Miladımız--》2015

Tamamen metob. Hızına bagli canim bu sy diyetisyenin verdiğine uy dene kendini gelecek ay azaltma yaparsin
Uyuyorum diyet listeme canim ama fazla geldigini dusundugum anda kisiyorum ozellikle ekmekten 2 dilim verdi ben ya 1 ya da 1.5 dilim yiyorum yeterki su kilolardan kurtulayim.

Canım 50 den 42-44 ler çok iyi kız erimişsin resmen ben de 42 giyiyorum :) üst bedenim ince benim altım kalın üstte small yada medium giyiyorum alt bağımsızlığını işan etti
Bendede göbek ve simitler apayri bi cumhuriyet kurdu canim basedemiyorum onlarla bacaklarima gore üstüm sisko

Uyuyorum diyet listeme canim ama fazla geldigini dusundugum anda kisiyorum ozellikle ekmekten 2 dilim verdi ben ya 1 ya da 1.5 dilim yiyorum yeterki su kilolardan kurtulayim.

2 dilim ekmek iyidir canim vermen gereken kiloya göre hesapliyor zaten bi 10 kg versen oda 1 ekmege düşürür sen hic merak etme
Aman ne ugrasacaksin kiz sen yolla bir hali drgil mi banada spor oluyor iste

Olacak insallah sen motivasyon kaynagini nisanlin mi sayarsi kendin icin mi verdigini sayarsin bilemem ama amacini unutma burda bizimle yazmaya devam et. Birbirimize destek olup bu defa kurtulacagiz insallah bu kilolardan :)

Herkes dagildi :) bende kitap okumaya kacayim bari.. ama cok boslamayin dukkani
Canim o zaman sana bir kitap onereyim okurken kahkaha atmak istiyorsan pucca nin gunluklerini oku ben serisini okumak istiyorum ilk kitabi küçük aptalin büyük dünyası ilkini okuduktan sonra hepsini okumak isteyeceksin ben suan 5. Kitabini okuyorum aradaki 2.3.4. Kitaplari daha almadim ama eminim onlarda cok komik ve guzeldir...

Hem ye derler hemde kilo aldın derler ah bu aileler :))
Bu iradeyle kazanan sen.olacaksin insallah canım
Seni önemseyen kişiler kesinlikle ısrar etmezler. Ben geçen gün sevdiğim birine dedi çok ısrar ediyordu. Ben de yemek yerine çay içelim kahve içelim sen de boşuna yorulma ben mutlu olmuyorum dedim . Is yerinde de bir abla sürekli bana ısrar ediyordu ben de dost muyuz düşman miyiz dedim dostum olsan bana bu kadar ısrar etmesin dedim. Artık etmiyor. Hayır demek zaten zor bi de ısrar karşı gelmek daha zor bize çevremizde yardım etmeli

Kizlar ara ogundeki yesil cayi atladim hastane bahcesinde tahlil sonuclarini bekliyorum saat 2.30 da cikacakmis ogle yemegimde kacacak anlayacaginiz disarda ne yesem diye düşünüyorum ama hersey yasak bi oneriniz var mi ne yapabilirim?
Hastanede ve sıkıntısından yiyebilirsiniz en güzel şey yağsız tost ve her yerde bulursun en zararsız o

Dönerin etini yiyip asil guzel kismini yememek olmazdi canim heleki o benimse bitirmem farz olacakti en iyisi armut yesem fena olmaz dedim kendimi biliyorum bi baslarsam devami gelir sonra durduramam kendimi
Döner inanılmaz kalorili birsey emin ol ve hayatından çıkarmaya çalışın. Dışarda yediğimiz en kalorili yiyeceklerden çünkü aralarına yağ diziyorlar. Hamburger bile daha masum. Ben de ilk okuduğumda inanamadım. Salata ile yerim diyordum hiç de göründüğü kadar masum degil

Bende yememegi tercih ettim ve onun yerine armut yedim 1 tane

Millet rahat olun o laf söyleyenler yanında bir eşleri hiçbir zaman olmayacak çünkü evlilik laflar olsaydı herkes evli olurdu. Kilo halimizle bile eslerimizi heycanlandirabiliyorsak konu zayıf olmak değil demek ki ... cahilliklerine verin ben öyle tiplere çok üzülüyorum. Yazık onlara . Biz sadece ve sadece kendimiz için zayıfliyoruz unutmayın sağlık için rahat hareket etmek ve rahat alışveriş için seçeneklerimizi arttırmak için çocuklarımıza iyi örnek olmak için güçlü bir anne nasıl olur göstermek için ve en önemlisi üstümüzden ağır yükü atmak için. Çocuklarımıza doğru beslenmeyi öğretecegiz bu nedenle suan biz öğreniyoruz. Yanlış miyim haksız miyim hadi sesler nerde duyamadimmmmm

Yemedim valla canim haftaya cumartesi gelecek benim kaynanamdan beter sevgilim annesi kaynanalik yapmiyor valla bana o yapiyor gıcık zayiflayamazsin diyor mikrop :) uğraşıp vericem bu kilolalari 31 kilodan bahsediyorum gerçi
Yanındayım benim 28 kaldı sonrasını zaman bıraktım. Bu grup bunun için var zayıf hallerini dusunun basarimizi düşünün bize ait bir basari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…