- 17 Nisan 2013
- 976
- 2.100
- 208
Herkese iyi akşamlar
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
2kk peynir
5 zeytin
Domates
Çay
Ara
Kahve
2 gün kurusu
1ck kuru üzüm
Öğle
8k patlıcan yemeği
2 dilim çavdar ekmeği
1 kase yoğurt
Ara
Yeşil çay 10 çiğ badem
Akşam
Form çorba 3k yoğurt
Ara
Çay demledik 1cb beyaz leblebi yiyebilirim
Haklısın canım elimden geleni yapacağım hatta yemeklerin yanına brokoli ve karnabahar haslayacagim onu yiyeceğim yarın akşam az azda yemeklerin ucundan yerim ama tatlı hamurisi yapmadım meselaGuz3l gidiyorsun canim
misafirler gelice de sakin bozma yoksa bu seni 1 hafta geriye atar
Kizlar 50 dk.hizli tempolu yurudum..
Cok yoruldum canlar yaa
Çok güzel canım =)
Aaaa çok sevindim. Hep böyle devam ederse, kısa zamanda 79' u görürsün
Tatlıtambakcım bu menülerle iftar menüsü olur mu inanki bilmiyorum. Yetersiz kalabilir diye düşünüyorum, istersen biraz daha fazla ye. Benim oruç tutma gibi bir durumum olmadığı için hiç danışmadım diyetisyenime.
Çok güzel Miladcım
Selam arkadaşlar,
Söze 'Çok yorgunuuuum' diye girmek istiyorum.Dün gece eve geldiğimde saat 01.00' di. Kızımdan önce böyle durumlarda işte sabahlardım ama şimdi gece beni ister diye geldim. Bugün de başımda bir aksilik var, çok stresli bir gündü. Tam da tartı gününe yakın bu stres olmadı hiç etkiliyor tartıyı. Neyse ki diyetimi aksatmamaya gayret ettim.
Sabah:
1 dl çavdar ekmeği
1 adet haşlanmış yumurta
1 kk light beyaz peynir
Domates, köy biberi, havuç
1 kupa yeşil çay
Ara:
2 tam ceviziçi+2 adet gün kurusu
Öğle:
1 paket altınbaşak bisküvi
125 gr light yoğurt
1 küçük kase salata
1 tatlı kaşığı kadar kısır (İş arkadaşlarım bu ara çok sabote ediyor beni)
Ara:
Orman meyveli activia
Akşam:
6 yk patlıcan yemeği
1 dl çavdar ekmeği
125 gr light yoğurt
(Çok yorgunum salata yapmaya halim kalmadı)
Ara:
Sade Türk kahvesi
2 kupa yeşil çay+1 adet yeşil elma
Bu arada ben hiç yazmıyorum unutuyorum ama hamileliğimden beri günde 2-2.5 lt su içerim. Ödem varsa ya da şiş hissediyorsam 3-3.5 lt ye çıkarıyorum.
ayyy evet hafta sonuna gireerken herkeste bir telaş hep diyorum ben evde daha çok yoruluyorum diye :) ki eşim bana çok yardımcıdır.sağ olsunBende bugün rutin temizlik isini halledip yarin dip bucak temizliği yapmayi düşünüyorum. Malum haftasonu çamaşır ütüde üstüne eklenecek. Kolay gelsin hepimize:))
ayyy evet hafta sonuna gireerken herkeste bir telaş hep diyorum ben evde daha çok yoruluyorum diye :) ki eşim bana çok yardımcıdır.sağ olsun
T tatlitambak canim öğlen menunde ne var?
Karnabahar haşlayacam canim yoğurt ve 1 dilim ekmekle
kabak bulamamış esim yoksa nehirin tarifi hala aklimda
Kuzucum bende özledim aklımda hep sizde ama işim gereği yoğun bir döneme giriş yaptım.Gündüzleri çok aktif olamayabilirim.Akşamları da önümüzdeki haftadan itibaren özenle yazmaya dikkat edicem.Bu hafta kayınvalide hasta.Eve gider gitmez yemek hazırlıyorum.Sonra da ertesi günün yemeğini yapıp koyuyorum.Ev süpürüyorum çamaşır varsa onları hallediyorum.Sonrada çocuk uyut falan gece oluyor.Hem çalışıp hem ev idare etmek kolay değil maalsef.Kizlar nerelerdesiniz?? Topigin bu kadar sessiz olmasına alışık degilim. Alışmakta istemiyorum
Hadi gelin artık
tomurcukkk eski aktif gunlerine dön
Lutfen ozlettin kendini
Cok seviyorum bende karnabahar haslayip uzerine sarimsakli yogurt ve azicik salcali sos yalanci manti gibi oluyo afiyet olsun canmKarnabahar haşlayacam canim yoğurt ve 1 dilim ekmekle
kabak bulamamış esim yoksa nehirin tarifi hala aklimda
Kuzucum bende özledim aklımda hep sizde ama işim gereği yoğun bir döneme giriş yaptım.Gündüzleri çok aktif olamayabilirim.Akşamları da önümüzdeki haftadan itibaren özenle yazmaya dikkat edicem.Bu hafta kayınvalide hasta.Eve gider gitmez yemek hazırlıyorum.Sonra da ertesi günün yemeğini yapıp koyuyorum.Ev süpürüyorum çamaşır varsa onları hallediyorum.Sonrada çocuk uyut falan gece oluyor.Hem çalışıp hem ev idare etmek kolay değil maalsef.
Bu yazıyı bile yazarken kaç defa oturup kalktım pc başına belli değil işler yoğun maşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?