• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Ben ne zaman diyete girsem ekmek yemiyordum ve devami gelmiyordu ama bu defa doktorun verdigi seylere uyuyorum onun icin cok zorlanmıyorum.
Hmm ... Ama ben zaten ekmeğe çok düşkün değilim yani hiçbir zaman ekmek çekmedi canım anca sıcak olursa yada ekmek arası şeyler de yerim ama ekmeğin içinde olmasalar da yerim yani ekmek benim için problem değil benim sorunum tatlı ve abur cuburlarla onları yememeye çalışıyorum ;)

Hmm ... Ama ben zaten ekmeğe çok düşkün değilim yani hiçbir zaman ekmek çekmedi canım anca sıcak olursa yada ekmek arası şeyler de yerim ama ekmeğin içinde olmasalar da yerim yani ekmek benim için problem değil benim sorunum tatlı ve abur cuburlarla onları yememeye çalışıyorum :KK66:
Allah yardimcimiz olsun :)

Kızlar ben saat 9.30 10 arasi kahvaltı yaptim. Gunude erken kapatmak istiyorum aksam 8 civari belki bir ara öğün yaparim. Simdi ogle öğünü yerine meyve saati yapayim bide aksam 5 6 civari yemek yerim diyorum.. ne dersiniz? ?
muska77 muska77 geldiginde sende cevap ver canim ona gore duzenlicem menümü

Kizlar dun akşam baya bi sarimsak soydum dogradim siseye koydum üstünü kapatacak şekilde de sıvıyağ döktüm birazda tuz kavanozun kapagini sıkı kapatip dolaba koydum az once de sogani ayni sekilde 1 kavanoz hazırladım yemek yaparken pratik olacak benim icin bu sitede hatırladım bunuda biliyordum ama hic yapasim olmamisti daha önce kavanoz daki yagida yemeklere ayri bir lezzet verir cunku iyicd aromasıni alıyor soğan ve sarımsağın.

Kızlar ben saat 9.30 10 arasi kahvaltı yaptim. Gunude erken kapatmak istiyorum aksam 8 civari belki bir ara öğün yaparim. Simdi ogle öğünü yerine meyve saati yapayim bide aksam 5 6 civari yemek yerim diyorum.. ne dersiniz? ?
muska77 muska77 geldiginde sende cevap ver canim ona gore duzenlicem menümü
Bence iyi canım meyveleri yoğurda koyupda yiyebilirsin ben öyle çok seviyorum hemde faydalı biraz ceviz tarçın keten - sanırım öyleydi adı - tohumu da koy ohh miss ;)

Bence iyi canım meyveleri yoğurda koyupda yiyebilirsin ben öyle çok seviyorum hemde faydalı biraz ceviz tarçın keten - sanırım öyleydi adı - tohumu da koy ohh miss :KK66:

Çok sağol ama tatlim ben yedim bile:))
3-4 kasik taze fasulye
2 kasik yogurt
1 dilim tam bugday ekmegi yedim
Aksam üstü kayinvalidem ile eltimleri caya çağırdım onlara Hindistan cevizli kek ve sütlü bir tatli yaptım yenik dusup yemeyeyim diyede kv gönderdigi taze fasulyeden yedim benim de menumde aksam etli taze fasulye var pisti olduk aksama da aynısını yicem :))

Kızlar kahvaltıdan sonra saat 14:00 gibi 3 yane badem şekeri bide normal şeker yedim:oops:
16:30 da bir tabak mercimek çorbası içtim
Akşamda et kavurma yiyicem başka ara yok şekerler bugüne yeter :) ama napıyım reglden heralde canım çekiyo :) ;)

@SVincent canim meyve sorununu aşmış olmana cok sevindim ise yaradiysa ne mutlu bana:KK19:
D deryaefem canim hosgeldin biz karsilasamadik umarim hedefine ulasirsin bizimle:KK19:
Hoşbuldum cnm ben de güya menü paylaşacaktım fotoğraflı kaldı hep

Ama hersabah 1saat yürüyüşümü yapıp 15dk da aletlerle spora devam ediyorum bira evde yoğunluğum var onsan dolayı giremez oldum ama takipteyim ve diyete devam:))

Back