en azından dondurma ve lahmacunun kalorisini yakın

Offf bugün berbat gecti yaa ben kendime niye hakim olamiyorum eski iradem sanki yok oldu sabah bir gozleme yedim ve gozleme bende acayip kilo yapar insallah yapmaz ya ara falan yapmadim aksam cok az sehriye corbasi ictim bes kasik kadar kabak yemegi yedim uc kasik yogurtla iki kasik makarna yedim vee malesef ekmegi abarttim uc dilim tam bugday ekmegi yedim off sonra dondurma ve tatli istegim dahada artti ve cukalatali gofret yedim naptim ben yaa ekmek duskunlugumu yenemiyotum bir türlü cok kaciriyorum ve sebebini cozemiyorum halbuki kb bende cok kilo yapiyo daha sıkı sarilmam lazim ekmek istegini azaltacak formuller ariyorum :KK12:artik toparlanmaliyim yoksa tum cabam bosa gidecek :KK20:

Al benden de o kadar ben de bugun yenik düştüm bisikleti üstündeyim ve fazladan aldigim 1000 kalorili yakmaya çalışıyorum ama olmuyor daha 300 kalori oldu ve bacakları çok agriyoe

Dün akşam yemeği
5 yk taze fasulye
1 kase yoğurt
Biraz çoban salata

Ara
Taze fındık

Selam kızlar,sağ gözümün bulanık gördüğünü tesadüfen fatkettim ve doktora gittim.Üveit diye bir şey çıktı.Ya Behçet hastalığından yada romatizmal hastalıklardan kaynaklanırmış.Onu araştırıcam şimdi.Nelere dikkat etmem lazım acaba bilgisi olan var mı ? o_O

Back