Cok seviyorum bende karnabahar haslayip uzerine sarimsakli yogurt ve azicik salcali sos yalanci manti gibi oluyo afiyet olsun canm
Aslinda oglene pirasa dusunuyodum ama karnabahar haslayip sana eslik mi etsem
Bence gayet iyi canim ben makarnayi 3 kasikla birakamiyorum bi kucuk tabak yiyorum onuda kendimi frenleyerek.. buarada kendimi bir tuhaf hissettim ya siz konusurken araya girigomusum gibi geldi kizlarBende 3 kaşık makarnayla salata yemeyi düşünüyorum yaninda bir bardak ayranla iyi mi?
Bende 3 kaşık makarnayla salata yemeyi düşünüyorum yaninda bir bardak ayranla iyi mi?
Bence gayet iyi canim ben makarnayi 3 kasikla birakamiyorum bi kucuk tabak yiyorum onuda kendimi frenleyerek.. buarada kendimi bir tuhaf hissettim ya siz konusurken araya girigomusum gibi geldi kizlar
Et et yalniz yemiş gibi hissetmezsin :) karnabahar benim sevdiğim sebzeler sıralamasında geride kalıyor biraz ama bende mevsimi bitmeden yesem iyi olacak:))
Bence gayet iyi canim ben makarnayi 3 kasikla birakamiyorum bi kucuk tabak yiyorum onuda kendimi frenleyerek.. buarada kendimi bir tuhaf hissettim ya siz konusurken araya girigomusum gibi geldi kizlar
3 kasik Cok az bence canim bira daha fazla olabilir ama sossuz ya da bir tost yapsan daha doyurucu olmaz mi....
Mevsimi gecmeden ispanak pırasa ve karnabahar dan faydalanmak lazim bence de.... cok severim hepsini
tesekkur ederim canim. Sevindim begenmene
Canim kolayliklar diliyorum sana. Gencliginin hakkini veriyorsun:) stres olmamaya çalış seni rahatlatacak kucuk aralar vermeye özen göster. Seni ne rahatlatacak şeyleri bilemiyorum ama arada birkac dk kizinin resmine bakarak icecegin bir kahve bile olabilir belki.
Bu arada oglen yemeginde yedigi altinbasak biskuvinin içeriğini bilemedim ama bir tabak sebze yemeginden yada bir tabak tavuklu salatadan daha kalorili olduğunu tahmin ediyorum. hem de sagliksiz. Diyetisyenin verdigi liste mi boyle baska alternatifin yok mu canim?
Mevsimi gecmeden ispanak pırasa ve karnabahar dan faydalanmak lazim bence de.... cok severim hepsini
Çok sağol miladcım, yoğun olmak beni zinde tutuyor. İşimi ve çalışmayı çok seviyorum, o yüzden bakma şikayet ettiğime yoruluyorum ama mutluyum
Altınbaşaklı olan menü aynı diyetisyenimin verdiği menü, şimdiye kadar birebir uydum bu kadar çok kilo verdim o yüzden hiç sorgulamıyorum, diyetisyenim ne derse o
Gercekten farkli bir diyetisyen ben de çok beğendim.... insallah senin sayende ben se kilo veririm
Gercekten farkli bir diyetisyen ben de çok beğendim.... insallah senin sayende ben se kilo veririm
Aksam ne yiyeceksin tambakcim? Sana sorup duruyorum canim ama menu olarak aklima birsey gelmiyor:))
Dunden sonra bugun iyi toparlandm.
sabah
1 kk peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
domates salatlik havuc
5 zeytin
ara
2 yk tarçınlı yoğurt
Oglen
1 tabak aci soso dökülmüş karnabahar
1 dilim ekmek
yarim kase yoğurt
2 catal yumurta
ara
yeşilçay + 3 gun kurusu kayisi
ara
1 bardak ayran + 2 adet ceviziçi
aksam
tavuk haslama avuc icinden azcik fazla
salata bol bol
1 bardak ayran
ara
yeşilçay + kivi
Canim ben evdekilere kuru dolma ve cacik yaptim ama yemeyeceğim.
Kendime de tavuk iste ne yapalim....
zaten canimin istediği seyleri alip esime yediriyorum ben yemis gibi oluyorum
Nehirin versidigi alternatifler guzel
sebzeli omlet
melemen
ton balikli salata
ben bunlarin arasindan seciyorum
Kiz kardesim de daha 1 ay olmadi zorlaya zorlaya diyete başlattim
96 dan 89.9 inmiş. Guzel gidiyor beni gececek diye korkuma kacamak ta yapamam.
İyi akşamlar,
Bugün diyetisyenim aradı, 'Ben İstanbul' dayım, müsaitsen bugün gel kontrole' dedi. Ben de koşa koşa gittim, memnun eden bir sonuçla karşılaştım. =)) O yüzden ödül öğünü aldım akşam için.
Yine değişik bir listemle devam edeceğim yarından itibaren
Menum
Sabah
1 t.b ekmeği
Yatim kk beyaz peynir
4 zeytin
Domates, salatalik, biber
Yeşil çay
Ara
1 fincan sütlü kahve
1 ceviz içi 2 kuru kayısı
Öğle
1 tabak yagsiz salata
Yağsız kepekli tost
Ayran
Ara
2 ince kepekli grissini
1 b ayran
Ara
Yeşil çay
Ara
1 fincan sekersiz capuccino+ 2 rulokat
Bunu eltim evinde hazirlayip geldigi icin hayir diyemedim (kapi komsum ayni zamanda) keske ikincisini yemeseydim diyorum ama ikisinin uyumu cok hoşuma gittigi icin tutamadim kendimi
Aksam
2 kasik makarna ile yağsız salata
1 b ayran
Ara
Yesilcay+ elma
Ara
Tarçınlı süt
Iyi aksamlar kizlar
Sabah;
1 bardak limonlu ilik su
Kahvalti;
2 haslama yumurta
2 dilim ekmek
Yarim kk.peynir
2 zeytin
Yarim turp maydanoz
1 tatli kasigi cikolata(olmasaydi iyidi)
Ara;
1 kucuk elma
3 gun kurusu kayisi
Ara;
1fincan yesil cay chai
1 avuc leblebi
Oglen;
1 kase tarhana corbasi
1 dilim ekmek
Ara;
1 tane kepekli galeta
Aksam;
6-7 kofte
1 kase yogurt
Yesil salata bol
Ara; 8.30 gibi
1fincan bitki cayi( ne icecegime karar vermedim)
Yaninda 4 tane ligt biskuvi
yemeyi dusunuyorum
Seni boyle gorunce nasil umutla ve heyecenla devam ediyorum bir bilsennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?