• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

benim de tuzu bırakmam lazım bu ara her şey tuzsuz geliyor tuzu bol bol serpip yiyorum cezasını çekiyorum bacaklarım ayaklarım şiş kalktım bu sabah kiraz sapı azcık kurutmuştum bende mi içsem kaynatıyormuyuz demliyormuyuz kiraz sapını
Valla canım,benim bildiğim kaynatılıyor ama ben hazır doğadanın çayını alırım heralde.İş yerinde kaynatıp içmem zor.

5 sene kortizon kullanacak neyi vardı oğluşunun kıyamam kuzuma şimdi iyi değil mi
Canim benim buyuk oglum atobik astim bazi seylere alerjisi var yun yorgan kedi tuyu saman tozu ataklar gecirdigi zaman dinmek ve durmak bilmeyen bir oksuruk ama oyle arada soluk bile aldirmiyordu birkeresinde sekiz saat oksurmustu simdi cok iyi ergenlikle birlikte hastaligida uykuya yatti artik atak gecirmiyor ama canini uzerse biseylere hemen oksurugu tutar zaten su teog stresi bizi mahvetmisti cok hasta oldu sinav sonrasi ..cok sukur iyi bir okul kazandida biraz stresi azaldi ;)

Canim benim buyuk oglum atobik astim bazi seylere alerjisi var yun yorgan kedi tuyu saman tozu ataklar gecirdigi zaman dinmek ve durmak bilmeyen bir oksuruk ama oyle arada soluk bile aldirmiyordu birkeresinde sekiz saat oksurmustu simdi cok iyi ergenlikle birlikte hastaligida uykuya yatti artik atak gecirmiyor ama canini uzerse biseylere hemen oksurugu tutar zaten su teog stresi bizi mahvetmisti cok hasta oldu sinav sonrasi ..cok sukur iyi bir okul kazandida biraz stresi azaldi :KK66:
Büyük geçmiş olsun canım.Atlatmış neyse ki...

Canim benim buyuk oglum atobik astim bazi seylere alerjisi var yun yorgan kedi tuyu saman tozu ataklar gecirdigi zaman dinmek ve durmak bilmeyen bir oksuruk ama oyle arada soluk bile aldirmiyordu birkeresinde sekiz saat oksurmustu simdi cok iyi ergenlikle birlikte hastaligida uykuya yatti artik atak gecirmiyor ama canini uzerse biseylere hemen oksurugu tutar zaten su teog stresi bizi mahvetmisti cok hasta oldu sinav sonrasi ..cok sukur iyi bir okul kazandida biraz stresi azaldi :KK66:
şükür geçmiş ben tek yün alerjisiyle ne hale geliyorum bu yaşımda kuzum küçücük canıyla nasıl çekmiş
çocukluk alerjileri genelde 16-18 yaş arası ya çok azalıyor ya da tamamen geçiyor inşallah senin oğluşunun ki de tamamen geçer

ara
bir avuç çekirdeksiz taze üzüm
1 bardak sade nescafeli süt
akşam
2 kayık dilim kavun
2 yemek kaşığı patlıcan
2 yemek kaşığı pilav
1 kase cacık
1 küçük dilim t.b. ekmek

az öce
1 kitkat
yarım pakete yakın çubuk kraker

şükür geçmiş ben tek yün alerjisiyle ne hale geliyorum bu yaşımda kuzum küçücük canıyla nasıl çekmiş
çocukluk alerjileri genelde 16-18 yaş arası ya çok azalıyor ya da tamamen geçiyor inşallah senin oğluşunun ki de tamamen geçer
Tesekkur ederim canim keske sadece alerjiden olsa ama malesef bizim hastaligimiz kalitsal dr hastalik uyur ama yillar sonra yaslandiginda yine nukseder dedi simdilik ilaca bagimliligimiz bitti ama grip falan oldugunda yine tutuyor oksuruk alistik artik makinemiz var evde sade buhar veriyoruz birazda bitkisel otlar keciboynuzu kaynattikmi bisey kalmiyo rabbim kimseye vermesin esasen cok mesaketli bir haslalik :(

Kızlar haber vereyim dedim.Kan tahlillerim temiz çıktı.Şimdilik romatizma yok gibi duruyor.Behçeti zaten elemiştik.Ama doktor yine de romatoloji bölümüne sevk etti.Daha detaylı bakılsın dedi.Oraya randevu alacağım şimdi.Yani kanda çıkmaması olmadığı anlamına gelmiyormuş.Ama yine de rahatladım psikolojik olarak.Sebepsiz üveit olabilirmiş.İnşallah öyledir.
Sıra geldi kortizonlu ilacı bilinçli kullanıp yan etkilerinden kurtulmakta...

Kızlar haber vereyim dedim.Kan tahlillerim temiz çıktı.Şimdilik romatizma yok gibi duruyor.Behçeti zaten elemiştik.Ama doktor yine de romatoloji bölümüne sevk etti.Daha detaylı bakılsın dedi.Oraya randevu alacağım şimdi.Yani kanda çıkmaması olmadığı anlamına gelmiyormuş.Ama yine de rahatladım psikolojik olarak.Sebepsiz üveit olabilirmiş.İnşallah öyledir.
Ooooo cok sevindim canim:KK19:Insallah diger tahlillerinde temiz cikar :KK51:

ben biliyordum zaten bir şey çıkmayacağını :))
inşallah romatoloji de temiz çıkacak
en azından içimiz rahatladı senin de bizim de.. üvedit te çabucak iyileşir turp gibi olursun allahın izniyle

