Afiyet olsun kız, bilomadan nolcak ben olsam bende alırdım.Bende bir parça aldım çaktırma yine de senama bizimkide can yani ama cidden 1 lokma o da kabuğundan
Dünkü menümmü?muska77 senin menünü göremedim ben mi gözden kaçıtdım :)
İnşallah canım tabi öncelikle sağlıklı bir şekilde verelim ama çabalayıpta gitmeyince sinir oluyorumAcele etmeden canim saglikla gitsin bu kilolar
Gidecek canım bende 90 altına düsene kadar 2 kilo için 1 ay kaybettim inatla devamet sonrasında tıkır tıkır gidiyor.İnşallah canım tabi öncelikle sağlıklı bir şekilde verelim ama çabalayıpta gitmeyince sinir oluyorum
İnşalllah canım bu arada senin çayı bende deneyeceğimGidecek canım bende 90 altına düsene kadar 2 kilo için 1 ay kaybettim inatla devamet sonrasında tıkır tıkır gidiyor.
Dene canım pişman olmazsın.İnşalllah canım bu arada senin çayı bende deneyeceğim
Şimdi demleniyor kahvaltım tamam bir dilim elmek iki kk peynir iki dilim karpuz yedim birde öğleden sonra yerim tamam saati erkene aldım altıda bitireceğim bugün benim için daha iyi olacakDene canım pişman olmazsın.
Evet eren bırakmak iyi oluyo tatlımŞimdi demleniyor kahvaltım tamam bir dilim elmek iki kk peynir iki dilim karpuz yedim birde öğleden sonra yerim tamam saati erkene aldım altıda bitireceğim bugün benim için daha iyi olacak
Yazmıstım canım, yarım dl ekmek/1 kk peynir/1 yumurtamuska77 yok kahvaltı menünü sormuştum canım?
İste bu cakıl geri dondu.Ben de gönderemedim akşam tabletten atarım. Uslu duruyorum diet ime uyuyorum arkadaşlar makarna yemeye gittiler ben gitmedim
Bekliyoruz canımÖğlen ise geç kaldığımda yine peynir domates yedim akşam sebze öğün um var akşam hepsinin resmini gonderirim
:)bekliyiruz tatlımAksam bomba gibi geleceğim bekleyin beni
Kendine vakit ayırman moralinide duzeltir. İyi olur.Umuyorum bu aksam erken kacacagim evime erken gideceğim veeeeee kendime bolca vaktim kalacak
Yarın cum yarısmada tartı gunu.bakalım ne olacak.muska77 görmemişim pardon ama güzel beslenmişsin :)
Sende iyi menu yapmısın canım kokorec yerken cakılın dedigi gibi icini cıkarttırmayı unutmaBende yeşil çayımı , limonlu maden suyumu ve 1 litrede su içtim :) şuan hiç kaçamak yok çok iyiyim mutluyum öğlende yoğurt içine ceviz ve meyve koymayı planlıyorum böylece akşamki kokoreç hiiiiç sorun olmıycak :)
Ayy bende heyecanlıyım geçen hafta kilo veremeyince listeye giremedim ama bu hafta gircem inşallah :) içini onlar çıkartmassa ben çıkartırımYarın cum yarısmada tartı gunu.bakalım ne olacak.
Sende iyi menu yapmısın canım kokorec yerken cakılın dedigi gibi icini cıkarttırmayı unutma
Hangi takımda sınAyy bende heyecanlıyım geçen hafta kilo veremeyince listeye giremedim ama bu hafta gircem inşallah :) içini onlar çıkartmassa ben çıkartırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?