• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Slm kızlar işten şimdi geldim bugün yaramazlik yaptım bolca sabah 1 peynirli poğaça yedim tadını unutmuşum resmen öğlen de salamli Kaşarlı domatesli sandviç biliyorum hepsi CIS ve biliyorum yanlıştı ama çooook özlemişim dayanamadim. Veee müşterinin getirdiği doldurmaya yok dedim pastaya yok dedim çikolataya da yok dedim eee anca bu kadar dayandım akşam yemeği yerine de çerez yemek istiyorum çok abartı mi olacağım. Gerçi kalori olarak 1800 un altındayim ama yediklerim çok sagliksiz ve bugün yaramaz kız olmak Istiyorum

Hu huuu kimse yok mu nerrlerdesiniz kızlar dün çok yemedi ama sanırım telaş ve yorgunluktan çok şiştim bugünbiraz daha dikkatli gidiyorum bu arada bugün doğum günüm kızlariçimde tuhaf bir heyecan mutlulık var ailecek dışarı çıkıcaz az kaloriyle bitiririm inşallah bugünüde
Canim doğum günün kutlu olsun. Rabbim hayirli ömür nasip etsin

Kizlar selam
Yarinda benim dogum günüm 30 doldu. Komik olan ben bugunu 13 ağustos saninca cocuklarda bana hediye ve surprizlerini bugunden hazirladilar..
Kizlar ben ayri bir gunlukte devam etmeye karar verdim kendimle ilgili nefis terbiyesi mucadelesi vermem gerek sizede olumsuz etkim olmasin.
Herkese başarılar

Kizlar selam
Yarinda benim dogum günüm 30 doldu. Komik olan ben bugunu 13 ağustos saninca cocuklarda bana hediye ve surprizlerini bugunden hazirladilar..
Kizlar ben ayri bir gunlukte devam etmeye karar verdim kendimle ilgili nefis terbiyesi mucadelesi vermem gerek sizede olumsuz etkim olmasin.
Herkese başarılar
Bizi birakiyor musun :mad::KK42:

@milad2015 canim bu seferde kizim su cicegi geciriyor biraz agir hemde 4 gundur atesle beraber.bugun 5. Gun biraz daha iyi. O yuzdenbir muddet olamayacagim canlarim. Diyet falanda yalan oldu bende...

@milad2015 canim bu seferde kizim su cicegi geciriyor biraz agir hemde 4 gundur atesle beraber.bugun 5. Gun biraz daha iyi. O yuzdenbir muddet olamayacagim canlarim. Diyet falanda yalan oldu bende...

Cok gecmis olsun canım. Allah kolayliklar versin uzuldum bi rahat edemedin tatilde kendi evinde olmayınca hastalik dahada zor geçiyordur biran once iyilesirde sonu guzel gecer inşallah

Kizlar selam
Herkese başarılar

Canım nereye gidiyorsun sen nereye biz oraya:)

Canım çok geçmiş olsun bende seni merak ediyordum Allahım tez şifasını versin inşallah

Kızlar dün yine klasik güzel kahvaltılarımdan yaptım ama öğleden sonra çok takip edemesemde bişeyler yedim bildirim yapamıycam çünkü dediğim gibi ne yediğimi takip edemedim. Mazeretim ise tüm gün kuafördeydim sabahta saçımla uğraştım kınası kesimi fln annemde boyattı baya bi ordaydık saat 8 de bitti işimiz:) şimdi de güzellik merkezindeydik bugünde tırnaklarla uğraştık gerçi benim tırnaklar pek uzun değildi üstanbulda tekrar bi rütuş attırcam :) neyse akşam bildirimimi yaparım şansıma annanem poğaçalar elmalı kuarbiye keteli(yöresel bişey) fln yapmış ama tabiki oturup yemiycem belki birinin tasına bakarım off çok uzun oldu zamanınızı aldım kusura bakmayın ;) hadi ben kaçtım :)

Aranizda olmaktan yana hic bir sıkıntım yok canım tahmin edersin en yakin sahitlerimden biride sensin.. ama yapamadim be gülüm artik biraz odaklanmak istiyorum yoksa sizden Ayrildigim yok
Tatlım neden yeni bi gunluge ihtiyac duydugunu anlayamadım. Burası zaten senin gunlugun, oraya yazacagın herseyi burayada yazabilirdin. İradesizlik sana has bisey degilki.. Burada seni cok iyi tanıyanların arasında bu da torpulenirdi. Yazacagın herseyi okumaya hazırız, opuyorum seni.

Tatlım neden yeni bi gunluge ihtiyac duydugunu anlayamadım. Burası zaten senin gunlugun, oraya yazacagın herseyi burayada yazabilirdin. İradesizlik sana has bisey degilki.. Burada seni cok iyi tanıyanların arasında bu da torpulenirdi. Yazacagın herseyi okumaya hazırız, opuyorum seni.

Ben bu topik dışında bir yarışmada daha yazıyordum muskacim ordanda ayrildim burda yazamadiklarimi orda yazma isteği degil benimki biraz kendi diyetime odaklanma istegi..
Belki bu ise yarar diye denemek istedim. Gecen yil kurban Bayramının 5 günüydü sanırım ekimde basladim cokda guzel gitti baslangicta. Kasim sonunda 100 den 92 ye düştüm ama o zamandan beri aynıyım en fazla 5 kilo verip yine geri aldım istikrarli sekilde ilerleyemedim. Bu kadar istememe ragmen yemek saplantımin ustesinden bir turlu gelemiyorum ..
sen nasil oldun canim sagligin duzeldi mi?

Ben bu topik dışında bir yarışmada daha yazıyordum muskacim ordanda ayrildim burda yazamadiklarimi orda yazma isteği degil benimki biraz kendi diyetime odaklanma istegi..
Belki bu ise yarar diye denemek istedim. Gecen yil kurban Bayramının 5 günüydü sanırım ekimde basladim cokda guzel gitti baslangicta. Kasim sonunda 100 den 92 ye düştüm ama o zamandan beri aynıyım en fazla 5 kilo verip yine geri aldım istikrarli sekilde ilerleyemedim. Bu kadar istememe ragmen yemek saplantımin ustesinden bir turlu gelemiyorum ..
sen nasil oldun canim sagligin duzeldi mi?
Ben daha iyiyim tatlım. Ama inan ne fark olacak hala anlamıyorumki. Neyse sen kendini nasıl iyi hissedeceksen oyle yap.

Dün bütün gün dışarıdaydım. Kahvaltı falan normal gitti ama bir kaçamak yaptım -_-
Hamburger yedim ama çocuk menüsü içeçek olarakta su içtim. Yani zararı en aza indirgemeye çalıştım. Ama cidden çok özlemiştim :(

Back