Canim şimdiki kilo 80.800 81 de gitsin işte doktorun dedigine göre 50 kilo olmam lazimmis yani 31 kilo var
Öhle deme kız şimdiki kilo ve hedefi söyle bakıyım benimde 17 kilom var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim şimdiki kilo 80.800 81 de gitsin işte doktorun dedigine göre 50 kilo olmam lazimmis yani 31 kilo var
Öhle deme kız şimdiki kilo ve hedefi söyle bakıyım benimde 17 kilom var
Kizlar biraz once 1 bardak süt ictim saat 13.00 de ogle yemegimi yicem semizotu yemegi yaptim 4 yk semizotu
1 dilim tam bugday ekmegi
Cok cesit koymak istemiyorum sofraya hepsinden tadayim derken asiriya kacicam diye ödüm kopuyor
Geçmiş olsunAz once bir kova yoğurdu mutfak halisina Boca ettim hali batti ona mi yansam tabak kırıldı ona mi uzulsem parmağımı kestim ona acisam yoksa bir kova mis gibi köy yogurduna mi hayiflansam bilemedim cok gerildim..
Bence halıya yan onu temizlemek olüm gibiGeçmiş olsun
Ben geldimmmmm doktordan şimdi çıktım 83.8 kiloyum hem de mantı ya rağmen çok mutluyum 2 saate kadar evde olurum bol bol yazarım menüsü de diğerlerini de bu hafta spor verdi 30 dakika tempolu ara vermeden ara verirsen spor olmaz dedi haftada 3 gün ile başlıyoruz rezil olmadım doktora çok şükür veeeeee size de mahçup olmadım . Boşasıkmak istemem ve eşim ilk defa inandı bana vereceksin bu sefer inanıyorum dedi çok mutluyum kimse inanmıyordu çünkü yıllardır aynı yalanı söyleyip harekete gecmiyordum
Sevin Sevin yepyeni ciciler alirsin zayiflayinca yeterki kilolar gitsinEve gidince detaylari anlatırım bu arada geçen ay aldığım tshirt bol geliyor ve degisimiyorlar hata yaptım sanırım kiloyu tam vermeden aldım aldıkları artık en fazla 15 gun üstüme tam oluyor uzulim mi sevinim mi anlamadim
Sevin kız sevin ama bende o hevesle pek bişey almıyorum alsamda bıl olsa daha güzel olcak şeyler toplam başladığından beri kaç kilo verdin canım :)Eve gidince detaylari anlatırım bu arada geçen ay aldığım tshirt bol geliyor ve degisimiyorlar hata yaptım sanırım kiloyu tam vermeden aldım aldıkları artık en fazla 15 gun üstüme tam oluyor uzulim mi sevinim mi anlamadim
Bence halıya yan onu temizlemek olüm gibi
Canım bende tam buğday yiyorum akşamları bir dilim sabah iki dilim yiyorımIlkaycim doktorun dedigine gore bu beslenme bicimi düşük kalorili yalniz ekmek tam bugday ekmegi olmali. Ben hepsini yedigim zaman cok yemis gibi hissediyorum kendimi ondan 1 dilim ekmegi çıkardım kahvaltidan cok zorlanmadikca sadece 1 dilim ekmek yemegi düşünüyorum. Su cok fazla icemiyorum bu saat oldu daha yarim litre bile icemedim.
Canım salı günü bir hafta olacak 1.3 gr gitttiVildan80 yeni kilon hayırlı olaun ne kadar vermiş oldun ??
Canım çok geçmiş olsunAz once bir kova yoğurdu mutfak halisina Boca ettim hali batti ona mi yansam tabak kırıldı ona mi uzulsem parmağımı kestim ona acisam yoksa bir kova mis gibi köy yogurduna mi hayiflansam bilemedim cok gerildim..
yeBen geldimmmmm doktordan şimdi çıktım 83.8 kiloyum hem de mantı ya rağmen çok mutluyum 2 saate kadar evde olurum bol bol yazarım menüsü de diğerlerini de bu hafta spor verdi 30 dakika tempolu ara vermeden ara verirsen spor olmaz dedi haftada 3 gün ile başlıyoruz rezil olmadım doktora çok şükür veeeeee size de mahçup olmadım . Boşasıkmak istemem ve eşim ilk defa inandı bana vereceksin bu sefer inanıyorum dedi çok mutluyum kimse inanmıyordu çünkü yıllardır aynı yalanı söyleyip harekete gecmiyordum
Ne kadar zamanda verdin canım maşallah maşallah darısı başıma...Bugün itibari ile 13 kilo oldu 50 beden pantolon bulamıyordum beli olmuyor bacaklar ince kalıyordu şimdi dar kesim 44 veya bol kesim 42 giyiyorum gerçi biraz dar ama olsun biz bu işi öğrendik yola devam bu hafta 3 akşam soğanlı yumurta verdi 2 dilim ekmekle onu yiyeceğim 1 paket diet bisküvi yediğim e çooook kızdı. Hatalarımı söyledi akşam anlatırım hepsini
Milad cok üzüldüm valla kiz gel haliyi yolla bana bende haliyi islattim damda aksama dogru yikicam arada cikip fircalayip iniyorum butun kirleri ciksin diye ssnin haliyida elden gecireyim :)Az once bir kova yoğurdu mutfak halisina Boca ettim hali batti ona mi yansam tabak kırıldı ona mi uzulsem parmağımı kestim ona acisam yoksa bir kova mis gibi köy yogurduna mi hayiflansam bilemedim cok gerildim..
Ben bu listeyle ayda kac kilo verebilirim acaba kizlar tahmininiz var mi? Ben en azindan bir ayda 5 kilo vermek istiyorum.
Canım bende tam buğday yiyorum akşamları bir dilim sabah iki dilim yiyorım
Canım salı günü bir hafta olacak 1.3 gr gittti
Canım çok geçmiş olsun
ye
Tebrik ederim canım
Ne kadar zamanda verdin canım maşallah maşallah darısı başıma...
Milad cok üzüldüm valla kiz gel haliyi yolla bana bende haliyi islattim damda aksama dogru yikicam arada cikip fircalayip iniyorum butun kirleri ciksin diye ssnin haliyida elden gecireyim :)
Canım 50 den 42-44 ler çok iyi kız erimişsin resmen ben de 42 giyiyorum :) üst bedenim ince benim altım kalın üstte small yada medium giyiyorum alt bağımsızlığını işan ettiBugün itibari ile 13 kilo oldu 50 beden pantolon bulamıyordum beli olmuyor bacaklar ince kalıyordu şimdi dar kesim 44 veya bol kesim 42 giyiyorum gerçi biraz dar ama olsun biz bu işi öğrendik yola devam bu hafta 3 akşam soğanlı yumurta verdi 2 dilim ekmekle onu yiyeceğim 1 paket diet bisküvi yediğim e çooook kızdı. Hatalarımı söyledi akşam anlatırım hepsini