• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Büyük başarı kek diyorsun baksana offf çok severim kahve yanında hele

sagol canim

Kızlar regl olduğumdan heralde canım çikolata çekti kardeşime al da gel dedim yokmuş normal almış :KK43: ben bitter daha çok severim hem daba yararlı neyse sütlüden 2 kare yedim :)

afiyet olsun canım iyi tutmussun kendini

Eşim bugün bana sürpriz yaptı almayi düşündüğüm aletleri hediye aldı :KK200: yürüyüş bandını karınca :KK48:Kıyamadi sanırım :KK15:bisiklet mekik aleti ve pilates çemberi çok Sevindim :KK46::KK46::KK46:

Ne guzel ben bisiklet surmeyi seviyorum eglenceli de olur senin için
Aksam eşimle lahmacun yemeğe gittik yanına çoban salatası yedim ve 1 tane yesem de olurmuş. Doktor 2 tane mi verdi 1 tane mi verdi hatirlayamadim İnsiyatif kullandım 2 tane yedim

Afiyet olsun canim bugun senin odul günün;)

Harbi ne terbiyesizlik yüzsüzluk yaaa...
esin de iyi demiş. Ne kadar üzüldügünü tahmin edebiliyorum. Az kaldi citir olacaksin
Yaaa, bide oradaki 'DUBA' yerine başka bişey söyledide siz tahmin edin yazmayı bile istemiyorum o kelimeyi..
Erkek arkadasimda bana seni tanidigim günden beri zayiflayacakain bu defada olmayacak bak görürsün diyor ona inat vermem lazim.
Buradan daha iyi gaz yok canım geleceğini düşün hep fit ol.
Insanlar herseye yorum yapma hakkini kendilerinde buluyorlar iste hadlerine mi degilmi düşünen yok malesef..
ama bu saygısız konusmanin sana böyle bir etki yapmasina sevindm. Ters tepip daha cok kilo almanada sebep olabilirdi.. kotu komsu insani ev sahibi yaparmis canim bu kizlarda senin kendine yeniden inanmana yol açmış.. senin adina çok mutluyum :KK19::KK19:

Kendine kendini ispatla canim ama sen du o acliga ragmen yemediysen sende o guc kapasite mevcut demektir.:KK15:
Evet bencede iyiki ters tepmedi. Bazen keşke daha önce dank etseydi kafama diyorum ama keşkelerle olmuyo işte.

Çok ayıp etmişler , terbiyesizler sanane yani allahallah neyse iyide olmuş :KK66: zaten kocan ağızlarının payını vermiş ...
Evet verdi valla. Canım benim ya..
Kizlar biraz once 1 bardak süt ictim saat 13.00 de ogle yemegimi yicem semizotu yemegi yaptim 4 yk semizotu
1 dilim tam bugday ekmegi
Cok cesit koymak istemiyorum sofraya hepsinden tadayim derken asiriya kacicam diye ödüm kopuyor
Öyle durumlarda tabak hazırlyorum kendime minik minik koyup hem gözümü hem karnımı doyuruyorum.
Canim şimdiki kilo 80.800 81 de gitsin işte doktorun dedigine göre 50 kilo olmam lazimmis yani 31 kilo var
Aaaah aaah benimde 30 kilo var vermem gereken.

Yok hic bakmayayim canim. Bugun birebir uymak istiyorum..
Muska nin soyledigi tarifi ictim 1.5 lt 2.5 litrede su ictim simdilik su bukadar canim artabilirde
Canım o detoksu bende yapıyorum arada çok iyi oluyor, Ertesi günde öyle yemeğe falanda saldırmıyorsun...
Kizlar beni kutlayin kv caya çağırdı kek yapmisti ağzıma surmedim kendimi kutluyorum :))
Tebrikler irade işte.

Ama cok acikmistim dayanamadim dahada yerdim aslinda. o_OAma ekmekten kistim bugun toplamc6 dilim ekmek yemem gerekirken gun boyunca 3 dilim yedim canim
Kaçamakların öğlen olursa kilo verme sürecini çıkmaza sokmaz ama akşam kaçamakları sıkıntılı 9 dan sonra sindirim yavasliyor

Back