- 2 Temmuz 2015
- 424
- 662
- 18
- 28
Kizlar beni kutlayin kv caya çağırdı kek yapmisti ağzıma surmedim kendimi kutluyorum :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar beni kutlayin kv caya çağırdı kek yapmisti ağzıma surmedim kendimi kutluyorum :))
Kizlar askam yemegim
3 yk sebze yemegi susuz
6 yk tava pilavi ( bulgur pilavinin salcali sulu ve küçük patatesli hali )
Yarim dilim tam bugday ekmegi
Büyük başarı kek diyorsun baksana offf çok severim kahve yanında heleKizlar beni kutlayin kv caya çağırdı kek yapmisti ağzıma surmedim kendimi kutluyorum :))
Ne güzel bu hevesle daha çok spor yaparsınEşim bugün bana sürpriz yaptı almayi düşündüğüm aletleri hediye aldı yürüyüş bandını karınca Kıyamadi sanırım bisiklet mekik aleti ve pilates çemberi çok Sevindim
Büyük başarı kek diyorsun baksana offf çok severim kahve yanında hele
Kızlar regl olduğumdan heralde canım çikolata çekti kardeşime al da gel dedim yokmuş normal almış ben bitter daha çok severim hem daba yararlı neyse sütlüden 2 kare yedim :)
Eşim bugün bana sürpriz yaptı almayi düşündüğüm aletleri hediye aldı yürüyüş bandını karınca Kıyamadi sanırım bisiklet mekik aleti ve pilates çemberi çok Sevindim
Aksam eşimle lahmacun yemeğe gittik yanına çoban salatası yedim ve 1 tane yesem de olurmuş. Doktor 2 tane mi verdi 1 tane mi verdi hatirlayamadim İnsiyatif kullandım 2 tane yedim
Ama cok acikmistim dayanamadim dahada yerdim aslinda. Ama ekmekten kistim bugun toplamc6 dilim ekmek yemem gerekirken gun boyunca 3 dilim yedim canimKeske 8 yemek kaşığı sebze yeseydin bulgur 3 kaşık olsaydi canım
Anladim canim afiyet olsunAma cok acikmistim dayanamadim dahada yerdim aslinda. Ama ekmekten kistim bugun toplamc6 dilim ekmek yemem gerekirken gun boyunca 3 dilim yedim canim
Yaaa, bide oradaki 'DUBA' yerine başka bişey söyledide siz tahmin edin yazmayı bile istemiyorum o kelimeyi..Harbi ne terbiyesizlik yüzsüzluk yaaa...
esin de iyi demiş. Ne kadar üzüldügünü tahmin edebiliyorum. Az kaldi citir olacaksin
Buradan daha iyi gaz yok canım geleceğini düşün hep fit ol.Erkek arkadasimda bana seni tanidigim günden beri zayiflayacakain bu defada olmayacak bak görürsün diyor ona inat vermem lazim.
Evet bencede iyiki ters tepmedi. Bazen keşke daha önce dank etseydi kafama diyorum ama keşkelerle olmuyo işte.Insanlar herseye yorum yapma hakkini kendilerinde buluyorlar iste hadlerine mi degilmi düşünen yok malesef..
ama bu saygısız konusmanin sana böyle bir etki yapmasina sevindm. Ters tepip daha cok kilo almanada sebep olabilirdi.. kotu komsu insani ev sahibi yaparmis canim bu kizlarda senin kendine yeniden inanmana yol açmış.. senin adina çok mutluyum
Kendine kendini ispatla canim ama sen du o acliga ragmen yemediysen sende o guc kapasite mevcut demektir.
Evet verdi valla. Canım benim ya..Çok ayıp etmişler , terbiyesizler sanane yani allahallah neyse iyide olmuş zaten kocan ağızlarının payını vermiş ...
Öyle durumlarda tabak hazırlyorum kendime minik minik koyup hem gözümü hem karnımı doyuruyorum.Kizlar biraz once 1 bardak süt ictim saat 13.00 de ogle yemegimi yicem semizotu yemegi yaptim 4 yk semizotu
1 dilim tam bugday ekmegi
Cok cesit koymak istemiyorum sofraya hepsinden tadayim derken asiriya kacicam diye ödüm kopuyor
Aaaah aaah benimde 30 kilo var vermem gereken.Canim şimdiki kilo 80.800 81 de gitsin işte doktorun dedigine göre 50 kilo olmam lazimmis yani 31 kilo var
Canım o detoksu bende yapıyorum arada çok iyi oluyor, Ertesi günde öyle yemeğe falanda saldırmıyorsun...Yok hic bakmayayim canim. Bugun birebir uymak istiyorum..
Muska nin soyledigi tarifi ictim 1.5 lt 2.5 litrede su ictim simdilik su bukadar canim artabilirde
Tebrikler irade işte.Kizlar beni kutlayin kv caya çağırdı kek yapmisti ağzıma surmedim kendimi kutluyorum :))
Canım o detoksu bende yapıyorum arada çok iyi oluyor, Ertesi günde öyle yemeğe falanda saldırmıyorsun...
Tebrikler irade işte.
Eveet ben kaçar. Öpüldünüz güzeller.
Kaçamakların öğlen olursa kilo verme sürecini çıkmaza sokmaz ama akşam kaçamakları sıkıntılı 9 dan sonra sindirim yavasliyorAma cok acikmistim dayanamadim dahada yerdim aslinda. Ama ekmekten kistim bugun toplamc6 dilim ekmek yemem gerekirken gun boyunca 3 dilim yedim canim