Miladımız--》2015

Bendede göbek ve simitler apayri bi cumhuriyet kurdu canim basedemiyorum onlarla bacaklarima gore üstüm sisko
Benim de Üstüm sisko bacaklarim ince dansdan dolayi birazda kaslı. Ama bi göbek var şaka gibi.gobekten pantolon bulamıyorum resmen

Himm sagol canim aklimda dursun o halde

Haklisin guzelim

Ben 5 hazirandan bu yana 13 kilo verdim. Haftada 1 kilo veriyorum ortalama doktorun beklentisi 500 gram ama hep sasirtiyorum. Doktorum önemli olanın sürekli kilo vermek olduğunu söylüyor. Beslenmeyi öğretiyor.
Masallah yaa kisa bi zaman dilimi hemde ay darisi benim basima insallah beslenmelerimi kontrol eder misin cakil nasil sence? Yanlis yaptigim noktalar var mi

Ben bugun güzel beslenmedim ama bugün benim kontrollü özgür günüm . Sabah domates zeytin biber ekmek sandviç yaptım. Saat 2 gibi kutu kola ile en küçük boy cips yedim. Doktorum ayda veriyor ama bugün kendimi iyi hissettim. 8 tane olan hakkımı yedim. Aksama da tonbalikla salata yiyeceğim. Gece de meyve ve çay icecegim

Yarın spora basliyorum. 30 dakika aralıksız bu arada eşim yürüyüş bandimizi kırdı bu nedenle onla girdiğim iddia geçersiz oldu. Koşarken alt zemin kırıldı

Benim de Üstüm sisko bacaklarim ince dansdan dolayi birazda kaslı. Ama bi göbek var şaka gibi.gobekten pantolon bulamıyorum resmen
Ben de pantalon bulamıyorum ama alttan31 giyiyorum
Yarın spora basliyorum. 30 dakika aralıksız bu arada eşim yürüyüş bandimizi kırdı bu nedenle onla girdiğim iddia geçersiz oldu. Koşarken alt zemin kırıldı
Hadi ya neyse artık açık havada yürürsünüz daha iyi bizde hergün yürümek amaçlı olmasada geziyoruz ama sonuçta yürüyoruz dolmuş kullanmıyoruz mesela tabii çok uzak değilse ... Birazda tempo katınca mütiş oluyo haftaya pazartesi eve gidince bende başlıycam bir haftada iyce toparlayıp sonraki hafta antalyaya gidicem

Iyi gezdin valla ogrenci misin canim?

Depo degil kiz detoks ayran detoksu canim butun gun cacık iciyirsun icinde sadece biraz nohut ve bugday var o kadar
O çok zor ama beni doktorum onu haftada 3 gün sebze oyunu yerine veriyor tüm gün vermiyor. Bence yapma sonra direk saldıracaksin ve hiçbir işe yapamayacak. Benim yaptığım gibi yapsan daha güzel kilo verirsin hem de vücudun sarsilmaz

Eşim 10 km yol sürüyordu hergün ben de yaparım dedim ama yapmama gerek kalmadan yürüyüş bandını kirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…