- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oda iyiymiş verebiliyosan güzel.. Kolay gelsin ne diyim.Seçenek veriyor normal peynir ölçüm de var bu kolay olduğu için verdi o kadar çok peynir seçeneği sunuyor ki ben geç kaldığımda bunu yiyorum.kahvaltim toplanan 200 kalori bile etmiyor diet im 1800 kalori dusunun ben bu şekilde 12 kilo verdim 2 ayda
Peki kahvaltım:Şimdi birlikte verecegiz hani kahvaltı bildirimleri hadi bakalım an an bekliyorum kaçmak yok
Bende yürüyüşten önce içmeye çalışıyorum benim bir tarifim var milad istersen vereyim çok işe yarıyor..
Eeee doğru ama patron sensin topiğin sahibisi.... Elemana bağladım neyse...
Bu arada bende @ekim2009 duyarda gelir belki diye öyle yazmıştım.. Onuda özledim şen şakrak neşeli bi hatundu..
Günaydın kahvaltı ile başlıyorum Eki Görüntüle 1599493 gün içinde de ara ara yazacağım ise geç kalmadan kahvaltı yapıp gelirim
Buda beni şaşırtıyor. Ben hepinizden daha bilgisizim doktora falanda gitmedim ama ben 6 aydr krem peynir sürmedim ağzıma. Bazen şüphe duyuyorum az aaz versinler de daha uzun gelsinler diyemi yapıyolar acep? Ay fesatlık yaptım sabah sabah.
Suyu kaynatıp büyük bi kupaya dolduruyorum içine 2 yeşilçay 1 beşibiryerde atı demliyorum. 3-4 dk sonra onu 1,5 litrelk şişeye kyup 1 limonun suyunu içine sıkıyorum ve buz ekliyorum. Onu akşama kadar aralarda bitiriyorum soğuk soğuk baya işe yarıyor..Ver canim çok mutlu olurum
Gelecek insallah canim tatilde oda geziyor hatun:))
Afiyet olsun canim o krakere benzeyen şey ne?
Kilo verimi durmasin diy3 azar azar kisiyorlar canım mantik buymus ben bilemiyorum hic tam anlamiyla uygulamadim malesef:))
Kolay gelsin ve afiyet olsun şimdiden.30 dk yürüyüş yapıldı kızlar yeşil cay ictim oncesinde bizim küçük banyoyu boşaltana kadar ben de kahvalti hazırlayayim Gecikmesin
Ekmek sunta gibi kepekli ince sert lavasVer canim çok mutlu olurum
Gelecek insallah canim tatilde oda geziyor hatun:))
Afiyet olsun canim o krakere benzeyen şey ne?
Kilo verimi durmasin diy3 azar azar kisiyorlar canım mantik buymus ben bilemiyorum hic tam anlamiyla uygulamadim malesef:))
Suyu kaynatıp büyük bi kupaya dolduruyorum içine 2 yeşilçay 1 beşibiryerde atı demliyorum. 3-4 dk sonra onu 1,5 litrelk şişeye kyup 1 limonun suyunu içine sıkıyorum ve buz ekliyorum. Onu akşama kadar aralarda bitiriyorum soğuk soğuk baya işe yarıyor..
91.200 canım bu ara vücut direniyor anlamadım eşimle yürüyüşe başladık 10 gün oldu tempolu daha bir kilo veremedimHadi bakalım herkes bu kararlilikla ilerler umarım.. suan kac kilosun canım?
91.200 canım bu ara vücut direniyor anlamadım eşimle yürüyüşe başladık 10 gün oldu tempolu daha bir kilo veremedim
Canım çıkmakzorunda kaldım kusura bakma . Bende poset kullanıyorum 9lu çay daha iyi bende 5ibiyerde bitince onu kullanıyorum olur yani..5 i bir yerde yok şimdi evde bugun cikabilirsem alacagim ama agri da ortalik biraz karisik olabiliyor eşim dışarı çıkma diyor 9lu cay var onunla yapsam olur mu
Bude yesil cayi ben poşet kullanmıyorum kupada demliyorum oda olur dimi miktarı arttırırım iki kerelik koyarım nasilsa suya karışacak. Böyle olursa kalkip hemen başlayayım
Günaydın canım senin adına sevindim çünkü bence yanlıştı :) hadi bakalım akşam menünü bekliyorum pür dikkat devamGunaydin canlarim. Ben aksam menümü toplu paylasayim canim.heran giremeyebilirim cunki. Sok diyet yapmayacam daga sağlıklı olarak devam edecegim kizlar
Kahvaltın çok güzel günün devamında da böyle devam motive olmuşsundur zaten artık :) resimli resimli çok hoş oluyo cidden ama telden atamıyorumGünaydın kahvaltı ile başlıyorum Eki Görüntüle 1599493 gün içinde de ara ara yazacağım ise geç kalmadan kahvaltı yapıp gelirim
Ah canım bravo sana, ne zor olmuştur sıcak ekmeği yememek. Ben bi parçada olsa alırdım ucundan herhalde..Kızlar ben geldim kahvaltıyı 11 de yaptım :) çünkü annemler sıcak ekmek gelcek diye sofraya oturmadılar bende onlarla bekledim ama korkmayın yemedim hemen menümü söyleyim
Sabah
Kk süzme peynir
1salatalık
Çeyrek omletyani 3 kaşık fln
1 tatlı kaşığı az şekerli marmelat
Birazdan da yeşil çay içerim :)
Bende bir parça aldım çaktırma yine de sen ama bizimkide can yani ama cidden 1 lokma o da kabuğundanAh canım bravo sana, ne zor olmuştur sıcak ekmeği yememek. Ben bi parçada olsa alırdım ucundan herhalde..