Miladımız--》2015

Cok seviyorum bende karnabahar haslayip uzerine sarimsakli yogurt ve azicik salcali sos yalanci manti gibi oluyo afiyet olsun canm
Aslinda oglene pirasa dusunuyodum ama karnabahar haslayip sana eslik mi etsem

Et et yalniz yemiş gibi hissetmezsin :) karnabahar benim sevdiğim sebzeler sıralamasında geride kalıyor biraz ama bende mevsimi bitmeden yesem iyi olacak:))

Bende 3 kaşık makarnayla salata yemeyi düşünüyorum yaninda bir bardak ayranla iyi mi?
Bence gayet iyi canim ben makarnayi 3 kasikla birakamiyorum bi kucuk tabak yiyorum onuda kendimi frenleyerek.. buarada kendimi bir tuhaf hissettim ya siz konusurken araya girigomusum gibi geldi kizlar

Bence gayet iyi canim ben makarnayi 3 kasikla birakamiyorum bi kucuk tabak yiyorum onuda kendimi frenleyerek.. buarada kendimi bir tuhaf hissettim ya siz konusurken araya girigomusum gibi geldi kizlar

Tuhaf hissetme canim hep beraber bir aile gibiyiz sorun yok yani...

Et et yalniz yemiş gibi hissetmezsin :) karnabahar benim sevdiğim sebzeler sıralamasında geride kalıyor biraz ama bende mevsimi bitmeden yesem iyi olacak:))

Mevsimi gecmeden ispanak pırasa ve karnabahar dan faydalanmak lazim bence de.... cok severim hepsini

Canim ask olsun araya girmek ne demek. Ben tambak nehir in listesini uyguluyor diye ona sordum ama hepinizin fikri benim için önemli. Böyle düşünme lütfen.
3 kasik Cok az bence canim bira daha fazla olabilir ama sossuz ya da bir tost yapsan daha doyurucu olmaz mi....

O zaman tost yanina salata ve ayran olsun. Teşekkür ederim fikir icin canim

Mevsimi gecmeden ispanak pırasa ve karnabahar dan faydalanmak lazim bence de.... cok severim hepsini

Ispanak ve Pırasayi bende cok seviyorum ama agrida soguktan yanmamis buzusmemis ıspanak bulmak çok zorfu bu kış. Diger sebzeleri bile almak zor bazen. Malum soğuk ve küçük memleket

Çok sağol miladcım, yoğun olmak beni zinde tutuyor. İşimi ve çalışmayı çok seviyorum, o yüzden bakma şikayet ettiğime yoruluyorum ama mutluyum
Altınbaşaklı olan menü aynı diyetisyenimin verdiği menü, şimdiye kadar birebir uydum bu kadar çok kilo verdim o yüzden hiç sorgulamıyorum, diyetisyenim ne derse o

Ben de tam tersi kış sebzelerini hiç sevmem, ıspanak yiyorum bir tek bu yazdıklarından =))

Enginar mevsimi geldi, çıksa da babaannem yollasa Bodrum' dan diye bekliyorum dört gözle

Gercekten farkli bir diyetisyen ben de çok beğendim.... insallah senin sayende ben se kilo veririm

Dunden sonra bugun iyi toparlandm.
sabah
1 kk peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
domates salatlik havuc
5 zeytin

ara
2 yk tarçınlı yoğurt

Oglen
1 tabak aci soso dökülmüş karnabahar
1 dilim ekmek
yarim kase yoğurt
2 catal yumurta

ara
yeşilçay + 3 gun kurusu kayisi

ara
1 bardak ayran + 2 adet ceviziçi

aksam
tavuk haslama avuc icinden azcik fazla
salata bol bol
1 bardak ayran

ara
yeşilçay + kivi

Aksam ne yiyeceksin tambakcim? Sana sorup duruyorum canim ama menu olarak aklima birsey gelmiyor:))

Canim ben evdekilere kuru dolma ve cacik yaptim ama yemeyeceğim.
Kendime de tavuk iste ne yapalim....
zaten canimin istediği seyleri alip esime yediriyorum ben yemis gibi oluyorum

Nehirin versidigi alternatifler guzel
sebzeli omlet
melemen
ton balikli salata
ben bunlarin arasindan seciyorum

Kiz kardesim de daha 1 ay olmadi zorlaya zorlaya diyete başlattim
96 dan 89.9 inmiş. Guzel gidiyor beni gececek diye korkuma kacamak ta yapamam.

