• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Guzel hedef canim. Zaten ramazan a kalirsa bu kilolar işimiz zor demektir aysuncum. O zaman a kadar verdik verdik yoksa sonra oturup hepbirlikte aglayacagiz aglamak bizi teselli ederse tabi:)
Kaybedecek vakit kalmadi artik kizlar kacamaksiz ilerlemek sart. Hep birlikte kosar adim hedefe varacagiz inşallah:KK19:

benimde hedefim ramazan basliyana kadar 15 kilo vermek o zaman 7 li rakamları görmüş olurum ..
geçen sene ramazanda 3 kilo vermiştim ama bayramda ankaraya kayinvalidemlere gitmiştik o kadar çok çikolata yedimki hepsini geri almıştım :KK45:

kızlaaarrr bu sabah direksiyon dersim vardı çok iyi geçti. evden okula kadar kendimi getirdim park ettim geri çıktım. sınav parkurunun oldukça dışında çalıştım ama çok güzel geçti:) hiç hatasız bitirdim dersi ama bakalım sınav nasıl geçecek:KK53:
yarın akşam da kardeşlerim geliyor haftasonu misafirlerim var yani bu haftayıda - siz geçirmek istemiyorum zamanımız çok azaldı.:KK51::KK51:

kızlaaarrr bu sabah direksiyon dersim vardı çok iyi geçti. evden okula kadar kendimi getirdim park ettim geri çıktım. sınav parkurunun oldukça dışında çalıştım ama çok güzel geçti:) hiç hatasız bitirdim dersi ama bakalım sınav nasıl geçecek:KK53:
yarın akşam da kardeşlerim geliyor haftasonu misafirlerim var yani bu haftayıda - siz geçirmek istemiyorum zamanımız çok azaldı.:KK51::KK51:

Allah kolaylik versin canim. Hem misafir hem diyet zor olacaktir. En az hasarla atlat gel hepimiz alkislayalim seni nilfer'im:)) bu sinavi da atlatirsin inşallah.

Allah kolaylik versin canim. Hem misafir hem diyet zor olacaktir. En az hasarla atlat gel hepimiz alkislayalim seni nilfer'im:)) bu sinavi da atlatirsin inşallah.
ayyy inşallah hem direksiyon hem misafir sınavını atlatırsam zaten tutmasın beni kimseeeee:KK49::KK49::KK49::KK49:
ben de yeşilçay demleyeceğim:KK50:

Canim tutar mıyız bizde ruzgarindan nasipleniriz. yeşil cay icecektim bende ama bogaz agrim icin adacayi icmeye karar verdim. afiyet olsun..

sara_28 sara_28 canim yazmıyorsun menülerini de göremiyorum bir sorun yoktur inşallah

Kizlar nerelerdesiniz?? Topigin bu kadar sessiz olmasına alışık degilim. Alışmakta istemiyorum:KK12:
Hadi gelin artık
tomurcukkk tomurcukkk eski aktif gunlerine dön
Lutfen ozlettin kendini:KK54:

uykudayız miladım :))
bu günün menüsü
sabah
az teraeyağında ıspanak ve lor peyniri kavurdum onu yedim
1 ev poğaçasıyla
öğle
makarna haşladım yoğurt döktüm yedim
ara
1 elma
süt
akşam
kuru fasülye var ya ondan yerim ki canım istemiyor
yada bişeyler bulurum işte :)

Sabah
1 fincan yesil cay
1 kk beyaz peynir
1d t.b ekmeği
Salatalik, biber

Ara
1 fincan sütlü kahve
2 kuru kayisi

Öğle
3 y.k bulgurla tavuklu yağsız salata
4 y.k yogurt

Ara
1 kupa adaçayı
2 ceviz içi

Ara
Tarçınlı sut
1 portakal

Aksam
6 y.k ev yapimi közlenmiş sebze konservesi
3 y.k bulgur pilavi ile yağsız salata
Yogurt

Ara
Ne olacak henuz karar veremedim yeşil cay olacak o kesin ya yoğurt, yada sutlu kahve olacak ama hangisi bilmiyorum şimdilik

Iyi aksamlar kizlar
Sabah;
2 bardak ilik su
Kahvalti;
2 yumurtayla mantarli omlet
4 zeytin
1 kk peynir
1 dilim t.b. ekmegi
Ara;
2 tane gun kurusu kayisi
Oglen;
1 tabak bezelye yemegi
1 kase yogurt
2 dilim ekmek
Ara;
sutlu neskafe 1 avuc leblebi
Aksam;
1 kase corba
1 servis kasigi kiymali makarna
Ara:
1 fincan yesil cay(olacak)
2,5 litre su ictim
aksam spor yapabilirsem yazarim

Ben de menümü yazayım
sabah
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
1 salatalık
1 domates

ara
1 bardak tarçınlı süt

öğlen
8 yk ispanak kavurmasi yumurtasiz
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt

ara
yeşilçay + 3 gun kurusu kayisi
Ara
1 bardak ayran + 3 ceviz içi

aksam
yumurtalı melemen
diyet kola 1 bardak
Salata

Nehicim 2 gündür yumurta yemedim hakkimi simdiye sakladim. Ve ekmek yemicem aksam...

