• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Kızlar hastalıgım sebebiyle iki elim birden sisti ve cok acıyor, yemegimi bile kendim yiyemiyorum. Oglusuma rica ettim bu mesaj icinde. Bana dua edin iyilesir iyilesmez aranızdayım.

muska77 muska77 canim cok gecmis olsun.Karbonhidrat diyetinin marifeti mi bu yoksa çok üzüldüm canım dikkat et kendine ihmal etme lütfen..

Kızlar hastalıgım sebebiyle iki elim birden sisti ve cok acıyor, yemegimi bile kendim yiyemiyorum. Oglusuma rica ettim bu mesaj icinde. Bana dua edin iyilesir iyilesmez aranızdayım.
Geçmiş olsun canım rahatsızlığın neydi Allahım acil şifalar versin inşallah

Kızlar bugünkü menüm
Sabah normal kahvaltımı yaptım

Ara
1 sade kahve 2 tablet bitter çikolata

Öğlen
Saat 2 gibi fenalaştım banyadoda başım döndü kendimi koltuğa zor attım şekerim düşti heralde gözüm karardı sesler bulanıklaştı annem şeker verdi su içtim karnımda çok ağrıyodu ilaç aldım sunkoydum karnıma flndüzeldim
1 tane gözleme
1 dilim irmik tatlısı

Ara
1 muz

Şuan midem bulanıyo zaten saat de geç oldh bişey yemem. Bugün hiç dikkat edemedim anlıycanız ama bedensel olarak çok kötüydüm :KK43:

Bugün yediğim kötü bir yemeğe 20tl verdim mideme oturdu kendimi kötü hissettim. Sabah diet bisküvi artık kısaca diet bisküviden öğlen kilcikli yeşil fasulye 1 zeytinyağlı dolma ki çok kötüydü. Akşam 7 tane çiğ köfte yedim o da rahatsız etti. Bol marul la . Midem çok kötü şimdi.

Kızlar bugünkü menüm

Ara

Öğlen
Saat 2 gibi fenalaştım banyadoda başım döndü kendimi koltuğa zor attım şekerim düşti heralde gözüm karardı sesler bulanıklaştı annem şeker verdi su içtim karnımda çok ağrıyodu ilaç aldım sunkoydum karnıma flndüzeldim
1 tane gözleme
1 dilim irmik tatlısı

Ara
1 muz

Şuan midem bulanıyo zaten saat de geç oldh bişey yemem. Bugün hiç dikkat edemedim anlıycanız ama bedensel olarak çok kötüydüm :KK43:
Geçmiş olsun canım

Kızlar bugünkü menüm

Ara

Öğlen
1 tane gözleme
1 dilim irmik tatlısı

Ara
1 muz

Cok gecmis olsun canim. Devam ederse dr a git ihmal etme

Gunaydin kizlar dun islerim O kadar yogunduki ugramaya firsat bulamadim. Menum de cok iyi olamadi malesef..
Sabah
1/3 ton balığı
1 eritme peynir
4 zeytin
Domates ve 2 dilim ekmek

Hu huuu kimse yok mu nerrlerdesiniz kızlar dün çok yemedi ama sanırım telaş ve yorgunluktan çok şiştim bugünbiraz daha dikkatli gidiyorum bu arada bugün doğum günüm kızlariçimde tuhaf bir heyecan mutlulık var ailecek dışarı çıkıcaz az kaloriyle bitiririm inşallah bugünüde

Back