• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Tamam tereyığı var zaten margarin devrini yıllar önce kapattım hiç kullanmam. Sağol milad yaa yoksa onlar yerken mücverleri ben yutkunacaktım...:KK60:

Rica ederim ustunede azicik kaşar rendesi yaparsan tam börek oluyor.. diyet degil ziyafet oluyor yani:)

Haklısın valla 1 ekmeğin kabuklarını yedigimi bilirim yani her zman degil ama arada olurdu :))
Kardesin gittimi sirinlik muskam özledim böyle yazmani :))
Evet dün gece yolcu ettik, Kimbilir kaç ay sonra göreceğim sıpayı :KK43: Neyse, bende yazmayı özledim ama kızıyorum size bazen kendinize haksızlık ediyorsunuz. Kafaya bişey yapmayı koyupta yapamayan bir kadın tanımıyorum ben

Hiçde bile kendinize haksızlık etmeyin harika menülerinizz. Yarım ekmek gömdüğümüz günleri hatırlayın ve kendinizi iyi hissedin..
Hatirlattigin iyi oldu canim ekmek hele sicaksa nerdeyse bir ekmegin uzerine tereyağı sürüp yedigimi bilirim:oops:. Simdi en azindan ekmegi azalttim.

Rica ederim ustunede azicik kaşar rendesi yaparsan tam börek oluyor.. diyet degil ziyafet oluyor yani:)
Oooooh valla kim diyet yemeği derki...
Durun kabakla yapılan bi tanede bende var tarif..
Kabağı uzunlamasına ikiye bölüp içini oyuyorum, Azıcık kavrulmuş kıyma, azıcık kaşar, ve kabağın içinden çıkanları karıştırp
Kabakları dolduruyorum ve fırınlıyorum sarımsaklı yoğurtla muhteşem oluyor.

Hatirlattigin iyi oldu canim ekmek hele sicaksa nerdeyse bir ekmegin uzerine tereyağı sürüp yedigimi bilirim:oops:. Simdi en azindan ekmegi azalttim.
:KK48: Bende sarımsaklı yoğurtlu ve soslu makarnayla yarım ekmeği götürürdüm. Şimdi makarna bile yemiyorum. Aklım daha önce neredeydiki? :KK70:

Kabağı uzunlamasına ikiye bölüp içini oyuyorum, Azıcık kavrulmuş kıyma, azıcık kaşar, ve kabağın içinden çıkanları karıştırp
Denemek lazim ben pek kabak sevmem ama denicem bu tarifi canim

:KK48: Bende sarımsaklı yoğurtlu ve soslu makarnayla yarım ekmeği götürürdüm. Şimdi makarna bile yemiyorum. Aklım daha önce neredeydiki? :KK70:
Canim burda yani izmirde makarna boregi yaparlar tam senlikmis o zamanlar ama Allahtan kapatmissin o sayfalari. Bende cok güzel makarna sosu yapiyorum makarna yicem diye yapmak istemiyorum

Canim burda yani izmirde makarna boregi yaparlar tam senlikmis o zamanlar ama Allahtan kapatmissin o sayfalari. Bende cok güzel makarna sosu yapiyorum makarna yicem diye yapmak istemiyorum
Bende eve makarnaa yapınca kaçmak istiyorum.. Ama dayanıyorumm Aferim bana.
Yağ yapıyormusun canı m bende deniycem mutlaka
Yok canım dibine azıcık salça ile suyu karıştırıp döküyorum hem yapışmıyor hem yumusacık pişiyor..

Evet dün gece yolcu ettik, Kimbilir kaç ay sonra göreceğim sıpayı :KK43: Neyse, bende yazmayı özledim ama kızıyorum size bazen kendinize haksızlık ediyorsunuz. Kafaya bişey yapmayı koyupta yapamayan bir kadın tanımıyorum ben

arada kiz böyle valla kendimize gelelim. Diyorum ya seni bana Allah gönderdi :)) ve iste Alllah azimli kadini yaratti MuSKa :))

Evet biliyirum bunu canim kucuk doğranmış tavuk göğsü ilede süper olur dene bir
Miladcin sen mucver deyince ne alakaysa aklima cılbır geldi bende oglene ya da aksama çılbır yapayim :kk77::kk77::KK15:

Cilbir benim ilk çocukluk yemegimdir yani ilk yemek denemem valla cok guzel olur
Dene canım harika oluyor.. Ha bide kabagı çatalla orasından burasından dürtükle..

allah iyiligini versin kiz durtukle ne:))

Günaydın kızlar yürüyüşümü yaptım duşumu aldım ohhh miss çocuklar uyuyorlar daha kahvaltıyı hazırlayayım . Çok enerjiğim bugün kendi mi çok iyi hissediyorum

Bravi sana canim bende 20 dk yürüdüm kapi cok calinca deli oldum indim ama akşam birseyler daha yapacağım

arada kiz böyle valla kendimize gelelim. Diyorum ya seni bana Allah gönderdi :)) ve iste Alllah azimli kadini yaratti MuSKa :))

Evet biliyirum bunu canim kucuk doğranmış tavuk göğsü ilede süper olur dene bir

Cilbir benim ilk çocukluk yemegimdir yani ilk yemek denemem valla cok guzel olur

allah iyiligini versin kiz durtukle ne:))

Bravi sana canim bende 20 dk yürüdüm kapi cok calinca deli oldum indim ama akşam birseyler daha yapacağım
Teveccühünüz efendim :KK70:Kız havaya girip şımarcam valla .. Ama öyle bi kadının isteyite yapamadığı bişey varmı? Gerçekten istiyorsa yoook.

Tavuklada denicem iyi fikirmiş..

EEeee dürtüklemezsen çatal yada bıçakla az pişiyo..:KK48:

Teveccühünüz efendim :KK70:Kız havaya girip şımarcam valla .. Ama öyle bi kadının isteyite yapamadığı bişey varmı? Gerçekten istiyorsa yoook.

Tavuklada denicem iyi fikirmiş..

EEeee dürtüklemezsen çatal yada bıçakla az pişiyo..:KK48:

Tavukla yapacagin zaman kabagi da kayik sekli verdikten sonra azcik suda hasla canim tavuk kavruldugu icin pismis oluyor zaten kabak cig kalmasin

Back