Tesekkur ederim canim keske sadece alerjiden olsa ama malesef bizim hastaligimiz kalitsal dr hastalik uyur ama yillar sonra yaslandiginda yine nukseder dedi simdilik ilaca bagimliligimiz bitti ama grip falan oldugunda yine tutuyor oksuruk alistik artik makinemiz var evde sade buhar veriyoruz birazda bitkisel otlar keciboynuzu kaynattikmi bisey kalmiyo rabbim kimseye vermesin esasen cok mesaketli bir haslalik :KK43:
amin canım rabbim kimseye vermesin cidden yıpratıcı meşakkatli bir hastalıkmış inşallah yaşlandığın da nüsetmez
keçiboynuzunun böyle işe yaradığını bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim sağol gülümm

amin canım rabbim kimesin cidden yıpratıcı meşakkatli bir hastalıkmış inşallah yaşlandığın da nüsetmez
keçiboynuzunun böyle işe yaradığını bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim sağol gülümm
Canim benim keci boynuzunu kaynatip icersen alerjik rahatsizligin astim ataklarini tedavi edici bir ozelligi var ayrica andiz pekmezide cok faydali biz cok kullandik bu dediklerimi belki burdan okuyan birileride sifa bulur bu sayade ben burayi bu nedenle cok seviyotum cok sey ogreniyoruz birbirimizden ;)

Canim benim keci boynuzunu kaynatip icersen alerjik rahatsizligin astim ataklarini tedavi edici bir ozelligi var ayrica andiz pekmezide cok faydali biz cok kullandik bu dediklerimi belki burdan okuyan birileride sifa bulur bu sayade ben burayi bu nedenle cok seviyotum cok sey ogreniyoruz birbirimizden :KK66:
o andız pekmezini ben de oğluma çok içirdim mübarek ıslak kalmış kokmuş bez gibi kokuyor her sabah zorla 1 kaşık yutturuyordum ama ben hiç yemedim desem yalan olmaz :)))

akşam
2 servis kaşığı makarnaya yoğurt ve kıyma sos
bilerek azcık yedim sonra haşlanmış mısır yerim diye şimdide canım istemiyor mısırı:(

kızzz MİLAAAAAAAAAAADDDDDDDDDDD
netin yenilenmedi mi nerdesinnnnnnnnnnnn

Günaydın canlarım,
Dün gittim göz doktoruna yine başlayamadık kortizon hapını.Koldan tüberküloz testi yapılacakmış bir de.Tüberküloz mikrobuna maruz kalıp kalmadığıma bakılacak.Tüberküloz hastası biriyle bilmeden temas tokalaşma vs şeklinde de olabiliyormuş bu üveit dedikleri iltihap.O da verem savaş dispanserinde cuma günü yapılıyor,sonuçları pazartesi çıkıyormuş.Neyse bekleyeceğiz artık napalım...

Günaydın canlarım,
Dün gittim göz doktoruna yine başlayamadık kortizon hapını.Koldan tüberküloz testi yapılacakmış bir de.Tüberküloz mikrobuna maruz kalıp kalmadığıma bakılacak.Tüberküloz hastası biriyle bilmeden temas tokalaşma vs şeklinde de olabiliyormuş bu üveit dedikleri iltihap.O da verem savaş dispanserinde cuma günü yapılıyor,sonuçları pazartesi çıkıyormuş.Neyse bekleyeceğiz artık napalım...
başka şansımız yok bekleyeceğiz sabırla

Günaydın canlarım,
Dün gittim göz doktoruna yine başlayamadık kortizon hapını.Koldan tüberküloz testi yapılacakmış bir de.Tüberküloz mikrobuna maruz kalıp kalmadığıma bakılacloz hastası biriyle bilmeden temas tokalaşma vs şeklinde de olabiliyormuş bu üveit dedikleri iltihap.O da verem savaş dispanserinde cuma günü yapılıyor,sonuçları pazartesi çıkıyormuş.Neyse bekleyeceğiz artık napalım...
Canim bildigim kadariyla bagli oldugun saglik ocaklarindada her daim yapiliyor ben ogluma yaptirmistim bir kac kez astim hastaligi tuberkuloza neden olabiliyo o nedenle bu testi ara ara yaptiriyorduk verem savas dispanserindede yaptirdim saglik ocagindada yaptirdim insallah bisey cikmaz canim allah sifa versin sana ......

Canim bildigim kadariyla bagli oldugun saglik ocaklarindada her daim yapiliyor ben ogluma yaptirmistim bir kac kez astim hastaligi tuberkuloza neden olabiliyo o nedenle bu testi ara ara yaptiriyorduk verem savas dispanserindede yaptirdim saglik ocagindada yaptirdim insallah bisey cikmaz canim allah sifa versin sana ......
Amin canım,bişey kalmadı cumaya zaten beklerim sorun yok.Deriden bi ilaç enjekte edip 72 saat beklemek gerekiyomuş.Sağlık ocağında yaptırdığınız de öyle bir test miydi?

Amin canım,bişey kalmadı cumaya zaten beklerim sorun yok.Deriden bi ilaç enjekte edip 72 saat beklemek gerekiyomuş.Sağlık ocağında yaptırdığınız de öyle bir test miydi?
Evet canim aynen oyle birde enjekte yerini kalemle isaretliyorlar yikanmak yok orada olusabilecek belirtilere bakiyorlar ....

Kızlar selamlar çoook uzun zamandır ayriyim aranızdan internet sıkıntım oldugundan. Ama ayrı kaldigimdan beri çok kilo veremedim ama almadım da 87 kiloyum burda en son kaç kiloydum hatırlamıyorum. Okullar açılıp işlerimi yoluna koyana kadar çok ugrayamam ama işlerimi halledince tekrar aranızda olmayı çok istiyorum. Maşallah kopmamissiniz hepiniz burdasiniz yine çok sevindimm

Back