• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Cok haklisin canim motivasyon sart ama evde oturmaktan motivemde kalmadi dunyanin sonu degil ama yinede cok uzuldum aldigim kiloya iki gundur siki tutuyorum bakalim verebilcekmiyim artik gercekten cok sıkıldım bu yedili rakamlardan bir an once altili rakamlara inmek istiyorum :KK43:
İnşallah ineceğiz canım.Bende 7 leri yeni gördüm.Sen 6 lara çok yakınsın.Ben yeniden canlandıracağım hepinizi.Şu işlerimi bi yoluna koyayım önce.Aktif de olurum ayrıca.Bütün gün iş yerinde pc başındayım çünkü...

İnşallah ineceğiz canım.Bende 7 leri yeni gördüm.Sen 6 lara çok yakınsın.Ben yeniden canlandıracağım hepinizi.Şu işlerimi bi yoluna koyayım önce.Aktif de olurum ayrıca.Bütün gün iş yerinde pc başındayım çünkü...
canlandır biziii tomurcuğummmmm:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
doktora git gel hemen yaz ne dedidiğini merakla bekliyorum

Cok haklisin canim motivasyon sart ama evde oturmaktan motivemde kalmadi dunyanin sonu degil ama yinede cok uzuldum aldigim kiloya iki gundur siki tutuyorum bakalim verebilcekmiyim artik gercekten cok sıkıldım bu yedili rakamlardan bir an once altili rakamlara inmek istiyorum :KK43:
senle tomurcuk 6 lı rakamlara ben 8 lilere yıl başına kadar da ben 7 lilere siz 5 lilere düşücez inşallah:nazar::nazar::KK200::KK200:

akşam
1 kase dolusu yoğurda 1 dolu kaşık yulaf kepeği pul biber ve baharat karışımı
yanında yarım litre su

Selam kizlar,gittim dun doktora ve iyiki de gitmisim.hem on uveit hem arka uveit atagi gecirmisim.arka uveit gozun sivisina bulasmis ama Allahtan gorme noktasina gelmemis.gelseymis eger kalici gorme kaybi yasayabilirmisim :( neyse ki erken teshis oldu damlalar on uveiti halletmis.arka uveitin gemesi icin kotrizonlu hap baslayacak doktor.ona canim sikildi kortizon kilo aldiriyor sisiriyor dedim doktora.verdigim kortizon dozu dusuk ama siz herseyinizi tuzsuz yiyin bundan sonra dedi.
bu arada uveit gozun icindeki damarlarin iltihaplanmasiymis.gozun kendi hastaligi degil baska bir hastaligin goze vuran belirtisiymis.behcet veya iltihapli romatizma hastalarinda olabiliyor dedi.ama behcet olmaniz icin agiz yaralari olmasi gerekiyormus ki omrumde hic cikmadi agzimda yara.behceti eledik.simdi sali gunu dahiliyeden arastirmalar yapilacak altinda yatan nedenler arastirilacak.ondan sonra asil tedavi baslayacak iste...

Selam kizlar,gittim dun doktora ve iyiki de gitmisim.hem on uveit hem arka uveit atagi gecirmisim.arka uveit gozun sivisina bulasmis ama Allahtan gorme noktasina gelmemis.gelseymis eger kalici gorme kaybi yasayabilirmisim :KK43: neyse ki erken teshis oldu damlalar on uveiti halletmis.arka uveitin gemesi icin kotrizonlu hap baslayacak doktor.ona canim sikildi kortizon kilo aldiriyor sisiriyor dedim doktora.verdigim kortizon dozu dusuk ama siz herseyinizi tuzsuz yiyin bundan sonra dedi.
bu arada uveit gozun icindeki damarlarin iltihaplanmasiymis.gozun kendi hastaligi degil baska bir hastaligin goze vuran belirtisiymis.behcet veya iltihapli romatizma hastalarinda olabiliyor dedi.ama behcet olmaniz icin agiz yaralari olmasi gerekiyormus ki omrumde hic cikmadi agzimda yara.behceti eledik.simdi sali gunu dahiliyeden arastirmalar yapilacak altinda yatan nedenler arastirilacak.ondan sonra asil tedavi baslayacak iste...
rabbim esirgemiş buna şükür tomurcuk rabbime şükür görme noktasına bulaşmamış
behçet elendiyse romatizmal hastalık mı arayacaklar inşallah o da değildir önemli bir rahatsızlık çıkmaz
tuzsuz yediğin sürece kortizonlu ilaç bişey yapmaz iştahın artarsa da tarçın süt yoğur da yüklenirsin onlar kolay önemli olan gözün tamamen iyileşmesi inşallah çabucak iyileşirsin

sabah
2 kaşık fasülye kavurması
1 yumurta
yarım kk peynir
1 yeşil zeytin
2 küçük lokma ekmek

