• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Mutlaka bu soylediklerini deniycem esim yine gulecek bana eglenceli adam caktirmadan oda destekliyor aslinda beni :KK68:
sesli söylemesen de olur .. ben bir de ne yapıyorum onu da söyleyeyim ,çok acıktığımda sanki bir tabak yemek bana yetmezmiş gibi geliyor gözüm aç oluyor resmen bakıyorum kendimi durduramıycam masaya oturup tabağa bakıp YARISI diyorum ve cidden tabağın yarısını yediğimde doymuş oluyorum :)) sen de dene istersen çok etkili oluyor bana

afiyet olsun hak ettin ödülü tomurcuğum :)
sabah 11 gibi kalktım gece 2 den sonra yoğurt üzüm yiyince haliyle insan acıkmıyor ilacımı içtim 1 saat bekledim hala acıkmamıştım ben komşuya gittim 1 şekerli kahve içtim diğer komşuya geçtik başsağlığına orada da kahve içtim 2 küçük kare helva yedim eve geldim eşim çay yapmış bu arada acıktım saat 4 olmuş 1 yumurta haşladım yanına da peynirle 1 dilim ekmekle yedim valla:))

malatya da baharat alırken gözüme yulaf kepeği takıldı bir paket aldım da bunu ne zaman yiycez sütle mi yoğurtlamı yiycez bilen var mı bağırsak çalıştırıp tok tutuyor ve içinde vitaminler var diye almıştım

buldum :))
Yulaf kepeği protein diyetinin en temel besinlerinden biridir. Yulaf kepeğini yoğurt, süt veya çorbanıza ekleyerek ya da internetten bulabileceğiniz çeşitli tariflerle tüketebilirsiniz. Yulaf kepeğinin tükürük ve mide suyu ile birlikte şişmesi sonrasında 1 yemek kaşığı yulaf kepeği hacminin 25 katı kadar sıvı emerek 375 gramlık bir top haline gelir. Bu da kişinin uzun süre tokluk hissi yaşamasına yardımcı olur. Yapılan araştırmalar sabah kahvaltısında düzenli olarak yulaf kepeği tüketenlerin öğlen yeme isteklerinin azaldığını gösterdi.

Bağırsak hareketlerini düzenler
Yulaf kepeği tok tutmasının yanı sıra bağırsak hareketlerini de hızlandırmaktadır. Bu özelliği sayesinde uzun süre kabızlık problemi yaşayanlar için de çok önemli bir besindir. Yulaf kepeği ayrıca mide ve bağırsaklarda bulunan yağ asitleri, amino asitlerin ve glikozun fazlasının etrafını çevreleyerek vücuttan emilmeden atılımını kolaylaştırır.Yulaf kepeği, yulaf ununa ve rusheime göre %50 daha fazla protein, kalsiyum, demir, tiamin, fosfor, riboflavin, magnezyum ve çinko içerir.

Canim ben yulaf kepegini yogurtla karistiriyorum kuru üzüm kuru kayisi ve incir biraz bademle guzel bir ogun oluyor .sut asla kullanamam tadinida bilmem o nedenle yogurtla tuketiyorum belki biliyorsundur süt yumurta ve kurubaklagil benim hayatimda yok yemiyorum baklagil dokunuyor sutle yumurtada iki yasindan sonra yedirememisler o gun bugun tadini bile bilmem allahtan cocuklarim bana cekmemis ;)

Canim ben yulaf kepegini yogurtla karistiriyorum kuru üzüm kuru kayisi ve incir biraz bademle guzel bir ogun oluyor .sut asla kullanamam tadinida bilmem o nedenle yogurtla tuketiyorum belki biliyorsundur süt yumurta ve kurubaklagil benim hayatimda yok yemiyorum baklagil dokunuyor sutle yumurtada iki yasindan sonra yedirememisler o gun bugun tadini bile bilmem allahtan cocuklarim bana cekmemis :KK66:
ooo bu çok kötü olmuş tadını mı sevmiyorsun yoksa rahatsız mı ediyor süt yumurta baklagil
sen nasıl yaşıyorsun bacııımmm

Slm kızlar ben hiç kilo veremiyorum sanki çakıl kaldım. Bisiklete de biniyorum ama gram sasmiyorum. Bayrama birsey kalmadı ben stresteyim:KK57:
Sabah yulaf kepekli poğaça 1 tane avcum kadar
Öğlen yayla çorbası iki çatal makarna avcum kadar gözleme.
Saat 6 da 1 şeftali
8 de 1 yumurtalı Menemen yanına birazcık fazla ekmek
Şimdi de 10 tane çiğ fıstık.

Ne oluyor neden kilo veremiyorum

Slm kızlar ben hiç kilo veremiyorum sanki çakıl kaldım. Bisiklete de biniyorum ama gram sasmiyorum. Bayrama birsey kalmadı ben stresteyim:KK57:
Sabah yulaf kepekli poğaça 1 tane avcum kadar
Öğlen yayla çorbası iki çatal makarna avcum kadar gözleme.
Saat 6 da 1 şeftali
8 de 1 yumurtalı Menemen yanına birazcık fazla ekmek
Şimdi de 10 tane çiğ fıstık.

