Miladımız--》2015

Seçenek veriyor normal peynir ölçüm de var bu kolay olduğu için verdi o kadar çok peynir seçeneği sunuyor ki ben geç kaldığımda bunu yiyorum.kahvaltim toplanan 200 kalori bile etmiyor diet im 1800 kalori dusunun ben bu şekilde 12 kilo verdim 2 ayda

Oda iyiymiş verebiliyosan güzel.. Kolay gelsin ne diyim.
Şimdi birlikte verecegiz hani kahvaltı bildirimleri hadi bakalım an an bekliyorum kaçmak yok
Peki kahvaltım:
yarım dilim kepek ekmeği+1 yumurta+1kkpeynir.

Bende yürüyüşten önce içmeye çalışıyorum benim bir tarifim var milad istersen vereyim çok işe yarıyor..

Ver canim çok mutlu olurum
Eeee doğru ama patron sensin topiğin sahibisi.... Elemana bağladım neyse...
Bu arada bende @ekim2009 duyarda gelir belki diye öyle yazmıştım.. Onuda özledim şen şakrak neşeli bi hatundu..

Gelecek insallah canim tatilde oda geziyor hatun:))
Günaydın kahvaltı ile başlıyorum Eki Görüntüle 1599493 gün içinde de ara ara yazacağım ise geç kalmadan kahvaltı yapıp gelirim

Afiyet olsun canim o krakere benzeyen şey ne?

Kilo verimi durmasin diy3 azar azar kisiyorlar canım mantik buymus ben bilemiyorum hic tam anlamiyla uygulamadim malesef:))

Suyu kaynatıp büyük bi kupaya dolduruyorum içine 2 yeşilçay 1 beşibiryerde atı demliyorum. 3-4 dk sonra onu 1,5 litrelk şişeye kyup 1 limonun suyunu içine sıkıyorum ve buz ekliyorum. Onu akşama kadar aralarda bitiriyorum soğuk soğuk baya işe yarıyor..

Ekmek sunta gibi kepekli ince sert lavas

5 i bir yerde yok şimdi evde bugun cikabilirsem alacagim ama agri da ortalik biraz karisik olabiliyor eşim dışarı çıkma diyor 9lu cay var onunla yapsam olur mu
Bude yesil cayi ben poşet kullanmıyorum kupada demliyorum oda olur dimi miktarı arttırırım iki kerelik koyarım nasilsa suya karışacak. Böyle olursa kalkip hemen başlayayım

Canım çıkmakzorunda kaldım kusura bakma . Bende poset kullanıyorum 9lu çay daha iyi bende 5ibiyerde bitince onu kullanıyorum olur yani..

Kızlar ben geldim kahvaltıyı 11 de yaptım :) çünkü annemler sıcak ekmek gelcek diye sofraya oturmadılar bende onlarla bekledim ama korkmayın yemedim hemen menümü söyleyim
Sabah
Kk süzme peynir
1salatalık
Çeyrek omletyani 3 kaşık fln
1 tatlı kaşığı az şekerli marmelat

Birazdan da yeşil çay içerim :)

Ah canım bravo sana, ne zor olmuştur sıcak ekmeği yememek. Ben bi parçada olsa alırdım ucundan herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…