Miladımız--》2015

Kizlar hastanede ne yesem diye dusunurken armut aldim 1 tane armut yedim eve saat 3.30 gibi geldim 2 tane biber dolmasi yedim aksamdan kalan ondan once sicak bir dilim tam bugday ekmegi yedim karbonhidrati abarttim sanirim biraz
Canım dışarda yemek yememen başlı başına başarı kendimden biliyorum :) bence sorun yok gibi karbonhidratta sabahı pek hatırlamıyorum akşam tam menünü yaz yorumlarız ama bence kendini tebrik et bir hamburger yeseydin tamamen berbatolcaktı onun yerine 1 armut seçtin

Almamıssın ya tatlım onemli olan o.
Kizlar hastanede ne yesem diye dusunurken armut aldim 1 tane armut yedim eve saat 3.30 gibi geldim 2 tane biber dolmasi yedim aksamdan kalan ondan once sicak bir dilim tam bugday ekmegi yedim karbonhidrati abarttim sanirim biraz
Benim oneriler sarmadı galiba. :)

Selam kızlar

Ugrayamadim kusura bakmayın aklım burda kaldığı halde Yazamamak sıkıyor beni ama yapacak birşey yok
muska77 canim kardesinle bulusmanin tadini cikar arada ugrarsan ne ala canım gerisi sorun değil

menumun geri kalani

Ogle hesap edemedi ama 2 3 dilim kadar kavun

Aksam 1 tabak patatesli tavuk yemegi

Sağol tatlım. Menün iyi olmuş valla bravo

Günün toplam menüsü
Sabah
4 zeytin
Kk süzme peynir
1 bardak tarçınlı süt
1 salatalık
1 kaşık marmelat

Öğlen
Dışarda olduğum için fastfooddansa yemedim

Akşam
1 tabak et sote (biber ve soğanlı)
1 bardak ayran
1 kaşık marmelat

Ara
Dedem çok ısrar etti 3-4 dilim kavun yedim

Benim menüm:
sabah: 3dilim çavdar ekmeği+1yumurta+5dl. sucuk+yarım kk peynir+2 cay kasığı reçel
Öğle: 10 tane cis+1 zero kola
akşam: 1 kepçe mantar çorbası+1kepçe bezelye+4 çorba kaşığı pilav+salata+4 kaşık puding
Su 3,5 litre
spor: 30 dk yürüyüş
Coşmuşum dimi? Ama arada olur öyle idare edin.

Valla biraz öyle olmuş fast food günün olmuş neyse verdiğin kiloların ödülü sayaşım

Sağol tatlım. Menün iyi olmuş valla bravo

sagolasin tatlim

cok guzel canim

Yoo kotu degil cok ama biz senin bu hâline alisik degiliz sadec

Valla biraz öyle olmuş fast food günün olmuş neyse verdiğin kiloların ödülü sayaşım
3 günlük açlığın sonucu ama 1000 kcl bile olmadı valla bezelye yağsız pişti pilavda çok az tereyağıyla..
sagolasin tatlim

cok guzel canim

Yoo kotu degil cok ama biz senin bu hâline alisik degiliz sadec
Dimi? muska yemek yedi, günler sonra sıcak yemek yedim sefamolsun diyor ve yarından itibaren yoluma devam ediyorum....

Valla muska77 canim iradene ne desem az ama diyet isine oncelikle ikna olmak gerekir ya yani baslayabilir herkes ama sadece inanmış insanlar devam eder. Sen nasil motive olup basladin seni ataga geçiren neydi?

Bugunum de gayet guzel gecti kizlar
sabah
5 zeytin
domates salatalık
peynir
2 haşlanmış yumurta
1 kase yoğurt

ara
1 seftali
1 elma
3 ya da 4 ceviz ici
az peynir
1 salatalik
bu arayi iyi yapayim dedim cunki annem sacda borek yapacakti. Tok olayim da saldirmayayim diye yani

aksam
Annemin 1 borek yaptigi hamuru ben ikiye boldum her biri ceviz buyuklugunde idi. Dedim açabildigin kadar ince ac diye. Cidden incecik oldu
1 peynirli
1 kabakli borek yedim
17 den once yeme isim bitti

Bence gayet güzel olmus canim. Tabi acıkıpta bu saatten sonra yemezsen gunu kurtardin yani
Yememek icin uğraşıyorum canim 2 tane domates yedim acligimi bastirsin diye yemicem bisey zayiflamam lazim siskoluktan bunaldim erkek arkadasim pantalon alip yollamis icine giremedim degistirsin diye geri yolladim bi beden buyugunu almis oda olmadi mecbur oldu dedim allahtan uzakta haftaya aileler tanisacak hanim hanimcik giyecegimden onun aldigini giyinmicem ordanda yirttim biraz en azindan o pantalonlarin icine girmem lazim evlenene kadar :)

Oooo durum vahim olmus desene canim. Kilo vermen sart senin canim yaaa....

sabret o pantolonlara gireceksin eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…