Miladımız--》2015

Tatlım dedim ya ben bu kiloyu 5 gunde verdim son 3 gun bunu denedim olmadı ona kızdım cunku cok ac kaldım

Canim en iyisi bildigimiz yöntem mesela ben yöntemimi biliyorum. Ama arda galeyana geliyoruz. Sanki boyle degisik seyler yapinca hemen gunde 1 kg gitsin istiyoruz ama sonuçlar hüsran oluyor. Bildigumiz yoldan devam kizlar

Bencede tatlım ay kafanïzïda sisirdim kusura bakmayın..
Saçmalama senin sorunun bizim sorunumuz
Kızlar kardesim sehir dısında 6 ayda bi bana geliyor bu aksam gelecekmis, bu aksam dan pazartesiye kadar sadece menu bildirimi yapsam beni mazur gorursunuz dimi? Onu cok ozledim cunku.
Tabiki canım benim için sorun yok eminim diğerleri içinde öyledir git hastret gider pazartesi hemen geri gel sonra özletme kendini

Kizlar ara ogundeki yesil cayi atladim hastane bahcesinde tahlil sonuclarini bekliyorum saat 2.30 da cikacakmis ogle yemegimde kacacak anlayacaginiz disarda ne yesem diye düşünüyorum ama hersey yasak bi oneriniz var mi ne yapabilirim?

Kizlar ara ogundeki yesil cayi atladim hastane bahcesinde tahlil sonuclarini bekliyorum saat 2.30 da cikacakmis ogle yemegimde kacacak anlayacaginiz disarda ne yesem diye düşünüyorum ama hersey yasak bi oneriniz var mi ne yapabilirim?
döner alıp etlerini ve salatasını yiyebilirsin yada köfte..

Kızlar ben kahvaltı bildirimimi unuttum sanırım geçmişe baktım göremedim demekki unuttum yazmayı
Sabah
Kk süzme paynir
1 salatalık
1 kaşık az şekerli marmelat
1 bardak süt
2 ceviz
4 zeytin

Biz de dışarı çıkcaz tv bozuldu kahraman annem yaptı sonra tam çıkcaz ananem kanal düzenle dedi dedem bozulunca çok üzülmüş sanki ne var televizyon ama o da onla eğleniyo neyse onu yaptım şşmdi sade türk kabvesi içtik hayırlısıyla çıkcaz evden :) avm ye yürüyerek gidicez :) hadi bakalım bildirimler gelsin öğlenin de yavaş yavaş akşam bakıp bende yazarım öptüm sizi :)

Slm kızlar

Pek giremez oldum foruma bir de motivasyonum düştü biraz şu aralar gazla kaçırdım yediklerimi o yüzdende utandım yazamadım

yarundan itibaren fotoğraflı menülerimi paylaşmayı düşünüyorum yarın görüşmek üzere
İpin ucu kaçınca toparlam zorlaştı regl dönemim yaklaşıyor ştahım inanılmaz açık demir ilacı içiyorım o da sanırım iştahımı etkiliyor kilom 64.8 aynı ama veremiyorum

2 gün yoktum topik aşka gelmiş resmen Çokta güzel olmuş okudum hepsini.
@milad2015 Canım tavsiyene uydum meyve konusunda şu an çok daha rahatım. Kendime bir meyve tabağı hazırlıyorum hatta. 4-5 tane üzüm 1 dilim elma 1 dilim şeftali koydum. Böyle olunca tüketebiliyorum artık meyveleri.
Bugün ki menüm
Sabah = 1 haşlanmış yumurta/ 5 tane siyah zeytin / domates salatık / 1 çay kaşığı bal. Dayanamadım canım çok çekti :) Şekersiz çay ve 2 dilim ekmek
Öğlen 3 yk kaşığı makarna / 1 kase yoğurt/ 1 kase salata
Ara meyve tabağı :)
Su olarakta şu ana kadar 3 lt içtim. Gün bitene kadar 4.5 civarı olur sanırım.

Kızlar geri geldim ama size sessizlik çökmüş öğlen menüleri nerde bakıyım:) ben öğlen dediğim gibi dışarıdaydım fast food yemektense hiçbirşey yemedim biraz dan akşam yemeğimi yiyicem bildirim yaparım

Hadi bakalım resimli cidden güzel oluyo , bakmasıda eğlenceli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…