Harika bir Menü benim de canım fasulye istedi
Aferin sana tatlim gurur duydum seninle takim arkadaşımKızlar dondurmayj bitirmedim hatta yarısınj yemeden bıraktım
Yetiştim güzelim
İyi geceler canım inşallah Rabbim hakkında hayırlı olan okulu nasip etsin Allah gönlünüzegöre versin...Iyi geceler kizlar selam miladcim nasilsin gerci ben hergun okuyorum sizleri diyet konusunda baya iradeli gordum seni beni sorarsan diyet miyet kalmadi bende bazen yediklerimi abartiyorum bu ben degilim son bir kac aydir cok bunaliyorum oglumun okulu daha belli olmadi cuma günü belli olacak bende evde sıkıntıdan biraz kendimi yemeye verdim biliyorum yanlis ama yaptim bir hata of of korkulu rüyam 72 tekrar kapimi caldi iki gündür toparlamaya calisiyorum insallah tekrar 70 duserim sizleri okuyarak motive oluyorum bakalim belkide cabuk toparlarim bu seferözlemişim yazmayi :)
Işte buKızlar dondurmayj bitirmedim hatta yarısınj yemeden bıraktım
Beğenilmeyecek gibi değil ki acaip saglikliSagol canım benim beğenmene sevindim
İyi geceler kızlar bugün çok yoğun geçti uğrayamadım öğlen komşumla dışarı çıktık spa havuz üyeliği araştırdık yüzmeye gidelim diyoruz bakalım eşler ne diycek yarın akşama bize gelecekler o zaman konuşalum dedik bugün akşamada kayınvalidemler bizdeydi menüm
Kahvaltı bir dilim ekmek
Küçük bir parça peynir bir haşlanmiş yumurta salatalık domates
Öğlen 4 kaşık patlıcan yemeği bir dilim ekmek
Akşam üç küçük parça göğüs ızgara şerit kesilmiş 2 kaşık spagetti az tereyağında sotelenmiş, patlıcan yemeği 2 kaşık, salata
Ara 3 dilim kavun
2litre soğuk bitki çayı (muskanın tarif suyu çok kaçtı:)
2 lirte su
Bir saat tempolu yürüyüş üç akşamdır yağmur yağıyor akşamları yürüyemiyoruz
Iyi geceler kizlar selam miladcim nasilsin gerci ben hergun okuyorum sizleri diyet konusunda baya iradeli gordum seni beni sorarsan diyet miyet kalmadi bende bazen yediklerimi abartiyorum bu ben degilim son bir kac aydir cok bunaliyorum oglumun okulu daha belli olmadi cuma günü belli olacak bende evde sıkıntıdan biraz kendimi yemeye verdim biliyorum yanlis ama yaptim bir hata of of korkulu rüyam 72 tekrar kapimi caldi iki gündür toparlamaya calisiyorum insallah tekrar 70 duserim sizleri okuyarak motive oluyorum bakalim belkide cabuk toparlarim bu seferözlemişim yazmayi :)
Günaydın kizlar bugün nasilsiniz? Birazdan her zamanki kahvaltimi yapicam. Sabah aynada gobegimin yani midemin oldugu kisimin hafiften indigini gordum cok mutlu oluyorum. Benim icin cumartesi cok zor bi gun olacak pastalar borekler kekler tatlilar yapicam ayrica yemekte yapicam ama gelinler az yer deyip uzak durmaya calisicam kizlar. Allah yardımcım olsun..
Beğenilmeyecek gibi değil ki acaip saglikli
Günaydın kizlar
Sabah 3.5 dilime denk koy lavaşi
tulum peyniri bu baya oldu(koyden geldi ve ben baya severim)
3 zeytin
Az salatalik domates maydanoz
Ama benim tartim yokKizlar bildirimler nerde???? Bugün sali unuttunuz mu
Sen diğer sayfaya kendini izinli yaz canim gecen haftaki kilonuda yaz ki hatırlayalımAma benim tartim yok
Etkinlik güzel canim planlarinizi uygularsiniz inşallah..menune gelince çok beğendim guzel geçirmişsin günü..
Selam canım bende dedimki angelina unuttu bizi. Okuyorsunda neden yazmıyorsun cancağızım:) oglunun okulu içinde boşuna kendini üzme canım.. oglusun elinden geleni yaptı sende elinden gelen ilgiyi destegi gösterdin. Gerisini tevekkul ederek Allah a birak.. bu omuzundaki yükü hafifletecektir inan. Kilo konusanda ise Sen iradeli bir hatunsun güveniyorum sana en kisa zamanda gider o fazlaliklar daha cok görmek isterim seni aramizda canım. Ozletme böyle kendini.
iste bu hazzi unutma canım zayıflığın verdigi hazzi o börekler çörekler veremez sana..yemeyecegine inanıyorum gelin hanim:))
Sagol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?