Guzel olmus

o secenekleri not almistim. melemen ve Omleti aksam aksam canim iistemedi:))
Kiz kardesim de daha 1 ay olmadi zorlaya zorlaya diyete başlattim
96 dan 89.9 inmiş. Guzel gidiyor beni gececek diye korkuma kacamak ta yapamam.
) cok guzel kilo vermis darisi basimiza

Menum

Sabah
1 t.b ekmeği
Yatim kk beyaz peynir
4 zeytin
Domates, salatalik, biber
Yeşil çay

Ara
1 fincan sütlü kahve
1 ceviz içi 2 kuru kayısı

Öğle
1 tabak yagsiz salata
Yağsız kepekli tost
Ayran

Ara
2 ince kepekli grissini
1 b ayran

Ara
Yeşil çay

Ara
1 fincan sekersiz capuccino+ 2 rulokat
Bunu eltim evinde hazirlayip geldigi icin hayir diyemedim (kapi komsum ayni zamanda) keske ikincisini yemeseydim diyorum ama ikisinin uyumu cok hoşuma gittigi icin tutamadim kendimi

Aksam
2 kasik makarna ile yağsız salata
1 b ayran

Ara
Yesilcay+ elma

Ara
Tarçınlı süt

Iyi aksamlar kizlar
Sabah;
1 bardak limonlu ilik su
Kahvalti;
2 haslama yumurta
2 dilim ekmek
Yarim kk.peynir
2 zeytin
Yarim turp maydanoz
1 tatli kasigi cikolata(olmasaydi iyidi)
Ara;
1 kucuk elma
3 gun kurusu kayisi
Ara;
1fincan yesil cay chai
1 avuc leblebi
Oglen;
1 kase tarhana corbasi
1 dilim ekmek
Ara;
1 tane kepekli galeta
Aksam;
6-7 kofte
1 kase yogurt
Yesil salata bol
Ara; 8.30 gibi
1fincan bitki cayi( ne icecegime karar vermedim)
Yaninda 4 tane ligt biskuvi
yemeyi dusunuyorum

İyi akşamlar,
Bugün diyetisyenim aradı, 'Ben İstanbul' dayım, müsaitsen bugün gel kontrole' dedi. Ben de koşa koşa gittim, memnun eden bir sonuçla karşılaştım. =)) O yüzden ödül öğünü aldım akşam için.
Yine değişik bir listemle devam edeceğim yarından itibaren

Seni boyle gorunce nasil umutla ve heyecenla devam ediyorum bir bilsennn

Canım benim iki tane rulokattan hiçbir şey olmaz, hiç sıkma canını :)

Metracım, tatlıtambak ve miladla çok uzun süredir tanışıyoruz o yüzden onların kırılmayacağını bildiğim için rahatça yazıyorum istediğimi. Gözüme çarpan bir şey olunca yazmak istiyorum ama bu kadın da çok bilmiş gibi konuşuyor deme diye yazmıyordum ama bu sefer yazmak istedim =))
1 kase çorba= 2 porsiyon çorba= 2 dl ekmek
Yanına bir dl ekmek de tüketmişsin biraz karbonhidrat ağırlıklı gibi geldi bana menün

Seni boyle gorunce nasil umutla ve heyecenla devam ediyorum bir bilsennn

Canımmm az önce yazdım sonra kızı uyutmaya gittim o yüzden menüne yorum yapamamıştım. Valla tam örneklik menülerin, süpersin az kaldı az hedefe =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…