Selam kizlar,gittim dun doktora ve iyiki de gitmisim.hem on uveit hem arka uveit atagi gecirmisim.arka uveit gozun sivisina bulasmis ama Allahtan gorme noktasina gelmemis.gelseymis eger kalici gorme kaybi yasayabilirmisineyse ki erken teshis oldu damlalar on uveiti halletmis.arka uveitin gemesi icin kotrizonlu hap baslayacak doktor.ona canim sikildi kortizon kilo aldiriyor sisiriyor dedim doktora.verdigim kortizon dozu dusuk ama siz herseyinizi tuzsuz yiyin bundan sonra dedi.
Canim benim cok sukur gormene zarar vermemis bak herseyde bir hayir vardir belkide bilmedigin baska bir durumun olabilir birde gogus ameliyati olacaktin iyiki olmadan ogrendin insallah baska birsey cikmazda bununla kalir sende cabucak iyilesirsin.. canim bu 2015 sana pek iyi gelmedi insallah bundan sonra daha saglikli gunler gecirirsin kortizona gelince korkma benim oglum o kadar cok kortizonlu ilac kullandiki anlatamam sana ama hicc kilo yapmadi tabi bende saglikli beslenmesi icin cok cabaladim ergenlikte belli olur o zaman alir dediler cok sukur bi sorun olmadi tam tersi cok zayif boyu uzamaz dediler kortizondan dolayi boyuda guzel uzuyo yani birazda bunye ile ilgili belki odem yapabilir bol su icersin zaten yediklerine cok dikkat ediyorsun uzme kendini rabbim sifa versin sana canim arkadasim .....

ekim2009 ekim2009 angelina35 angelina35 kizlar Allah razi olsun desteginizi esirgemediniz yine iyi ki varsiniz.
kortizonla ilgili soyledikleriniz icimi rahatlatti valla.tamamen tuzsuz tuketicem zaten herseyi.bol su ve yuruyus de yapicam.bakarsiniz veririm bile kilo :) zaten cok uzun surmeyecek sanirim tedavi.onemli olan altinda yatan sebebi bulup onu cozmek.o da sali gunu belli olur heralde.haber veririm opuyorum ikinizi de dostlarim...

Selam kizlar,gittim dun doktora ve iyiki de gitmisim.hem on uveit hem arka uveit atagi gecirmisim.arka uveit gozun sivisina bulasmis ama Allahtan gorme noktasina gelmemis.gelseymis eger kalici gorme kaybi yasayabilirmisim :KK43: neyse ki erken teshis oldu damlalar on uveiti halletmis.arka uveitin gemesi icin kotrizonlu hap baslayacak doktor.ona canim sikildi kortizon kilo aldiriyor sisiriyor dedim doktora.verdigim kortizon dozu dusuk ama siz herseyinizi tuzsuz yiyin bundan sonra dedi.
Canim kortizon da sakin şeker yeme Tüzün yanında şekeri hep söylemeyi unutuyorlar. Yan etkisi çok olur . Tuz ve şeker hiç yok

Canim kortizon da sakin şeker yeme Tüzün yanında şekeri hep söylemeyi unutuyorlar. Yan etkisi çok olur . Tuz ve şeker hiç yok
Tamam canım tavsiyen için teşekkürler.Şekerle zaten fazla alakam yok ama tamamen keserim.Umarım şişmem,endişelerim arttı...

Tamam canım tavsiyen için teşekr.Şekerle zaten fazla alakam yok ama tamamen keserim.Umarım şişmem,endişelerim arttı...
Korkma canim sen sadece bir kereligine alacaksin bu kortizonu benim oglum bes sene hergun ikikez aliyodu biseycik olmaz sagligin daha onemli odem dedigin nedirki uc litre suyla maydonoz kurunun gozune bakar uzme tatli canini ;)

Korkma canim sen sadece bir kereligine alacaksin bu kortizonu benim oglum bes sene hergun ikikez aliyodu biseycik olmaz sagligin daha onemli odem dedigin nedirki uc litre suyla maydonoz kurunun gozune bakar uzme tatli canini :KK66:
Doğru söylüyosun canım.Şekeri ve tuzu sıfırlayacağım zaten.Bol su içerim.Kiraz sapı çayı içmeyi planlıyorum.Maydanoz kürü de yaparım.Yürüyüşe de başlayacağım bu arada.E daha ne olsun ;)

ekim2009 ekim2009 angelina35 angelina35 kizlar Allah razi olsun desteginizi esirgemediniz yine iyi ki varsiniz.
kortizonla ilgili soyledikleriniz icimi rahatlatti valla.tamamen tuzsuz tuketicem zaten herseyi.bol su ve yuruyus de yapicam.bakarsiniz veririm bile kilo :) zaten cok uzun surmeyecek sanirim tedavi.onemli olan altinda yatan sebebi bulup onu cozmek.o da sali gunu belli olur heralde.haber veririm opuyorum ikinizi de dostlarim...
vallaha çatır çatır verirsin kiloyu tuzu kestin mi zaten su tutmazsın birde nefes egzersizi yaptın mı tamam bu iş:)
şu asıl sebep ne bir de o belli olsa allahın izniyle tedavisi de basit olsa o zaman rahatlıycaz tomurcuğum

Korkma canim sen sadece bir kereligine alacaksin bu kortizonu benim oglum bes sene hergun ikikez aliyodu biseycik olmaz sagligin daha onemli odem dedigin nedirki uc litre suyla maydonoz kurunun gozune bakar uzme tatli canini :KK66:
5 sene kortizon kullanacak neyi vardı oğluşunun kıyamam kuzuma şimdi iyi değil mi

Doğru söylüyosun canım.Şekeri ve tuzu sıfırlayacağım zaten.Bol su içerim.Kiraz sapı çayı içmeyi planlıyorum.Maydanoz kürü de yaparım.Yürüyüşe de başlayacağım bu arada.E daha ne olsun :KK66:
benim de tuzu bırakmam lazım bu ara her şey tuzsuz geliyor tuzu bol bol serpip yiyorum cezasını çekiyorum bacaklarım ayaklarım şiş kalktım bu sabah kiraz sapı azcık kurutmuştum bende mi içsem kaynatıyormuyuz demliyormuyuz kiraz sapını

sabah
1 haşlama yumurta tuz dökmedim:(
2 kk peynir
domates salatalık nane reyhan
ekmek yok

Back