- 2 Temmuz 2015
- 424
- 662
- 18
- 28
14 teyim . Sen hangi takımdasın??Hangi takımda sın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
14 teyim . Sen hangi takımdasın??Hangi takımda sın
5 teyim eh umarım veririz baya bi.14 teyim . Sen hangi takımdasın??
İnşallah :)5 teyim eh umarım veririz baya bi.
Kac bekliyosun baya verdinmi?İnşallah :)
Bilmem çok vermemişimdir sanırım 1 kilo fln çünkü bende hafta sonu boşladım fln çok iyi değildim ama haftaya mütiş olur şimdi tekrar hevesliyim. Sen nasıl bekliyosun gerçi ben senden eminim çok güzel besleniyorsun :)Kac bekliyosun baya verdinmi?
Ay onurlandım kız. 1.5 civarı bugunluk bakalım sabaha ne kadar gidecek. Seninde iyi artı cıkmak beter oluyo..Bilmem çok vermemişimdir sanırım 1 kilo fln çünkü bende hafta sonu boşladım fln çok iyi değildim ama haftaya mütiş olur şimdi tekrar hevesliyim. Sen nasıl bekliyosun gerçi ben senden eminim çok güzel besleniyorsun :)
Sabah kahvaltın çok iyi ama sanki pilav biraz fazla olmuş muhtelen öğle yemeğini ertelemenden çok acıkmış olabilirsin ama yine de çok güzel kaçamak da yok :)Kizlar sabah kahvaltimi yazarken telefon sarjinin gazabina ugradim tel kapandi. Simdi yediklerimi yazabilirim
Sabah
2 dilim tam bugday ekmegi
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 domates
Ara
1 bardak yesil çay
Normalde saat 13 ogle yemegi yemem gerekiyordu ama ac degildim ondan simdi yedim.
6 yk pirinc pilavi
4 yk bezelye yemegi
Simdilik bunlar kizlar
Görüşürüz canım kolay gelsin sana :)Kızlar ben yeme isini bitirdim ama kocise yemek yapmalı. Gorusuruz gelirim yine.
91.200 canım bu ara vücut direniyor anlamadım eşimle yürüyüşe başladık 10 gün oldu tempolu daha bir kilo veremedim
Gunaydin canlarim. Ben aksam menümü toplu paylasayim canim.heran giremeyebilirim cunki. Sok diyet yapmayacam daga sağlıklı olarak devam edecegim kizlar
Canım çıkmakzorunda kaldım kusura bakma . Bende poset kullanıyorum 9lu çay daha iyi bende 5ibiyerde bitince onu kullanıyorum olur yani..
Kızlar ben geldim kahvaltıyı 11 de yaptım :) çünkü annemler sıcak ekmek gelcek diye sofraya oturmadılar bende onlarla bekledim ama korkmayın yemedim hemen menümü söyleyim
Sabah
Kk süzme peynir
1salatalık
Çeyrek omletyani 3 kaşık fln
1 tatlı kaşığı az şekerli marmelat
Birazdan da yeşil çay içerim :)
Akşamda kokoreç yiycem ya ondan yemedim ama 1 lokma tadına baktım :)Olsun ama almazsin en azindan kasma kendini gidecek o kilolar.. menunu de bekliyorum canım
cok dogrubir karar aldın bence canim
Tamamdir cevabin gec geldi bende gec baktım yarin başlarım
Ekmek 1 dilim de olsa yiyebilirdin aslında..menun cok güzel
kusura bakma canım cocuklarla ilgilenmem gerekti.Olsun ama almazsin en azindan kasma kendini gidecek o kilolar.. menunu de bekliyorum canım
cok dogrubir karar aldın bence canim
Tamamdir cevabin gec geldi bende gec baktım yarin başlarım
Ekmek 1 dilim de olsa yiyebilirdin aslında..menun cok güzel
Diyet listemde 6 yk dedigi icin canim oyle oldu ama yaninda yogurt ve salata y i yemedim ekmekte yemedim. Aksam icin 2 biber dolmasi küçükSabah kahvaltın çok iyi ama sanki pilav biraz fazla olmuş muhtelen öğle yemeğini ertelemenden çok acıkmış olabilirsin ama yine de çok güzel kaçamak da yok :)
kusura bakma canım cocuklarla ilgilenmem gerekti.
Bugünkü menüm
12.00bir dilim ekmek iki kk peynir iki dilim karpuz yedim
14.00 bir kase muhallebi bir küçük peynirli börek bir kupa sütlü nescafe
17.30 iki kabak dolması bir kase yoğurt salata
Sabah 1 saat yürüyüş akşam yürüyeceğim belli değil şu anda (eşime bağlı)
Su 2 litre oldu 3e tamamlarım
Birde muska77 nin verdiği çayı yaptım iki bardak kaldı bugünlük benden bu kadar