- 2 Temmuz 2015
- 424
- 662
- 18
- 28
Geçmiş olsun canim neyin var? Rabbim tez zamanda iyi olmani nasip etsinKızlar hastalıgım sebebiyle iki elim birden sisti ve cok acıyor, yemegimi bile kendim yiyemiyorum. Oglusuma rica ettim bu mesaj icinde. Bana dua edin iyilesir iyilesmez aranızdayım.
Kızlar ben bildirim sayfasını bulamadım
Kızlar hastalıgım sebebiyle iki elim birden sisti ve cok acıyor, yemegimi bile kendim yiyemiyorum. Oglusuma rica ettim bu mesaj icinde. Bana dua edin iyilesir iyilesmez aranızdayım.
Geçmiş olsun canım rahatsızlığın neydi Allahım acil şifalar versin inşallahKızlar hastalıgım sebebiyle iki elim birden sisti ve cok acıyor, yemegimi bile kendim yiyemiyorum. Oglusuma rica ettim bu mesaj icinde. Bana dua edin iyilesir iyilesmez aranızdayım.
Bildiri imi yaptım canım fark 1.5 kilo:)diyet gunlukleri forumunda 2015 fistiklarinin kilo takip günlüğü var canim benim açtığım sayfa
Neyin var ellerin neden ağrıyorKızlar hastalıgım sebebiyle iki elim birden sisti ve cok acıyor, yemegimi bile kendim yiyemiyorum. Oglusuma rica ettim bu mesaj icinde. Bana dua edin iyilesir iyilesmez aranızdayım.
Geçmiş olsun canımKızlar bugünkü menüm
Sabah normal kahvaltımı yaptım
Ara
1 sade kahve 2 tablet bitter çikolata
Öğlen
Saat 2 gibi fenalaştım banyadoda başım döndü kendimi koltuğa zor attım şekerim düşti heralde gözüm karardı sesler bulanıklaştı annem şeker verdi su içtim karnımda çok ağrıyodu ilaç aldım sunkoydum karnıma flndüzeldim
1 tane gözleme
1 dilim irmik tatlısı
Ara
1 muz
Şuan midem bulanıyo zaten saat de geç oldh bişey yemem. Bugün hiç dikkat edemedim anlıycanız ama bedensel olarak çok kötüydüm
Kızlar bugünkü menüm
Sabah normal kahvaltımı yaptım
Ara
1 sade kahve 2 tablet bitter çikolata
Öğlen
Saat 2 gibi fenalaştım banyadoda başım döndü kendimi koltuğa zor attım şekerim düşti heralde gözüm karardı sesler bulanıklaştı annem şeker verdi su içtim karnımda çok ağrıyodu ilaç aldım sunkoydum karnıma flndüzeldim
1 tane gözleme
1 dilim irmik tatlısı
Ara
1 muz
Şuan midem bulanıyo zaten saat de geç oldh bişey yemem. Bugün hiç dikkat edemedim anlıycanız ama bedensel olarak çok kötüydüm
Aferin kız ekmek yememişsin süpeeerKizlar kahvaltim
Yarim domates
Yarim salatalik
1 yumurta haslama
6 zeytin
1 kk peynir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?