• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Kalori
Selam bebekler bugunluk 30 dk yurudum..
Yaklasik 3 km dusumu aldim..Kizlar yarim yagli sutle neskafe mi yapsam meyveli soda mi icsem karar veremedim hangisi daha az kalorili acep

Kalori bilmem ama bence sekersiz nescafe ve su ile yap canim. Bu benim iştahımı keser hep.
Meyveli soda sekerli bosver

Iyi aksamlar şekerler bugün sabah kalktim ve sok diyet yapmaya karar verdim sabah bir haslanmis patates iki bardak cay ekmek yok ;)yedim ve küçüğü krese götürdüm tam cikiyordum ayyy dedikodu yapilmis hakkimda asilsiz konusulmus bende bir sinir bu arada buyugun de toplantisi var ordan dersaneye gidilecek neyse hadi toplantida hos seyler soyledi ogretmen carsiya indik dedim oglum yemek ismarlayim sana hadii iki tane döner ekmek ayrani aldim masaya oturdum ayyyy dedim ben diyet yapiyodumm sok sok sok :KK57: almis bulundum doneri artik ceyregini yedim:kk77: gerisini ogluma verdim ya nasil kizdiysam kafa gitmis bende :KK53:allahim sen yardim et bana cildirmaya az kaldi :rolleyes:

O zaman ikisi biarada haxir paket var ondan yapiyim baktim 54 kaloriymis..meyveli soda 30 kal. Ama soda simdi aciktirir zaten hafiften gurultular geliyoo_O

Afiyet olsun canim. ...
beni de kizim xok sinir ediyor Şuanda.
Bağıra bagira ağlamak istiyorum Sinirimden.....

Neden canim 4 yasindaydi dimi kardes kiskancligi falan mi canim

Yok canim ya kardeş konusunda hiç sıkıntım yok... ara ara böyle sinirlendiriyor. Mesela üstü islak kiyafet getirmesini istedim. Belki 10 defa ama hepsine alakasiz sorularla karşılık veriyor... deli edene kadar yani. Sakin konuşuyorum olmuyor. Sesimi yükseltince de o ağlıyor. Sonra ikimiz aglayip birbirimize sariliyoruz. Simdi hallettik bakalim hanimefendi daha uyuyacak.

Benim oglum surekli oyle cok nadir bir kerede soyleneni yaptigi cocuklar ayni oluyo genelde canim zamanla gececek fazla yipratma kendini bende cok bagiriyorum sonra daha bi alimsiz oluyo guzel konusmak bizde daha etkili oluyo dengelemeye calisiyoruz iste yalniz uykusu biraz gec kalmis sanki canim herzaman mi bu saatlerde uyuyo

Benim oglum surekli oyle cok nadir bir kerede soyleneni yaptigi cocuklar ayni oluyo genelde canim zamanla gececek fazla yipratma kendini bende cok bagiriyorum sonra daha bi alimsiz oluyo guzel konusmak bizde daha etkili oluyo dengelemeye calisiyoruz iste yalniz uykusu biraz gec kalmis sanki canim herzaman mi bu saatlerde uyuyo

Herzaman canim bu saatte uyur artik esim ve ben uyuruz o oyle yatar...
gunduz hic uyumaz...
ben cok bagirmam. Sakin sakin anlatiyorum ama 10 kerden sonra ses yukseliyor. Neyse 5. Yasindan sonra duzelir insallah

Gunaydin hanimlar
Ben hala hastayım. Dun neredeyse tüm gun hastanede olunca bir arada ufak bir iş için çarşı yapinca hastaligim gecmek söyle dursun siddetini artirarak devam ediyor.
Bir emanet icin gittigim tanidik magazada eşofman denedim iki ara bi derede. Hic aklimda yoktu ihtiyacim da yoktu. Ki zayiflayana kadar elimdekileri yipratirim ancak diye dusunuyorum. Neyse hadi ürünler indirime girmisken seneye niyet bakayim dedim. Giyindim ama uzerimdeki kazagin ve alttaki taytin üstüne çektim tamam dökümlü durmadi ama en azindan altta giyindigim seylere rağmen oldu. Tanidik magaza sahibi bana bence bunu biraz zayifladiktan sonra düşün dedi. hakli kadin ben kendimi 60 kilo fit bir kadın sanıyorum bazen. Ama orda icten içe bozulmadim değil. Çünkü evet eskisi kadar olmasamda kiloluyum ama bunu unutuyorum. Sunuda uunutuyorum bir kiyafetin icine girsemde insanlarin kafasinda şöyle bir kani hep olacak 'bu kıyafet sana olmaz. Çünkü sen kilolusun'
Yazım cok karışık dimi. Çünkü yazarkende aklim karışık:) kavram karmaşası yaşıyorum.
Iki arada bir derede olmayacağım. Zayif olmayı seçiyorum.
2015 te şişman milad'in devri bitiyor.

Gunaydin hanimlar
Ben hala hastayım. Dun neredeyse tüm gun hastanede olunca bir arada ufak bir iş için çarşı yapinca hastaligim gecmek söyle dursun siddetini artirarak devam ediyor.
Bir emanet icin gittigim tanidik magazada eşofman denedim iki ara bi derede. Hic aklimda yoktu ihtiyacim da yoktu. Ki zayiflayana kadar elimdekileri yipratirim ancak diye dusunuyorum. Neyse hadi ürünler indirime girmisken seneye niyet bakayim dedim. Giyindim ama uzerimdeki kazagin ve alttaki taytin üstüne çektim tamam dökümlü durmadi ama en azindan altta giyindigim seylere rağmen oldu. Tanidik magaza sahibi bana bence bunu biraz zayifladiktan sonra düşün dedi. hakli kadin ben kendimi 60 kilo fit bir kadın sanıyorum bazen. Ama orda icten içe bozulmadim değil. Çünkü evet eskisi kadar olmasamda kiloluyum ama bunu unutuyorum. Sunuda uunutuyorum bir kiyafetin icine girsemde insanlarin kafasinda şöyle bir kani hep olacak 'bu kıyafet sana olmaz. Çünkü sen kilolusun'
Yazım cok karışık dimi. Çünkü yazarkende aklim karışık:) kavram karmaşası yaşıyorum.
Iki arada bir derede olmayacağım. Zayif olmayı seçiyorum.
2015 te şişman milad'in devri bitiyor.

Canim takma kafana biz bu işi bitiricez hemde 38 beden olarak

Günaydın,dünkü menümü yazayım

Sabah
1 küçük ev poğaçası
1 çay kaşığı kadar zeytin ezmesi
1 çay kaşığı çikolata

Ara
1 fincan sade kahve

Öğlen
Kepekli tost
5 zeytin