Çok güzel canım =)

Aaaa çok sevindim. Hep böyle devam ederse, kısa zamanda 79' u görürsün :KK68::KK68:

Ben de bugun oruçluyum sahur biraz abarti oldu ama...
iftarda ve sonrasinda nehirin listelere devam.sebzeli omlet düşünüyorum bakalim yesikten aonra menümü paylasirim

Tatlıtambakcım bu menülerle iftar menüsü olur mu inanki bilmiyorum. Yetersiz kalabilir diye düşünüyorum, istersen biraz daha fazla ye. Benim oruç tutma gibi bir durumum olmadığı için hiç danışmadım diyetisyenime.

Sabah
1 fincan yesil cay
1 kk beyaz peynir
1d t.b ekmeği
Salatalik, biber

Ara
1 fincan sütlü kahve
2 kuru kayisi

Öğle
3 y.k bulgurla tavuklu yağsız salata
4 y.k yogurt

Ara
1 kupa adaçayı
2 ceviz içi

Ara
Tarçınlı sut
1 portakal

Aksam
6 y.k ev yapimi közlenmiş sebze konservesi
3 y.k bulgur pilavi ile yağsız salata
Yogurt

Ara
Ne olacak henuz karar veremedim yeşil cay olacak o kesin ya yoğurt, yada sutlu kahve olacak ama hangisi bilmiyorum şimdilik

Çok güzel Miladcım :KK68::KK68:

Selam arkadaşlar,
Söze 'Çok yorgunuuuum' diye girmek istiyorum. :mad::mad: Dün gece eve geldiğimde saat 01.00' di. Kızımdan önce böyle durumlarda işte sabahlardım ama şimdi gece beni ister diye geldim. Bugün de başımda bir aksilik var, çok stresli bir gündü. Tam da tartı gününe yakın bu stres olmadı hiç etkiliyor tartıyı. :KK53: Neyse ki diyetimi aksatmamaya gayret ettim.

Sabah:
1 dl çavdar ekmeği
1 adet haşlanmış yumurta
1 kk light beyaz peynir
Domates, köy biberi, havuç
1 kupa yeşil çay

Ara:
2 tam ceviziçi+2 adet gün kurusu

Öğle:
1 paket altınbaşak bisküvi
125 gr light yoğurt
1 küçük kase salata
1 tatlı kaşığı kadar kısır (İş arkadaşlarım bu ara çok sabote ediyor beni:-))

Ara:
Orman meyveli activia

Akşam:
6 yk patlıcan yemeği
1 dl çavdar ekmeği
125 gr light yoğurt
(Çok yorgunum salata yapmaya halim kalmadı)

Ara:
Sade Türk kahvesi
2 kupa yeşil çay+1 adet yeşil elma

Bu arada ben hiç yazmıyorum unutuyorum ama hamileliğimden beri günde 2-2.5 lt su içerim. Ödem varsa ya da şiş hissediyorsam 3-3.5 lt ye çıkarıyorum.

bu günkü menü
kahvaltı
üç dilim ekmek
30 gr peynir
5 zeytin
3 ceri domates
Bir çay kaşığı reçel

arada yeşil çay ve az kuru üzüm
öğlen
bir kase çorba
iki dilim ekmek
bir kase salata

arada bir avuç kuru üzüm ve leblebi

aksam yemegi
bir kase Şehriye çorbası
bır tabak etli bulgur pilavı

arada yeşil çay içeceğim

İyi aksamlar hanimlar bende menumu yazayim
Sabah
İlik limonlu su

Ara
Zencefilli turk kahvesi
Uc tane ceviz

Ogle
Bir tabak menemen
Zeytin
Peynir
Cay
İki dilim ekmek

Ara
Yesil cay
Bir tane muz

Aksam
İki kasik et kavurma
Uc kasik yesil mercimekli bulgur pilavi
Bir kase yogurt

Az sonrada en az 45 dakika bisiklet surucem

Çok güzel canım =)

Aaaa çok sevindim. Hep böyle devam ederse, kısa zamanda 79' u görürsün :KK68::KK68:

Tatlıtambakcım bu menülerle iftar menüsü olur mu inanki bilmiyorum. Yetersiz kalabilir diye düşünüyorum, istersen biraz daha fazla ye. Benim oruç tutma gibi bir durumum olmadığı için hiç danışmadım diyetisyenime.

Çok güzel Miladcım :KK68::KK68:

Canim zaten bugun hayatimin en agir orucu idi diyebilirim. Yemek hazirlarken xok kotu oldum. Ne yedigimi bilmiyorum ve hemen de yattim. Galiba sekerim düştü... uzun bir sure oruç tutamam herhalde.
Yarin tam gaz devam edecegim canim

Back