- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Pardon 84,1 ama ben son günler gram oynamadım bırakıyorum IFyi.. sana yaramış ama maşallah
Tatlım fasılalı aclık deniyo 8 saat yeme aralıgıvar. Ama bende ise yaramadı.Ben kacirdim galiba bu IF nedir yaaa
persembe 81.3
cuma 80.6
Saliya kadar gunluk bildirim yapacam
Ya bide üzülüyon haftada 1.7 neyine yetmiyo kız zavallı ben 1 kilo verince havalara uçuyomGeçen cuma 85,9
Bu cuma : 84,2
Kaçtın sen kız unuttum
Tatlım dedim ya ben bu kiloyu 5 gunde verdim son 3 gun bunu denedim olmadı ona kızdım cunku cok ac kaldımYa bide üzülüyon haftada 1.7 neyine yetmiyo kız zavallı ben 1 kilo verince havalara uçuyom
Anladım ... O zaman kendi bildiğine devam cnm :)Tatlım dedim ya ben bu kiloyu 5 gunde verdim son 3 gun bunu denedim olmadı ona kızdım cunku cok ac kaldım
Tatlım dedim ya ben bu kiloyu 5 gunde verdim son 3 gun bunu denedim olmadı ona kızdım cunku cok ac kaldım
Bencede tatlım ay kafanïzïda sisirdim kusura bakmayın..Anladım ... O zaman kendi bildiğine devam cnm :)
Kesinlikle dogru soyluyosun.Canim en iyisi bildigimiz yöntem mesela ben yöntemimi biliyorum. Ama arda galeyana geliyoruz. Sanki boyle degisik seyler yapinca hemen gunde 1 kg gitsin istiyoruz ama sonuçlar hüsran oluyor. Bildigumiz yoldan devam kizlar
Saçmalama senin sorunun bizim sorunumuzBencede tatlım ay kafanïzïda sisirdim kusura bakmayın..
Tabiki canım benim için sorun yok eminim diğerleri içinde öyledir git hastret gider pazartesi hemen geri gel sonra özletme kendiniKızlar kardesim sehir dısında 6 ayda bi bana geliyor bu aksam gelecekmis, bu aksam dan pazartesiye kadar sadece menu bildirimi yapsam beni mazur gorursunuz dimi? Onu cok ozledim cunku.
Sagolun canlarım, menu bildirimi icin ugrarım zaten. Size oyle alıstımki..Saçmalama senin sorunun bizim sorunumuz
Tabiki canım benim için sorun yok eminim diğerleri içinde öyledir git hastret gider pazartesi hemen geri gel sonra özletme kendini
döner alıp etlerini ve salatasını yiyebilirsin yada köfte..Kizlar ara ogundeki yesil cayi atladim hastane bahcesinde tahlil sonuclarini bekliyorum saat 2.30 da cikacakmis ogle yemegimde kacacak anlayacaginiz disarda ne yesem diye düşünüyorum ama hersey yasak bi oneriniz var mi ne yapabilirim?
Hadi bakalım resimli cidden güzel oluyo , bakmasıda eğlenceli :)Slm kızlar
Pek giremez oldum foruma bir de motivasyonum düştü biraz şu aralar gazla kaçırdım yediklerimi o yüzdende utandım yazamadım
yarundan itibaren fotoğraflı menülerimi paylaşmayı düşünüyorum yarın görüşmek üzere
İpin ucu kaçınca toparlam zorlaştı regl dönemim yaklaşıyor ştahım inanılmaz açık demir ilacı içiyorım o da sanırım iştahımı etkiliyor kilom 64.8 aynı ama veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?