- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Selam bebekler bugunluk 30 dk yurudum..
Yaklasik 3 km dusumu aldim..Kizlar yarim yagli sutle neskafe mi yapsam meyveli soda mi icsem karar veremedim hangisi daha az kalorili acep
O zaman ikisi biarada haxir paket var ondan yapiyim baktim 54 kaloriymis..meyveli soda 30 kal. Ama soda simdi aciktirir zaten hafiften gurultular geliyoKalori
Kalori bilmem ama bence sekersiz nescafe ve su ile yap canim. Bu benim iştahımı keser hep.
Meyveli soda sekerli bosver
O zaman ikisi biarada haxir paket var ondan yapiyim baktim 54 kaloriymis..meyveli soda 30 kal. Ama soda simdi aciktirir zaten hafiften gurultular geliyo
Neden canim 4 yasindaydi dimi kardes kiskancligi falan mi canimAfiyet olsun canim. ...
beni de kizim xok sinir ediyor Şuanda.
Bağıra bagira ağlamak istiyorum Sinirimden.....
Neden canim 4 yasindaydi dimi kardes kiskancligi falan mi canim
Benim oglum surekli oyle cok nadir bir kerede soyleneni yaptigi cocuklar ayni oluyo genelde canim zamanla gececek fazla yipratma kendini bende cok bagiriyorum sonra daha bi alimsiz oluyo guzel konusmak bizde daha etkili oluyo dengelemeye calisiyoruz iste yalniz uykusu biraz gec kalmis sanki canim herzaman mi bu saatlerde uyuyo
Gunaydin hanimlar
Ben hala hastayım. Dun neredeyse tüm gun hastanede olunca bir arada ufak bir iş için çarşı yapinca hastaligim gecmek söyle dursun siddetini artirarak devam ediyor.
Bir emanet icin gittigim tanidik magazada eşofman denedim iki ara bi derede. Hic aklimda yoktu ihtiyacim da yoktu. Ki zayiflayana kadar elimdekileri yipratirim ancak diye dusunuyorum. Neyse hadi ürünler indirime girmisken seneye niyet bakayim dedim. Giyindim ama uzerimdeki kazagin ve alttaki taytin üstüne çektim tamam dökümlü durmadi ama en azindan altta giyindigim seylere rağmen oldu. Tanidik magaza sahibi bana bence bunu biraz zayifladiktan sonra düşün dedi. hakli kadin ben kendimi 60 kilo fit bir kadın sanıyorum bazen. Ama orda icten içe bozulmadim değil. Çünkü evet eskisi kadar olmasamda kiloluyum ama bunu unutuyorum. Sunuda uunutuyorum bir kiyafetin icine girsemde insanlarin kafasinda şöyle bir kani hep olacak 'bu kıyafet sana olmaz. Çünkü sen kilolusun'
Yazım cok karışık dimi. Çünkü yazarkende aklim karışık:) kavram karmaşası yaşıyorum.
Iki arada bir derede olmayacağım. Zayif olmayı seçiyorum.
2015 te şişman milad'in devri bitiyor.
Canim takma kafana biz bu işi bitiricez hemde 38 beden olarak
İnşallah canim. 38 beden olmadim hiç galiba pek istemiyorum da. 42 iyidir:))
Ben ikinci cocuguma kadar hep 38 bedendim o gunlere geri donmeyi cok istiyorum ama tabi insan kendini nasil iyi hissediyorsa oyle olmali
Supersin canim saliya 82 leri gorursun insallah bende tabi
Ay insallah canimmm ben buyuk hedef koymuyorum kendime yaaa hafta da 1 kg ile ayda 4kg yani hedefime ulasiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?