Hııımmmm küçük yuvarlak borcam var onunla yapayım bari peki yağlayayımmı tepsiyi yapışıyormu?
Ben de yapiyorumOooooh valla kim diyet yemeği derki...
Durun kabakla yapılan bi tanede bende var tarif..
Kabağı uzunlamasına ikiye bölüp içini oyuyorum, Azıcık kavrulmuş kıyma, azıcık kaşar, ve kabağın içinden çıkanları karıştırp
Kabakları dolduruyorum ve fırınlıyorum sarımsaklı yoğurtla muhteşem oluyor.
DublorKizlar yaa fahriye evcenin fizigini cok beğeniyorum hatun cok guzel sizce birgün benimde fizigim oyle olur mu yaa kadin süper o hatunsa ben neyim ya ben neyim soyleyin bana
Çakilcim bi oneride bulunmak isterim kabul edersen bir cay bardagindaki kolada 8 kesme sekeri bulunuyor canim bir su bardagi kolada 16 kesme seker demek bu onun yerine bir bardagin icine cok hafif tuz at 1 limon sık ve üzerine soda dok yavas yavas ic yanginina birebir ayrica o kadar sekeri vucuduna yuklememis olursun canım.Bu arada ben isteyken ne çok kaynatmissiniz kıskandım. Ben bugun ise geç kalıyorum bu nedenle kahvaltı için yarım paket diet bisküvi öğle 1 paket diet bisküvi yanına çay saat 6 da doğum günü vardı arkadaşımızın incecik bir dilim pasta akşam menemen 3 dilim ekmek 1 bardak kola. Icin yanmisti . Şimdi bisikletimi aldım çevir eye başladım. Rising star seyrediyorum. 30 dakika bitince mekik çekeceğim.
Olursun tabiki kim tutar seniYani olur muyum olmaz miyim canim
Zoro da apartman var doktor onu kestirmedi. Ben bıraktım dedim ama yok dedi eğer hayatımdaki herseyi aynı anda kesersem diese uzun soluklu devam edemezmisim. Ben de içmek istemiyorum bu benim azalmış halim ben günde 3 litre içiyordum 3 aydır 1 kutuya dusurduk. Doktor yavaş yavaş düşürüyor. Ben ciddi bir yemek bağımlısıydim 6 şeye bağımlılık gelistirmistim. Kola dondurma cips makarna çerez. Çerez i çiğ Bademle günde 10 tane şeklinde değiştirdik. Cipsi haftada 8 tane kola 1 kutu günde makarna haftada bir 50 gram bol salata ile. Herşeyi kontrol altında tutuyor.bu yönü çok hoşuma gidiyor. Ben makarnayi çerez niyetine yerdim sebepsiz yemek olarak değil. Ben bagimliliklarimi da bırakıyorum.Çakilcim bi oneride bulunmak isterim kabul edersen bir cay bardagindaki kolada 8 kesme sekeri bulunuyor canim bir su bardagi kolada 16 kesme seker demek bu onun yerine bir bardagin icine cok hafif tuz at 1 limon sık ve üzerine soda dok yavas yavas ic yanginina birebir ayrica o kadar sekeri vucuduna yuklememis olursun canım.
Yaparsın valla hepimiz yapariz inanıyorum bendeZoro da apartman var doktor onu kestirmedi. Ben bıraktım dedim ama yok dedi eğer hayatımdaki herseyi aynı anda kesersem diese uzun soluklu devam edemezmisim. Ben de içmek istemiyorum bu benim azalmış halim ben günde 3 litre içiyordum 3 aydır 1 kutuya dusurduk. Doktor yavaş yavaş düşürüyor. Ben ciddi bir yemek bağımlısıydim 6 şeye bağımlılık gelistirmistim. Kola dondurma cips makarna çerez. Çerez i çiğ Bademle günde 10 tane şeklinde değiştirdik. Cipsi haftada 8 tane kola 1 kutu günde makarna haftada bir 50 gram bol salata ile. Herşeyi kontrol altında tutuyor.bu yönü çok hoşuma gidiyor. Ben makarnayi çerez niyetine yerdim sebepsiz yemek olarak değil. Ben bagimliliklarimi da bırakıyorum.
Hayatımın kontrolünü elime alıyorum
Ben de yapiyorum
Bazen sigara gibi bir canım çekiyor anlatamam içmeyince sınırlı oluyorum. Eskiden bardak kullanmazdim direk 1 litre siteyi tepeye dikerdim Su gibi içiyordum. Buna da şükür bazen hiç icmedigim oluyor. Çok sukurYaparsın valla hepimiz yapariz inanıyorum bende
Kizlar yaa fahriye evcenin fizigini cok beğeniyorum hatun cok guzel sizce birgün benimde fizigim oyle olur mu yaa kadin süper o hatunsa ben neyim ya ben neyim soyleyin bana
Hoşbuldum cnm ben de güya menü paylaşacaktım fotoğraflı kaldı hep
Ama hersabah 1saat yürüyüşümü yapıp 15dk da aletlerle spora devam ediyorum bira evde yoğunluğum var onsan dolayı giremez oldum ama takipteyim ve diyete devam:))
Zoro da apartman var doktor onu kestirmedi. Ben bıraktım dedim ama yok dedi eğer hayatımdaki herseyi aynı anda kesersem diese uzun soluklu devam edemezmisim. Ben de içmek istemiyorum bu benim azalmış halim ben günde 3 litre içiyordum 3 aydır 1 kutuya dusurduk. Doktor yavaş yavaş düşürüyor. Ben ciddi bir yemek bağımlısıydim 6 şeye bağımlılık gelistirmistim. Kola dondurma cips makarna çerez. Çerez i çiğ Bademle günde 10 tane şeklinde değiştirdik. Cipsi haftada 8 tane kola 1 kutu günde makarna haftada bir 50 gram bol salata ile. Herşeyi kontrol altında tutuyor.bu yönü çok hoşuma gidiyor. Ben makarnayi çerez niyetine yerdim sebepsiz yemek olarak değil. Ben bagimliliklarimi da bırakıyorum.
Hayatımın kontrolünü elime alıyorum
Size asıl anlatacagim şeyi unutuyordum. Otobüse bindim normalde camdan goruntum korkunç olurdu dev gibi biri oturuyor gibi görür gözlerimi kapatır veya başka yöne cevirirdim. Ama bugün ilk defa camdaki görüntü beni rahatsız etmedi. O dev goruntum gitmişti sadece şişman gorunuyordum
Harika bir Menü benim de canım fasulye istediSelam canlarım
Aksam 8 e kadar misafirlerim vardi ama kendimi tuttum ciss hicbirsey yemedim
Aksam 1 tabak taze fasulye
2 kaşık yoğurt
1 dilim kadar lavas ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?