ayyy tambakçım süper sonuç ben de gram gram gidiyor ama o minik hamur işleri beni tutuyor bence bir de sen emziriyorsun ya çok şanslısın 1mm süt 3cal ile üretiliyormuş ee senin bebeğinin 1litreye yakın içtiğini düşünürsek 3000cal yaklaşık süt için harcıyorsun
kızlaaarrr bu sabah direksiyon dersim vardı çok iyi geçti. evden okula kadar kendimi getirdim park ettim geri çıktım. sınav parkurunun oldukça dışında çalıştım ama çok güzel geçti:) hiç hatasız bitirdim dersi ama bakalım sınav nasıl geçecek
yarın akşam da kardeşlerim geliyor haftasonu misafirlerim var yani bu haftayıda - siz geçirmek istemiyorum zamanımız çok azaldı.
ayyy inşallah hem direksiyon hem misafir sınavını atlatırsam zaten tutmasın beni kimseeeeeAllah kolaylik versin canim. Hem misafir hem diyet zor olacaktir. En az hasarla atlat gel hepimiz alkislayalim seni nilfer'im:)) bu sinavi da atlatirsin inşallah.
ayyy inşallah hem direksiyon hem misafir sınavını atlatırsam zaten tutmasın beni kimseeeee
ben de yeşilçay demleyeceğim
Ben de menümü yazayım
sabah
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
1 salatalık
1 domates
ara
1 bardak tarçınlı süt
öğlen
8 yk ispanak kavurmasi yumurtasiz
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
ara
yeşilçay + 3 gun kurusu kayisi
Ara
1 bardak ayran + 3 ceviz içi
aksam
yumurtalı melemen
diyet kola 1 bardak
Salata
Nehicim 2 gündür yumurta yemedim hakkimi simdiye sakladim. Ve ekmek yemicem aksam...
Ben de bugun oruçluyum sahur biraz abarti oldu ama...
iftarda ve sonrasinda nehirin listelere devam.sebzeli omlet düşünüyorum bakalim yesikten aonra menümü paylasirim
Sabah
1 fincan yesil cay
1 kk beyaz peynir
1d t.b ekmeği
Salatalik, biber
Ara
1 fincan sütlü kahve
2 kuru kayisi
Öğle
3 y.k bulgurla tavuklu yağsız salata
4 y.k yogurt
Ara
1 kupa adaçayı
2 ceviz içi
Ara
Tarçınlı sut
1 portakal
Aksam
6 y.k ev yapimi közlenmiş sebze konservesi
3 y.k bulgur pilavi ile yağsız salata
Yogurt
Ara
Ne olacak henuz karar veremedim yeşil cay olacak o kesin ya yoğurt, yada sutlu kahve olacak ama hangisi bilmiyorum şimdilik
Çok güzel canım =)
Aaaa çok sevindim. Hep böyle devam ederse, kısa zamanda 79' u görürsün
Tatlıtambakcım bu menülerle iftar menüsü olur mu inanki bilmiyorum. Yetersiz kalabilir diye düşünüyorum, istersen biraz daha fazla ye. Benim oruç tutma gibi bir durumum olmadığı için hiç danışmadım diyetisyenime.
Çok güzel Miladcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?