• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

O çok zor ama beni doktorum onu haftada 3 gün sebze oyunu yerine veriyor tüm gün vermiyor. Bence yapma sonra direk saldıracaksin ve hiçbir işe yapamayacak. Benim yaptığım gibi yapsan daha güzel kilo verirsin hem de vücudun sarsilmaz

Haa haftada uc gun bir öğün yerine tuketiyorsun öyle mi?
Eşim 10 km yol sürüyordu hergün ben de yaparım dedim ama yapmama gerek kalmadan yürüyüş bandını kirdi

Markası neydi canım?

Haa haftada uc gun bir öğün yerine tuketiyorsun öyle mi?

Markası neydi canım?
Voit ti ama 7 yıldır sürekli koşuyor üstünde . Geçen gün 20 km kosmus makina dayanamadı. Ben de 1 hafta lik kontrollerim her seferinde 3 gün şaşırtan veriyor. Geçen hafta 3 akşam yoğurt salatalık 5 yemek kaşığı haşlanmış nohut verdi sebze yemeği yerine. Diğer öğünler rutin diet .benim diyette 1 öğün sebze 1 öğün et şeklinde. Bu hafta da 3 gün soğanlı yumurta verdi.et ogunu yerine. Bunlar beni sürekli kilo verdiriyor. Akşamları hafif tutuyor.gece yenilenen önemli diyor. Daha yeni bu hafta için spor verdi. O da 30 dakika . Aralıksız 30 dakika dedi mola vermeksizin

Kizlar saat 15.30 gibi bi meyve yedim simdide 2 yk kuru üzüm yiyorum. Iki porsiyon meyve yerine 1 meyve 1 porsiyonluk kuru üzüm yedim
2 porsiyon oluyor ama seçim yaparken kuru üzüm yerine kuru elma kuru armut kuru kayısı seçebilirsin şekeri az olduğu için daha geç acikirsin

Voit ti ama 7 yıldır sürekli koşuyor üstünde . Geçen gün 20 km kosmus makina dayanamadı. Ben de 1 hafta lik kontrollerim her seferinde 3 gün şaşırtan veriyor. Geçen hafta 3 akşam yoğurt salatalık 5 yemek kaşığı haşlanmış nohut verdi sebze yemeği yerine. Diğer öğünler rutin diet .benim diyette 1 öğün sebze 1 öğün et şeklinde. Bu hafta da 3 gün soğanlı yumurta verdi.et ogunu yerine. Bunlar beni sürekli kilo verdiriyor. Akşamları hafif tutuyor.gece yenilenen önemli diyor. Daha yeni bu hafta için spor verdi. O da 30 dakika . Aralıksız 30 dakika dedi mola vermeksizin

Diyetisyenini cok sevdim valla yokki buralarda oylesi:110:

cakil80 cakil80 Bende istiyorum en azindan bi fikir sahibi olayim gerci ac kalmiyorum bu diyet listesiyle ama ne kadar kilo verebilecegimide bilmiyorum bir ay duzenli olarak uyucam hatta yarindan itibaren butun yediklerimi deftere yazicam az vermissem diger ay daha dikkatli davranicam. Ayrica tartim bozuldu yaa :(

Saatin tam 18 olmasıni bekleyemedim 10 dk onceden 1 kase detoks çorbası içtim simdi daha iyiyim cok şükür :))

Kızlar saat 4 gibi
1 tabak soğuk çorba
Biraz kavun
3 kaşık kızartma yedim
Normalde kızartma yapılınca 2 tabak yerdim ama sizi düşündüm durmam gerektiğini hatırladım ve şöyle yaptım çorbayla bikaç kavun yedikten sonra 2 koca bardak su içtim 800 ml kadar sonra 3 kaşık kızartma koydum inanın knu bile zor yedim ama yedim akşam birşey yemiycem soda su fln geçiştircem bide regl lldum biraz da karnım ağrıyo zaten :(

Kaymasın canım bol su iç sonra birer kaşık tadına bak yada 2 kaşık ama duramam diyorsan hiiiç bakma :KK66:

Öğrenciyim aynen o yüzden bu uzun tatil :KK66:

Yok hic bakmayayim canim. Bugun birebir uymak istiyorum..
Muska nin soyledigi tarifi ictim 1.5 lt 2.5 litrede su ictim simdilik su bukadar canim artabilirde

Back