- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Ben kendi kendime söylemeyi beceremiyorum ama telkin dinliyorum fırsat buldukçaişe yarıyor
ben kendi kendini motive edip yere çakıldıktan sonra bile tek başına ayağa kalkan hatta uçabilen biriyim bir de düşündüklerimi hissettiklerimi yazıya dökmeyi başarabilsem sizi de UÇURUCAMM
1 litre kola cok fazla be gulum.bi tek o batti gozume vallaSabah 1 domates 1 salatalık 1 biber 5 zeytin 1 simit
Öğlen Yoğurtlu makarna
Ogleden sonra 1 Magnum 1 cornet 1 avuç antep fıstığı 1 litre kola
Aksam da makarnanın devamı i yiyip bugünü bitirecegim. Ve yarına tam kararlı ve hazır şekilde diyeti başlayacağım. Bu arada bu yediklerim midemi bulandırdi bugün. Basım ağrıyor ve kusacak gibiyim
Dün resmen patlama yaptım şimdi kahvaltı öncesi 30 dakika bisiklet yapıp kahvaltı yapacağım bugün azimli şekilde yola devam1 litre kola cok fazla be gulum.bi tek o batti gozume valla
nelerden hoşlanırsın sevdiğin şeyler ne bu gün otur kendine liste yap özellikle neyle uğraşırken zamanı unutursun bunlardan başla sonra yaptığın listedekilere puanlar ver en çok puan verdiğin şeyden başla araştırmaya misal yemek pişirmek diyelim kursları araştır yada sosyal olmak konuşmak doğallık diyelim drama kurslarına bak sen evde durabilecek tiplerden değilsin anlaşılan :))Bugün canimhicbirsey yapmak istemedi bundle nette takılıp Günlüklere bakma fırsatım oldu hepimizin yaşadıkları aynı ve hepsi psikolojik bir nedene bağlı kimi evlenmiş kiminin okulu bitmiş kiminin başına üzücü birsey gelmiş kiminin yaşadığı şehir değişmiş ve arkasından yaşanan derin bir boşluk. Hayatımızdaki değişikliklere adapte olamamisiz. Hayatımız istediğimiz yönde gitmemiş. Ben ce biz bu yönlerimizi de tamir etmeliyiz. Ben yalnızlıktan yiyorum. Çok sosyal bir hayattan evlenince çok sakin bir durağan bir hayata geçtim. Bu benim yanıma uygun değildi. Haftanın 4 gecesi dışarda olan ben hep kalabalık arkadaş grubu olan ben evlenince sade e çift olarak takılma alışamadım eşler anlaşma sen anlasamiyorsun sen anlaşan onlar. Ayrı ayrı takılsan Erkekli kızlık gruplarda esin huzursuz oluyor doğal olarak sen. Ben buna alışamadım. Evde olmaya alışamadım. Çok yoğun bir iş ortamından daha sakin bir ortama dustum. Bu da beni boşluğa itiyor. Benim birseyler bulmam lazimyine eskisi gibi olmam için yoksa kilo versem de yinealacagim
ağır gelmemiştir miden bayram etmiştir yaşasın diye horon tepmiştirGünaydın hafta sonunu hasarsız atlatmaya çalıştım.Sadece akşam yemeğinde pilav kuru fasulye yedim o ağır geldi.
Bu sabah kahvaltım
2 etimek üzerlerine beyaz peynir
1 chery domates
1 zeytin
Afiyet olsun sana da.Bizde de oluyor pazar kahvaltıları fazla kaçıyor bazen.Ama dediğin gibi kalabalıkta nasıl gittiği anlaşılmıyor :))benimkiler evde olunca her gün ailecek kahvaltı yapıyoruz 1 eylüle kadar eşim izinli :) iştahım artıyor sanki hep beraber yiyince
sabah
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık nane dereotu sivri biber
1.5 kk beyaz peynir
çeyrek köz kırmızı biber
2 dilim kadar ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?