• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Afiyet olsun sana da.Bizde de oluyor pazar kahvaltıları fazla kaçıyor bazen.Ama dediğin gibi kalabalıkta nasıl gittiği anlaşılmıyor :))
sağol tomurcuğum bayramdan beri her gün pazar kahvaltısı gibi oluyor bizde:))
eşim işe bir başlasa oğlum da okula işte o zaman düzene girecek eskisi gibi ayarlaya bilicem yeme içme faslını
yoruldum halıları süpürdüm kaldırdım yıkamaya vericem evi tekrardan sildim mecburen iş bitmiyor yaa bir türlü :KK11:nankör bu ev işi vallaha

11903857_961520597273097_819445860097496365_n.jpg

ara
2 bardak taze kaynatılmış süte sade nescafe
akşam
1 kase sebzeli bulgur pilavı
2 yemek kaşığı etli patlıcan
2 kase cacık :)
ekmek yemedim yer kalmadı midem de zaten :))
şiştiimmm

Slm kızlar sabah Nescafe ve İncirli kurabiye doktorum verdi o yapıyor sabah güzel gidiyor. Domates salatalık bıktım dedim.isyan ettim değiştirdi. Öğlen 1 kaşık pirinç pilavı yanına nohut pilavı çok özlemişim. Saat 4 de yulaf kurabiye Nescafe. Akşam 2 peynirli tost 1bardak ayran ama ayran midem ağrıtiyor suan. Eşim geç gelecek ben de müziği son ses yapıp bisikletime bindim. Ruhumu dinlendiriyorum komşuları düşünmek yok bugün what do you waiting for seviyorum bu şarkıyı

Slm kızlar sabah Nescafe ve İncirli kurabiye doktorum verdi o yapıyor sabah güzel gidiyor. Domates salatalık bıktım dedim.isyan ettim değiştirdi. Öğlen 1 kaşık pirinç pilavı yanına nohut pilavı çok özlemişim. Saat 4 de yulaf kurabiye Nescafe. Akşam 2 peynirli tost 1bardak ayran ama ayran midem ağrıtiyor suan. Eşim geç gelecek ben de müziği son ses yapıp bisikletime bindim. Ruhumu dinlendiriyorum komşuları düşünmek yok bugün what do you waiting for seviyorum bu şarkıyı
ohh ohhh maşallah çok güzel keyifli olman sevindim :))

Selamlar,
Dün akşam yemeğim
1 kepçe kuru fasulye
1 kase yoğurt
Kaçamak: Çikolatalı gofret
1 avuç taze fındık

Kahvaltım
3 adet etimek üzerlerine beyaz peynir
2 kokteyl domates
7 adet zeytin

Sabah Tartıldım 80,6 kiloyum.Geçen hafta iş başı yaptığım gün 83 gibi birşeydi.Çok şükür kurtulmaya yakınım 8 lerden.Bir daha da görmeye hiç niyetim yok

Selamlar,
Dün akşam yemeğim
1 kepçe kuru fasulye
1 kase yoğurt
1 avuç taze fındık

Kahvaltım
2 kokteyl domates
7 adet zeytin

Sabah Tartıldım 80,6 kiloyum.Geçen hafta iş başı yaptığım gün 83 gibi birşeydi.Çok şükür kurtulmaya yakınım 8 lerden.Bir daha da görmeye hiç niyetim yok
işte budur istemek ve başarmak tebriklerin hepsi sanaaaaaa:KK9::KK9::KK9::nazar:

kilo bildirim sayfasına yazdım sayfamız teee 4. sayfaya gerilemişti:)
geçen hafta 97.3
bu hafta 97.1
gecenin 2 sinden sonra üzümle yoğurt yedim şimdi hala şiş hissediyorum

tomurcukkkst: 42315044 .!.:
Selamlar,
Dün akşam yemeğim
1 kepçe kuru fasulye
1 kase yoğurt
1 avuç taze fındık

Kahvaltım
2 kokteyl domates
7 adet zeytin

Merhaba tomurcugum sende bu mukemmel menuler oldukca sen altili rakamlari bile gorursun masallahin var canim beni cok motive ediyor senin menulerin kararliligin vede iraden cok saglam tebrik ediyorum seni kocamzn opuyorum :KK15:

Merhaba tomurcugum sende bu mukemmel menuler oldukca sen altili rakamlari bile gorursun masallahin var canim beni cok motive ediyor senin menulerin kararliligin vede iraden cok saglam tebrik ediyorum seni kocamzn opuyorum :KK15:

sende durumlar nasıl tartıldın mı gülüm

geçen hafta 97.3
bu hafta 97.1
Ekimcim yavas ama emin adimlarla ilerliyorsun masallah sanada senin olumlamalarin gercekten ise yariyormus gecen esim karisik kizartma yapalim dedi ben yapamam diyetteyim dedim gitti kendi yapti tabi ben dayanamayip baya bi yedim sinra sofrada yuksek sesle bak simdi vucudum bu kizartmalar bende kilo yapmiyacak ona gore dedim esim kahkaha atti cildirdin herhalde dedi bende yok dedim bunun adi olumlama yarin gorursun tartida dedim ertesi gun hic kilo almamissim cok sevindim ...of of bu aralar benim esimde izinli dokuz eylule kadar surekli cani bisey istiyor ben yapmazsam kendi pisiriyor cok da guzel yemek yapiyor isim cok zor benim cok zor :(

işte budur istemek ve başarmak tebriklerin hepsi sanaaaaaa:KK9::KK9::KK9::nazar:
Teşekkür ederim bitanem

geçen hafta 97.3
bu hafta 97.1
Bende seni tebrik ediyorum canım.Ben bildirim sayfasını kullanmıyorum artık hiç.Liste düzenimiz yok maalesef.Toparlanır devam edersek aktifleşir orası da...

Merhaba canım benim,senin de kararlılığın,iradeli duruşun ve vefalı dostluğun beni çok mutlu ediyor.Seni burada görmek yazmasan da okuduğunu bilmek sevindirici.Hep ol... Öpüyorum bende...

Ekimcim yavas ama emin adimlarla ilerliyorsun masallah sanada senin olumlamalarin gercekten ise yariyormus gecen esim karisik kizartma yapalim dedi ben yapamam diyetteyim dedim gitti kendi yapti tabi ben dayanamayip baya bi yedim sinra sofrada yuksek sesle bak simdi vucudum bu kizartmalar bende kilo yapmiyacak ona gore dedim esim kahkaha atti cildirdin herhalde dedi bende yok dedim bunun adi olumlama yarin gorursun tartida dedim ertesi gun hic kilo almamissim cok sevindim ...of of bu aralar benim esimde izinli dokuz eylule kadar surekli cani bisey istiyor ben yapmazsam kendi pisiriyor cok da guzel yemek yapiyor isim cok zor benim cok zor :KK43:
süpersin
bir daha kine kilo yapmayacak yerine bu yediklerime rağmen daha da zayıflıycam cümlesini tercih et
benimkiler sabah kalkmış sucuklu melemen yapmış yemişler bile:)) bana ayırmamışlar silmiş süpürmüşler biliyorlar ben yemem diycem ya :))

sende durumlar nasıl tartıldın mı gülüm
Ne sen sor ne ben soyleyim korkulu ruyam 72 kapimi tekrar caldi ekmegi kaciriyorum son gunlerde kendimle savas icindeyim allahtan dah fazla cikmadim 70 kiloya dusmustum ne guzel ama yilmak yok tekrar basliyoruz okullar acilsin dahada siki tutucam isi ;)

süpersin
bir daha kine kilo yapmayacak yerine bu yaslerime rağmen daha da zayıflıycam cümlesini tercih et
benimkiler sabah kalkmış sucuklu melemen yapmış yemişler bile:)) bana ayırmamışlar silmiş süpürmüşler biliyorlar ben yemem diycem ya :))
Mutlaka bu soylediklerini deniycem esim yine gulecek bana eglenceli adam caktirmadan oda destekliyor aslinda beni :KK68:

kızlarrrr eve geldim geleli ilk defa bu gün komşularımla görüştüm hepside sen baya zayıflamışsın dedi 5 kg verdim bu kadar mı belli oluyormuş heheheheh sevindirik oldum valla:rolleyes::rolleyes:
kilomu söyledim 97 yim dedim iki komşuma diğer üçüne demedim kilomu :)
inanmadılar sen hiçte 90 lı kilolarda görünmüyorsun 80 lilerde gibisin dediler baya iyi motivasyon oldu bu bana :))

Back