Ne oluyor neden kilo veremiyorum
kafana çok takıyorsun aklın fikrin kilo vermekte
sürekli kilo vermeye odaklandığında ters etki yapar vermeyi değil kiloyu baz alır zihin altı
bence sebep bu

11899791_962356057189551_3071923029833347168_n.jpg

ters çaba yapıyorsun bence kilo verdim mi veremedim mi yoksa diye zihnini kötü etkiliyorsun bunu bir aşsan zaten hiç sorun kalmaz patır patır zayıflarsın

ooo bu çok kötü olmuş tadını mı sevmiyorsun yoksa rahatsız mı ediyor süt yumurta baklagil
sen nasıl yaşıyorsun bacııımmm
Sutun tadini hiccc bilmiyorum iki yasa kadar anne sutu almisim sutten kesince normal sutu icirememisler yumurtada sevmiyorum ve hic bir sekilde yiyemiyorum bazen yagda olursa sadece yagina baniyorum baklagile gelince bir kasik bakliyst yesem karnim dokuzaylik hamile gibi sisiyor ve oluyorum agridan o nedenle o da yok ama yogurt cok severim kasar peyniri olmadan kahvalti yapmam ve bol yesillik sebze balik tavuk et yerim gerci bazi sebzrlerde karnimi sisiriyo mesela yesil fasulye karnibahar yada pirasa lahana of of hakketten ya ben iyi yasiyorum bu hayatta yani cok hassas bir bunyem var su uc litre icmezsem gunluk bacaklarim davul gibi siser dolasim problemim var tuzda cok kullanamam amannnn esimin tabiriyle acik cinsim ben :KK70:

Nasıl yapcam neye Programlayacagim doğru cümle ne
gece uykuya dalmadan hemen önce sağlıklıyım ideal bedenime doğru hızla ilerliyorum zayıflıyorum mutluyum kelimelerini tekrarla sürekli uykuya dalıncaya kadar devam et sabah uyanınca da aynısını yap ne istiyorsan onun için olumlama yap
kilo veriyorum asla deme zayıflıyorum diycen kelimeler çok önemli

Sutun tadini hiccc bilmiyorum iki yasa kadar anne sutu almisim sutten kesince normal sutu icirememisler yumurtada sevmiyorum ve hic bir sekilde yiyemiyorum bazen yagda olursa sadece yagina baniyorum baklagile gelince bir kasik bakliyst yesem karnim dokuzaylik hamile gibi sisiyor ve oluyorum agridan o nedenle o da yok ama yogurt cok severim kasar peyniri olmadan kahvalti yapmam ve bol yesillik sebze balik tavuk et yerim gerci bazi sebzrlerde karnimi sisiriyo mesela yesil fasulye karnibahar yada pirasa lahana of of hakketten ya ben iyi yasiyorum bu hayatta yani cok hassas bir bunyem var su uc litre icmezsem gunluk bacaklarim davul gibi siser dolasim problemim var tuzda cok kullanamam amannnn esimin tabiriyle acik cinsim ben :KK70:
sen cins değilsin özelsin canım benim bak diğer herkesten farklı tepki veriyor bünyen bu da seni ayrı ve özel yapan başka bir etken :))

gece uykuya dalmadan hemen önce sağlıklıyım ideal bedenime doğru hızla ilerliyorum zayıflıyorum mutluyum kelimelerini tekrarla sürekli uykuya dalıncaya kadar devam et sabah uyanınca da aynısını yap ne istiyorsan onun için olumlama yap
kilo veriyorum asla deme zayıflıyorum diycen kelimeler çok önemli
Anlaştık bu gece başlıyorum sağlıklıyim ideal bedenime doğru hızla ilerliyorum

az kalsın unutuyordum bunlara ek şükür var mutlaka şükretmeyi unutma
sağlıklı olduğum için şükrediyorum
zayıflayıp ideal bedenime kavuştuğum için şükrediyorum
ilk hedefin diyelim ki 75 kg sanki şu anda 75 kiloymuşsun gibi ona da şükret:)
ben 40 günde 5 kiloyu sadece 97 kg yu düşünerek zayıflıyorum diyerek ve şükrederek verdim hemde kalabalkta çeşit çeşit yemekler pişirilip aşırılırken

Şükür ağzımdan eksik olmaz çok şükür perhiz gerektiren bir hastalığı yok bu bile sürecek için yeterli bir sebebim

Anlaştık bu gece başlıyorum sağlıklıyim ideal bedenime ğru hızla ilerliyorum
Canim ekimin soylediklerini harfiyen uygula ve kiloyu takinti yapma ben bir sene 72 kiloda sabit kaldim gr kilo veremedim en sonunda tomurcugun kb diyetiyle 70 kiloya dustum oglumun okul stresi bende yemek yeme istegini artirdi ve tekrar 72 oldum olsun onemli degil sonucda artik 84 kilo degilim bunun icin sukrediyorum sende uzme kendini ve suanki haline sukret canim daha mutlu olacaksin ve daha guzel kilolar vereceksin ;)

Back