Uyuyorum diyet listeme canim ama fazla geldigini dusundugum anda kisiyorum ozellikle ekmekten 2 dilim verdi ben ya 1 ya da 1.5 dilim yiyorum yeterki su kilolardan kurtulayim.Tamamen metob. Hızına bagli canim bu sy diyetisyenin verdiğine uy dene kendini gelecek ay azaltma yaparsin
Aman ne ugrasacaksin kiz sen yolla bir hali drgil mi banada spor oluyor isteOh nr guzel valla benim o dama kendim gelmem lazim:)) beraber yikardik ne güzel
Bendede göbek ve simitler apayri bi cumhuriyet kurdu canim basedemiyorum onlarla bacaklarima gore üstüm siskoCanım 50 den 42-44 ler çok iyi kız erimişsin resmenben de 42 giyiyorum :) üst bedenim ince benim altım kalın üstte small yada medium giyiyorum alt bağımsızlığını işan etti
Uyuyorum diyet listeme canim ama fazla geldigini dusundugum anda kisiyorum ozellikle ekmekten 2 dilim verdi ben ya 1 ya da 1.5 dilim yiyorum yeterki su kilolardan kurtulayim.
Aman ne ugrasacaksin kiz sen yolla bir hali drgil mi banada spor oluyor iste
Insallah canim yaa zayif halimi cok merak ediyorum kendimi bildim bileli hep siskoyum artik zayif halim guzel mi cirkin mi merak ediyorum valla2 dilim ekmek iyidir canim vermen gereken kiloya göre hesapliyor zaten bi 10 kg versen oda 1 ekmege düşürür sen hic merak etme
Canim o zaman sana bir kitap onereyim okurken kahkaha atmak istiyorsan pucca nin gunluklerini oku ben serisini okumak istiyorum ilk kitabi küçük aptalin büyük dünyası ilkini okuduktan sonra hepsini okumak isteyeceksin ben suan 5. Kitabini okuyorum aradaki 2.3.4. Kitaplari daha almadim ama eminim onlarda cok komik ve guzeldir...Herkes dagildi :) bende kitap okumaya kacayim bari.. ama cok boslamayin dukkani
Seni önemseyen kişiler kesinlikle ısrar etmezler. Ben geçen gün sevdiğim birine dedi çok ısrar ediyordu. Ben de yemek yerine çay içelim kahve içelim sen de boşuna yorulma ben mutlu olmuyorum dedim . Is yerinde de bir abla sürekli bana ısrar ediyordu ben de dost muyuz düşman miyiz dedim dostum olsan bana bu kadar ısrar etmesin dedim. Artık etmiyor. Hayır demek zaten zor bi de ısrar karşı gelmek daha zor bize çevremizde yardım etmeliHem ye derler hemde kilo aldın derler ah bu aileler :))
Bu iradeyle kazanan sen.olacaksin insallah canım
Hastanede ve sıkıntısından yiyebilirsiniz en güzel şey yağsız tost ve her yerde bulursun en zararsız oKizlar ara ogundeki yesil cayi atladim hastane bahcesinde tahlil sonuclarini bekliyorum saat 2.30 da cikacakmis ogle yemegimde kacacak anlayacaginiz disarda ne yesem diye düşünüyorum ama hersey yasak bi oneriniz var mi ne yapabilirim?
Döner inanılmaz kalorili birsey emin ol ve hayatından çıkarmaya çalışın. Dışarda yediğimiz en kalorili yiyeceklerden çünkü aralarına yağ diziyorlar. Hamburger bile daha masum. Ben de ilk okuduğumda inanamadım. Salata ile yerim diyordum hiç de göründüğü kadar masum degilDönerin etini yiyip asil guzel kismini yememek olmazdi canim heleki o benimse bitirmem farz olacakti en iyisi armut yesem fena olmaz dedimkendimi biliyorum bi baslarsam devami gelir sonra durduramam kendimi
Bende yememegi tercih ettim ve onun yerine armut yedim 1 taneDöner inanılmaz kalorili birsey emin ol ve hayatından çıkarmaya çalışın. Dışarda yediğimiz en kalorili yiyeceklerden çünkü aralarına yağ diziyorlar. Hamburger bile daha masum. Ben de ilk okuduğumda inanamadım. Salata ile yerim diyordum hiç de göründüğü kadar masum degil
En önemli şeyi yaptın. Vücuduna ihtiyacı olan yakıtı da ver mutlaka akşam ayarlarsinBende yememegi tercih ettim ve onun yerine armut yedim 1 tane
Yanındayım benim 28 kaldı sonrasını zaman bıraktım. Bu grup bunun için var zayıf hallerini dusunun basarimizi düşünün bize ait bir basariYemedim valla canim haftaya cumartesi gelecek benim kaynanamdan beter sevgilim annesi kaynanalik yapmiyor valla bana o yapiyor gıcık zayiflayamazsin diyor mikrop :) uğraşıp vericem bu kilolalari 31 kilodan bahsediyorum gerçi
Bence deBencede az cesit kurtarıcı oluyor
Ben 5 hazirandan bu yana 13 kilo verdim. Haftada 1 kilo veriyorum ortalama doktorun beklentisi 500 gram ama hep sasirtiyorum. Doktorum önemli olanın sürekli kilo vermek olduğunu söylüyor. Beslenmeyi öğretiyor.Çakıl kac ayda 1e kilo verdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?