Benim de Üstüm sisko bacaklarim ince dansdan dolayi birazda kaslı. Ama bi göbek var şaka gibi.gobekten pantolon bulamıyorum resmenBendede göbek ve simitler apayri bi cumhuriyet kurdu canim basedemiyorum onlarla bacaklarima gore üstüm sisko
Canim o zaman sana bir kitap onereyim okurken kahkaha atmak istiyorsan pucca nin gunluklerini oku ben serisini okumak istiyorum ilk kitabi küçük aptalin büyük dünyası ilkini okuduktan sonra hepsini okumak isteyeceksin ben suan 5. Kitabini okuyorum aradaki 2.3.4. Kitaplari daha almadim ama eminim onlarda cok komik ve guzeldir...
Millet rahat olun o laf söyleyenler yanında bir eşleri hiçbir zaman olmayacak çünkü evlilik laflar olsaydı herkes evli olurdu. Kilo halimizle bile eslerimizi heycanlandirabiliyorsak konu zayıf olmak değil demek ki ... cahilliklerine verin ben öyle tiplere çok üzülüyorum. Yazık onlara . Biz sadece ve sadece kendimiz için zayıfliyoruz unutmayın sağlık için rahat hareket etmek ve rahat alışveriş için seçeneklerimizi arttırmak için çocuklarımıza iyi örnek olmak için güçlü bir anne nasıl olur göstermek için ve en önemlisi üstümüzden ağır yükü atmak için. Çocuklarımıza doğru beslenmeyi öğretecegiz bu nedenle suan biz öğreniyoruz. Yanlış miyim haksız miyim hadi sesler nerde duyamadimmmmm
Masallah yaa kisa bi zaman dilimi hemde ay darisi benim basima insallah beslenmelerimi kontrol eder misin cakil nasil sence? Yanlis yaptigim noktalar var miBen 5 hazirandan bu yana 13 kilo verdim. Haftada 1 kilo veriyorum ortalama doktorun beklentisi 500 gram ama hep sasirtiyorum. Doktorum önemli olanın sürekli kilo vermek olduğunu söylüyor. Beslenmeyi öğretiyor.
Büyümesini günler hızlı geçiyor bir bakışın 6 ay olmuş. Çok uzun bir zaman degilVallaha gözümde büyüyor şu 31 kilo
Ayniyiz ayni pantalon göbek altinda hep turk erkeklerinki gibiBenim de Üstüm sisko bacaklarim ince dansdan dolayi birazda kaslı. Ama bi göbek var şaka gibi.gobekten pantolon bulamıyorum resmen
Tabi öğrendiğim herseyi paylaşırım burda birlikte ogrenecegizMasallah yaa kisa bi zaman dilimi hemde ay darisi benim basima insallah beslenmelerimi kontrol eder misin cakil nasil sence? Yanlis yaptigim noktalar var mi
Ayy hadi insallah yaaBüyümesini günler hızlı geçiyor bir bakışın 6 ay olmuş. Çok uzun bir zaman degil
Ayniyiz ayni pantalon göbek altinda hep turk erkeklerinki gibi
Ne iddiasi canim?Yarın spora basliyorum. 30 dakika aralıksız bu arada eşim yürüyüş bandimizi kırdı bu nedenle onla girdiğim iddia geçersiz oldu. Koşarken alt zemin kırıldı
Millet rahat olun o laf söyleyenler yanında bir eşleri hiçbir zaman olmayacak çünkü evlilik laflar olsaydı herkes evli olurdu. Kilo halimizle bile eslerimizi heycanlandirabiliyorsak konu zayıf olmak değil demek ki ... cahilliklerine verin ben öyle tiplere çok üzülüyorum. Yazık onlara . Biz sadece ve sadece kendimiz için zayıfliyoruz unutmayın sağlık için rahat hareket etmek ve rahat alışveriş için seçeneklerimizi arttırmak için çocuklarımıza iyi örnek olmak için güçlü bir anne nasıl olur göstermek için ve en önemlisi üstümüzden ağır yükü atmak için. Çocuklarımıza doğru beslenmeyi öğretecegiz bu nedenle suan biz öğreniyoruz. Yanlış miyim haksız miyim hadi sesler nerde duyamadimmmmm
Ben de pantalon bulamıyorum ama alttanBenim de Üstüm sisko bacaklarim ince dansdan dolayi birazda kaslı. Ama bi göbek var şaka gibi.gobekten pantolon bulamıyorum resmen
Yarın spora basliyorum. 30 dakika aralıksız bu arada eşim yürüyüş bandimizi kırdı bu nedenle onla girdiğim iddia geçersiz oldu. Koşarken alt zemin kırıldı
Ne deposu yapıyorsun hayırdır anlatsana biraz
Ben de pantalon bulamıyorum ama alttan31 giyiyorum
Hadi ya neyse artık açık havada yürürsünüz daha iyi bizde hergün yürümek amaçlı olmasada geziyoruz ama sonuçta yürüyoruz dolmuş kullanmıyoruz mesela tabii çok uzak değilse ... Birazda tempo katınca mütiş oluyo haftaya pazartesi eve gidince bende başlıycam bir haftada iyce toparlayıp sonraki hafta antalyaya gidicem
O çok zor ama beni doktorum onu haftada 3 gün sebze oyunu yerine veriyor tüm gün vermiyor. Bence yapma sonra direk saldıracaksin ve hiçbir işe yapamayacak. Benim yaptığım gibi yapsan daha güzel kilo verirsin hem de vücudun sarsilmazDepo degil kiz detoksayran detoksu canim butun gun cacık iciyirsun icinde sadece biraz nohut ve bugday var o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?