- 2 Temmuz 2015
- 424
- 662
- 18
- 28
Canim hic ekmek yememissin zor olmayacak mi?Kızlar kahvaltım 11 de yaptım
2 kk peynir
1 salatalık
1 bardak yy tarçınlı süt
2 ceviz
Seve seve canım :)Afiyet olsun canım simdiden benim icin yarim kendin icind4 yarım porsiyon ye :))
Zaten artık alıştım hatta baya doydum şu 2 gündür bazlama sıcak ve taze diye yiyordum yoksa artık yemiyoorum ekmeği :)Canim hic ekmek yememissin zor olmayacak mi?
Ben ne zaman diyete girsem ekmek yemiyordum ve devami gelmiyordu ama bu defa doktorun verdigi seylere uyuyorum onun icin cok zorlanmıyorum.Zaten artık alıştım hatta baya doydum şu 2 gündür bazlama sıcak ve taze diye yiyordum yoksa artık yemiyoorum ekmeği :)
Hmm ... Ama ben zaten ekmeğe çok düşkün değilim yani hiçbir zaman ekmek çekmedi canım anca sıcak olursa yada ekmek arası şeyler de yerim ama ekmeğin içinde olmasalar da yerim yani ekmek benim için problem değil benim sorunum tatlı ve abur cuburlarla onları yememeye çalışıyorumBen ne zaman diyete girsem ekmek yemiyordum ve devami gelmiyordu ama bu defa doktorun verdigi seylere uyuyorum onun icin cok zorlanmıyorum.
Allah yardimcimiz olsun :)Hmm ... Ama ben zaten ekmeğe çok düşkün değilim yani hiçbir zaman ekmek çekmedi canım anca sıcak olursa yada ekmek arası şeyler de yerim ama ekmeğin içinde olmasalar da yerim yani ekmek benim için problem değil benim sorunum tatlı ve abur cuburlarla onları yememeye çalışıyorum
Bence iyi canım meyveleri yoğurda koyupda yiyebilirsin ben öyle çok seviyorum hemde faydalı biraz ceviz tarçın keten - sanırım öyleydi adı - tohumu da koy ohh missKızlar ben saat 9.30 10 arasi kahvaltı yaptim. Gunude erken kapatmak istiyorum aksam 8 civari belki bir ara öğün yaparim. Simdi ogle öğünü yerine meyve saati yapayim bide aksam 5 6 civari yemek yerim diyorum.. ne dersiniz? ?
muska77 geldiginde sende cevap ver canim ona gore duzenlicem menümü
Bence iyi canım meyveleri yoğurda koyupda yiyebilirsin ben öyle çok seviyorum hemde faydalı biraz ceviz tarçın keten - sanırım öyleydi adı - tohumu da koy ohh miss
Hoşbuldum cnm ben de güya menü paylaşacaktım fotoğraflı kaldı hep
Ben fırında yağlı kağıda yapıyorum güzel oluyorYa kızlar akşama eşim mücver istedi. Kendime unsuz ve yağsız yapacağım. deneyen varsa akıl verebilirmi yağsız tavadamı güzel olur fırındamı?
İyi fikir ben de yarın yapayım kızartmaya gerek kalmaz en azından :)))Ben fırında yağlı kağıda yapıyorum güzel oluyor
Ben herseyin begeniyorum ki kadın yakisiyorKizlar yaa fahriye evcenin fizigini cok beğeniyorum hatun cok guzel sizce birgün benimde fizigim oyle olur mu yaa kadin süper o hatunsa ben neyim ya ben neyim soyleyin bana
Evet suyunu iyice sikiyorum kabaginİyi fikir ben de yarın yapayım kızartmaya gerek kalmaz en azından :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?