• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Bende menü yazmaya başlayayım burda ,sayfamız canlansın yine yeniden...
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 chery domates
1 avuç kadar tel peyniri
afiyet şifa olsun tomurcuğum
benimkiler şimdi çıktı kahvaltılık alıp gelecekler ben de acıktım yiyince yazarım menüyü:)

öğleye doğru kahvaltı:)
az sucukla yumurta
peynir
2 zeytin
yarım domates ve salatalık
çeyrek kadar ekmek
1 tatlı kaşığı zeytin yağı
1 tatlı kaşığı kayısı reçeli

öğleye doğru kahvaltı:)
az sucukla yumurta
peynir
2 zeytin
yarım domates ve salatalık
çeyrek kadar ekmek
1 tatlı kaşığı zeytin yağı
1 tatlı kaşığı kayısı reçeli
Afiyet olsun,sabah öğlen bir arada çıkmış oldu işte :) Geç kahvaltının faydaları... Akşam menünü de bekliyorum ;)

Afiyet olsun,sabah öğlen bir arada çıkmış oldu işte :) Geç kahvaltının faydaları... Akşam menünü de bekliyorum :KK66:
biber dolması yaptım az önce kapadım altını
az da iç bakla pişiriyorum yoğurtlıycam akşama büyük ihtimal bunları yerim miktarıyla yazarım akşama
az öncede nescafeli sade süt içtim
yorulduuummmm evi süpürdüm çamaşırlar yıkanıyor ikinci posta mutfakla uğraştım baya hala bir dolu iş var 1 aydır ev kapalı toz inmiş aşağı:((

Evet diyetisyen yasakladi. Bulgurlu olanda 2 küçük izin veriyor onunla da doymuyorum aç kaliyorum
kıyamam yaaa sen de bulgurlu yap minnacık kıyma bol soğan kekik nane kimyon köfte baharatı karabiber pul biber yarım kaşık biber salçası 1 kaşık salça tuz fındık yağı yada hangi yağı kullanıyorsan sıvı yağ olsun da bunları iyice harmanla ağzını kapat at dolaba 3-4 saat beklet sonra bulguru domatesini kat hem lezzetli hem de bulgur yiyince zaten miden şişer yanına bol yoğurtlu bir salata ekle doyarsın canım niye doymayasın yeter ki her lokmanın tadını çıkar yavaş yavaş çiğne

kıyamam yaaa sen de bulgurlu yap minnacık kıyma bol soğan kekik nane kimyon köfte baharatı karabiber pul biber yarım kaşık biber salçası 1 kaşık salça tuz fındık yağı yada hangi yağı kullanıyorsan sıvı yağ olsun da bunları iyice harmanla ağzını kapat at dolaba 3-4 saat beklet sonra bulguru domatesini kat hem lezzetli hem de bulgur yiyince zaten miden şişer yanına bol yoğurtlu bir salata ekle doyarsın canım niye doymayasın yeter ki her lokmanın tadını çıkar yavaş yavaş çiğne
Düşündüm ama durmadım anneme yaptırdım 10 tane yaptı esine yersin dedi ben hepsini yedim :mad: o günden beri ne pisiriyorum ne de yiyorum durma noktam yok gerçi eskiden de öyleydi 1 tencere dolmayi yerdim doymazdim.

Günaydın dün akşam yemeğim
1 kepçe mercimek çorbası
1 kase yoğurtlu karışık kızartma
3 adet etimek

Yatmadan önce limonlu pul biberli yoğurt kürü

Kahvaltım
3 adet chery domates
1 salatalık
1 kk beyaz peynir
6 adet zeytin
2 adet etimek
1 bardak şekersiz limonata