• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Valla muska77 canim iradene ne desem az ama diyet isine oncelikle ikna olmak gerekir ya yani baslayabilir herkes ama sadece inanmış insanlar devam eder. Sen nasil motive olup basladin seni ataga geçiren neydi?
Anlatayım canım. 26 subatta esimle dısardan eve geliyoduk, esimde sagolsun manken gibidir. Arkamızda iki kız "ne adaletsiz dunya adama bak kadına bak kadın duba gibi" dedi, esim dondu sen onun kesip attıgı tırnak olamazsın terbiyesiz dedi ama ben cok kotu oldum. Eve geldik esim cocukar uyudu ben hem agladım hem dusundum sabaha kadar. Adam bana hicbisey demez kilom icin ama dedimi ben erkek olsam cıtır hatun isterim. Adan bisey demiyo diye bu ne rahatlık? Zayıflıcam dedim karar verdim, sabah esime soyledigimde bıyık altından gulumsedi, tamam hadi bakalım dedi. 10 kilo verene kadarda inanamadı kararlı olduguma. İste bu olaydır beni gaza getiren.

Anlatayım canım. 26 subatta esimle dısardan eve geliyoduk, esimde sagolsun manken gibidir. Arkamızda iki kız "ne adaletsiz dunya adama bak kadına bak kadın duba gibi" dedi, esim dondu sen onun kesip attıgı tırnak olamazsın terbiyesiz dedi ama ben cok kotu oldum. Eve geldik esim cocukar uyudu ben hem agladım hem dusundum sabaha kadar. Adam bana hicbisey demez kilom icin ama dedimi ben erkek olsam cıtır hatun isterim. Adan bisey demiyo diye bu ne rahatlık? Zayıflıcam dedim karar verdim, sabah esime soyledigimde bıyık altından gulumsedi, tamam hadi bakalım dedi. 10 kilo verene kadarda inanamadı kararlı olduguma. İste bu olaydır beni gaza getiren.

Harbi ne terbiyesizlik yüzsüzluk yaaa...
esin de iyi demiş. Ne kadar üzüldügünü tahmin edebiliyorum. Az kaldi citir olacaksin

Erkek arkadasimda bana seni tanidigim günden beri zayiflayacakain bu defada olmayacak bak görürsün diyor ona inat vermem lazim.

Insanlar herseye yorum yapma hakkini kendilerinde buluyorlar iste hadlerine mi degilmi düşünen yok malesef..
ama bu saygısız konusmanin sana böyle bir etki yapmasina sevindm. Ters tepip daha cok kilo almanada sebep olabilirdi.. kotu komsu insani ev sahibi yaparmis canim bu kizlarda senin kendine yeniden inanmana yol açmış.. senin adina çok mutluyum :KK19::KK19:

Erkek arkadasimda bana seni tanidigim günden beri zayiflayacakain bu defada olmayacak bak görürsün diyor ona inat vermem lazim.

Kendine kendini ispatla canim ama sen du o acliga ragmen yemediysen sende o guc kapasite mevcut demektir.:KK15:

Gunaydin hanimlar

Bugun piknige gitme durumumuz var ama olmazsa ayran detoksu yapmayi planliyorum. Sadece sabah kahvaltısı normal diger ogunlerde sadece nehirin form çorbasıni hatirlayanlar bilir o tarz birsey var.. piknige gitmek istemiyorum bu yuzden piknikten cok hamurisi yapip disarda oturulacak yanj

Yemedim valla canim haftaya cumartesi gelecek benim kaynanamdan beter sevgilim annesi kaynanalik yapmiyor valla bana o yapiyor gıcık zayiflayamazsin diyor mikrop :) uğraşıp vericem bu kilolalari 31 kilodan bahsediyorum gerçi :(

Günaydınn bugün bende kışA hazırlık yapıcam kahvaktımı yaptım şimdi
6 zeytin bir kayısı kıvam yumurta domates salatalok iki dilim ekmek bu kadarrr
Ilkaycim doktorun dedigine gore bu beslenme bicimi düşük kalorili yalniz ekmek tam bugday ekmegi olmali. Ben hepsini yedigim zaman cok yemis gibi hissediyorum kendimi ondan 1 dilim ekmegi çıkardım kahvaltidan cok zorlanmadikca sadece 1 dilim ekmek yemegi düşünüyorum. Su cok fazla icemiyorum bu saat oldu daha yarim litre bile icemedim.

Akşam ben gidince baya konuşmuşsunuz bende uzuuuun bir mesajla geldim :)
Kizlar acıktım yaa cerez gibi domates yiyorum :KK43: bugun toplam yediklerimede yorum yapmadiniz cok mu yemisim bugun yaa
Canım valla listen bence çok iyiydi bende o yüzden yorum yapmadım heralde kötülere yorum yapıp iyileri beğeniyorum ama sana yorum yapcam demiştim kusura bakma :) ekmek sayını azalt bence onun yerine farklı şeyler ye mesela süt. İç sabah ben hersabah öyle yapıyorum ama bende bugün avuç içi kadar bazlama yedim sıcacıktı dayanamadım :)
Çok ayıp etmişler , terbiyesizler sanane yani allahallah neyse iyide olmuş ;) zaten kocan ağızlarının payını vermiş ...
Kizlar yarisini dedim ama uyguladigim 1 dilim ekmegi ve 6 tane zeytini çıkarmak oldu. Kahvaltim
1 dilim tam bugday ekmegi
1 kayısı kıvamında yumurta
1 kk birazcik büyük peynir
1 domates
Bugün daha iyisin böyle devam;)

Yemedim valla canim haftaya cumartesi gelecek benim kaynanamdan beter sevgilim annesi kaynanalik yapmiyor valla bana o yapiyor gıcık zayiflayamazsin diyor mikrop :) uğraşıp vericem bu kilolalari 31 kilodan bahsediyorum gerçi :KK43:
Öhle deme kız şimdiki kilo ve hedefi söyle bakıyım ;) benimde 17 kilom var ;)
Ilkaycim doktorun dedigine gore bu beslenme bicimi düşük kalorili yalniz ekmek tam bugday ekmegi olmali. Ben hepsini yedigim zaman cok yemis gibi hissediyorum kendimi ondan 1 dilim ekmegi çıkardım kahvaltidan cok zorlanmadikca sadece 1 dilim ekmek yemegi düşünüyorum. Su cok fazla icemiyorum bu saat oldu daha yarim litre bile icemedim.
Ya ben su içiyorum ama suyun markasına bağlı cidden markası beni çok etkiliyo tadı değişiyo :) bide pipetle iç canım o zaman ne kadar içtiğini anlamadan bol bol içiyosun ;)

Sabah 10 da
1 dilim kepek ekmegi
Salatalik domates
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir

öğle 12 30 da
1 küçük kase
Ayran detoksu için yaptığım corba form corba derim artik anlarsıniz kizlar:))

Back