Miladımız--》2015

sabah
patatesli yumurta
yarım kk peynir
domates salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
ara
tadsız üzüm (
bu mevsimde bal gibi olması gereken meyvenin tadı yok yaaaa

akşam
1 kase sade haşlanmış makarnaya közde kırmızı biber çiğ sivri biber dere otu beyaz peynir doğradım az zeytinyağı ve pul biber serpip yedim :)
3 kaşık kadar da etli bezelye
biraz karıştırdım güya az ya da tek çeşit yiyorum :)))

Dün akşam yemeğim
1 kepçe mercimek çorbası
2 küçük karnıyarık
4 yk pilav
1 kase cacık

1 avuç taze fındık
Yarım saatten fazla yürüyüş

Sabah kahvaltım
3 adet chery domates
1 kk beyaz peynir
1 salatalık
5 adet zeytin
3 adet etimek
Yarım bardak şekersiz limonata

kahvaltı
2 kaşık melemen
1 haşlama yumurta
1 dilim kaşar
nane dereotu
1 dilim ekmek
1 çatallık kayısı reçeli

tomurcuk senle ben dışın da iki gündür uğrayan yok ne yapsak da şu hatunların kulakları çınlasa da gelseler

tomurcuk senle ben dışın da iki gündür uğrayan yok ne yapsak da şu hatunların kulakları çınlasa da gelseler
Canım hiç sorma ya,aynı fikirdeyim bende.Gerçi çok paylaşım yapamıyorum sadece menü bildiriyorum ama gelen giden olur belki canlanırız yeniden diye yazıyorum yine de.Listeleri birkaç hafta yapamamak da etkili bence kişi sayısı azalmasında...
81 kiloyum şuan tam 80 olayım olmadı bende bir günlük açacağım .Çünkü paylaşım sayısı ne kadar çok olursa sorumluluk ve motivasyon o kadar yüksek oluyor.Yine liste hazırlayarak yürüteceğim bu işi
Yine de umudumu yitirmiş değilim sayfamızla ilgili.İnşallah gelen giden olur da eski sistem devam ederiz burdan.Benim için sayfa şahsıma ait olmuş olmamış çok önemli değil.Bu topic hepimizin...Onca ayın emeği var bu sayfamızda bunu hiçe sayamıyorum maalesef...

Slm kizlar bir süredir diet ten köpük bir dönem. Gecirdim hem moral hem motivasyon düşüncelerim çok olumsuz olunca sizin de motivasyonu düşürmeyim dedim. Bugün doktordan çıktım moralimi bozmam a mi söyledi ama yine de ister istemez bozuk geçen hafta 5 kilo almış göründüm şok oldum. Doktorum korkma dedi bu hafta yine 84.1 e geriledim ama 2 hafta kaybim var. Vücudum tepki verdi.metabolizmam yavaslamis 1600 den 1400 e gerilemiş o da etkili oldu moralim in bozulmasina. Bayrama kadar 75 olmak istiyordum bu gidişle en fazla 80 olabileceğim bu da üzdü beni. Ne bilim işte bu aralar hersey uzuyor beni siz bana bakmayin

Canım doktorunun dediği gibi moralini bozma.Canın sağolsun.Önümüze bakıcaz artık.Gel yine burda sık sık paylaşım yaparak motivasyonumuzu yükseltelim.Listelerimizi hazırlayalım menülerimizi paylaşalım.Daha bayrama baya var belki 70 leri görürsün neden olmasın.Kararlılığın devam etsin yeter.Kilo bu alınacak da verilecek de elbette.Önemli olan bu süreci en hasarsız şekilde atlatmak

sağol meleğim ağlamaktan sümüklü böcüğe döndüm yaaafff
hah işte böyle 2 cümlecikte olsa yaz da sevindir bu gariban gözü yaşlıyı kendimi yalnız hissediyorum özledim sohbetlerinzi

hay seni yaradana kurban olayım ne güzel dedin burası hepimizin :))
gönül bağıyla bağlıyız biz artık o kadar emek verdik ilk önce kendimize sonra burada ki sorumluluğumuza diyip her hafta motivasyonumuzu yükselttik zayıflayamadığımız da önümüzde ki haftaya dedik ama pes etmedik kendi adıma daha uzun süre burdayım 71 kg olduğumda tüm sayfayı deliren gülen suratlarla doldurucam
yine burda olucam allahın izniyle

hah hah hah bak sen şimdi asıl sana nasıl sarıcam ,sana bakıcam tey tey teyyyy
yanlış yere takılıyorsun çakılım sen gerekeni yaptığın halde zayıflamıyorsan sorun yemende değil psikolojinde demektir derhal SİRKELEN KENDİNE GELLLLLLLLLL sen gerçekte bu musun her şeye üzülen gününü moralsiz melankolik geçiren biri misin HAYIRRRRRRRR değilsin
sen MUTLULUKSUN
sen en ağır sorunların üzünterin üstesinden gelen GÜÇLÜ BİR KADINSIN
sen HER YENİ GÜNDE İSTEKLERİ OLAN BAŞARMAYA ODAKLANAN KADINSIN
demek ki sen hala yaşıyorsun istiyorsun beklentilerin var üzülüyorsun seviniyorsun ağlıyabiliyorsun gülebiliyorsun
SEN HAYATSINNNN
o zaman YAŞAAAAA

Kesinlikle geldim başaracam. Sonuçta ben kilo vermek istiyorum değil mi vericem tabi dimi
doktora göre bayrama kadar 75 olamazmisim belki olurum 75 olmazsa 80 olurum 84 olmam ya değil mi sonuçta her verdiğim kilo şuanki kilomdan daha kötü olamaz. Dün yediğim makarna sadece 10 dakika mutlu etti o da yerken ama bütün gece mutsuz oldum. Vazgeçmeyecegim. Bugün 84.1 im yola tam hız devam ediyorum haftaya en az 83 olacağım bu 8li rakamlar beni rahatsız ediyor sağolun kızlar iyiki varsınız. Hadi yapalım şu işi

Şu olumlamalarına ve telkinlerine bayılıyorum desem

İŞTE BÖYLEEE
kız biz kadın milletinin isteyipte yapamadığı ne var kii
ne demişler bütün kadınlar melektir yeter ki kanatlarını kırıp süpürgeye binmeye binmesinler
süpürgeleri hazırlayın hedef ideal beden de BENCİLCE MUTLU OLMAKKKKKKKKK

Şu olumlamalarına ve telkinlerine bayılıyorum desem
işe yarıyor
ben kendi kendini motive edip yere çakıldıktan sonra bile tek başına ayağa kalkan hatta uçabilen biriyim bir de düşündüklerimi hissettiklerimi yazıya dökmeyi başarabilsem sizi de UÇURUCAMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…