• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Günaydın canım dün akşam elimde telwfon size bakarken uyumuş kalmışım ne güzelmiş sohbet bende gaza geldim inşalllah görelim artık 70leri bizde canım

Hadi bakalım herkes bu kararlilikla ilerler umarım.. suan kac kilosun canım?

Günaaaaydııın. Benden erkencisin.. Adamı gönderip size geldim..

Bende bi koşu geldim muska kapıyı açmış çayı koymuştur dedim ama nerdeeee:))
Esimin erken gitmesi gerekiyordu gonderip hemen uyuyacaktim ama o kadar oyalandiki gidene kadar uyku namina birsey kalmadi bende.
Sabah sabah telefonlari susmadi bende pes edip çıktım yataktan:)

Ac karna yürüyüş yapsam mi karar veremedim kızlar. Uyumak istiyorum yarım saat kadar ama mümkün degil kaçtı çocuklarin kalkip kursa gitmesine 2 saat var daha kahvaltıyı 9 yapiyoruz
Fikir verin dediginizi yapıcam

Bende bi koşu geldim muska kapıyı açmış çayı koymuştur dedim ama nerdeeee:))
Esimin erken gitmesi gerekiyordu gonderip hemen uyuyacaktim ama o kadar oyalandiki gidene kadar uyku namina birsey kalmadi bende.
Sabah sabah telefonlari susmadi bende pes edip çıktım yataktan:)
Valla trafik vardı patron bidaha olmaz...

Ac karna yürüyüş yapsam mi karar veremedim kızlar. Uyumak istiyorum yarım saat kadar ama mümkün degil kaçtı çocuklarin kalkip kursa gitmesine 2 saat var daha kahvaltıyı 9 yapiyoruz
Fikir verin dediginizi yapıcam
Aç karna gitme ya yeşilçay yada kahve içi çık daha çokkalori yakarsın

Günaydın kahvaltı ile başlıyorum 20150806_071101.jpg gün içinde de ara ara yazacağım ise geç kalmadan kahvaltı yapıp gelirim

Doktorum 4 tane verdi ben 2 yedim bugün diyetisyen listesi ile yapıyorum. Bu doktorunun verdiği şok 3 gün yapıp vücudumu şaşırtacagim görünüşe gore
Allah allah şaşırdım valla e hadihayırlı olsun o zaman. Haddimi aşıyosam söyle canım karışıyorum menüne ama...

Olur mu öyle öğrenme sürecindeyiz birlikte öğreneceğiz normalde doktorun verdiklerini görseniz şok olursunuz yerken midem bulaniyor resmen

Back