• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Bilmem çok vermemişimdir sanırım 1 kilo fln çünkü bende hafta sonu boşladım fln çok iyi değildim ama haftaya mütiş olur şimdi tekrar hevesliyim. Sen nasıl bekliyosun gerçi ben senden eminim çok güzel besleniyorsun :) :KK66:
Ay onurlandım kız. 1.5 civarı bugunluk bakalım sabaha ne kadar gidecek. Seninde iyi artı cıkmak beter oluyo..

Kizlar sabah kahvaltimi yazarken telefon sarjinin gazabina ugradim tel kapandi. Simdi yediklerimi yazabilirim
Sabah
2 dilim tam bugday ekmegi
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 domates
Ara
1 bardak yesil çay
Normalde saat 13 ogle yemegi yemem gerekiyordu ama ac degildim ondan simdi yedim.
6 yk pirinc pilavi
4 yk bezelye yemegi
Simdilik bunlar kizlar

Kizlar sabah kahvaltimi yazarken telefon sarjinin gazabina ugradim tel kapandi. Simdi yediklerimi yazabilirim
Sabah
2 dilim tam bugday ekmegi
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 domates
Ara
1 bardak yesil çay
Normalde saat 13 ogle yemegi yemem gerekiyordu ama ac degildim ondan simdi yedim.
6 yk pirinc pilavi
4 yk bezelye yemegi
Simdilik bunlar kizlar
Sabah kahvaltın çok iyi ama sanki pilav biraz fazla olmuş muhtelen öğle yemeğini ertelemenden çok acıkmış olabilirsin ama yine de çok güzel kaçamak da yok :)

91.200 canım bu ara vücut direniyor anlamadım eşimle yürüyüşe başladık 10 gün oldu tempolu daha bir kilo veremedim

Olsun ama almazsin en azindan kasma kendini gidecek o kilolar.. menunu de bekliyorum canım

Gunaydin canlarim. Ben aksam menümü toplu paylasayim canim.heran giremeyebilirim cunki. Sok diyet yapmayacam daga sağlıklı olarak devam edecegim kizlar

cok dogrubir karar aldın bence canim

Canım çıkmakzorunda kaldım kusura bakma . Bende poset kullanıyorum 9lu çay daha iyi bende 5ibiyerde bitince onu kullanıyorum olur yani..

Tamamdir cevabin gec geldi bende gec baktım yarin başlarım
Kızlar ben geldim kahvaltıyı 11 de yaptım :) çünkü annemler sıcak ekmek gelcek diye sofraya oturmadılar bende onlarla bekledim ama korkmayın yemedim :KK66: hemen menümü söyleyim
Sabah
Kk süzme peynir
1salatalık
Çeyrek omletyani 3 kaşık fln
1 tatlı kaşığı az şekerli marmelat

Birazdan da yeşil çay içerim :)

Ekmek 1 dilim de olsa yiyebilirdin aslında..menun cok güzel

Öğlen
3 kaşık yarım yağlı yoğurt
2 ceviz
1 armut ve yarım elma ama ikiside minicikti yani benzetcek olursam bir golf topu kadar -armutu ilk kez denedim ama yakıştıramadım ama elma çok yakışıyor-
Biraz tarçın
Biraz çörek otu
Hepsini karıştırdım ve öğleni böyle yaptım ve şuana kadar yaklaşık 1.700 su içtim artık akşamki kokoreçi bekliyorum:KK70::KK70:

Olsun ama almazsin en azindan kasma kendini gidecek o kilolar.. menunu de bekliyorum canım

Akşamda kokoreç yiycem ya ondan yemedim ama 1 lokma tadına baktım :)

kusura bakma canım cocuklarla ilgilenmem gerekti.

Sabah kahvaltın çok iyi ama sanki pilav biraz fazla olmuş muhtelen öğle yemeğini ertelemenden çok acıkmış olabilirsin ama yine de çok güzel kaçamak da yok :)
Diyet listemde 6 yk dedigi icin canim oyle oldu ama yaninda yogurt ve salata y i yemedim ekmekte yemedim. Aksam icin 2 biber dolmasi küçük
4 yk sebze yemegi yesem nasil olur kizlar

Bugünkü menüm
12.00bir dilim ekmek iki kk peynir iki dilim karpuz yedim
14.00 bir kase muhallebi bir küçük peynirli börek bir kupa sütlü nescafe
17.30 iki kabak dolması bir kase yoğurt salata
Sabah 1 saat yürüyüş akşam yürüyeceğim belli değil şu anda (eşime bağlı)
Su 2 litre oldu 3e tamamlarım
Birde muska77 nin verdiği çayı yaptım iki bardak kaldı bugünlük benden bu kadar

kusura bakma canım cocuklarla ilgilenmem gerekti.

Ne kusuru canım ben sadece bugun gecti anlaminda söyledim ama ogleden sonra disari çıktım ve poset yesil cay ve 7 li cay aldım :)) beşibiryerde yoktu bende 7li aldım. Gelip hazirladim hemen 3 lt su ictim onu da geceye kadar bitirmeye çalışacağım
Bugünkü menüm
12.00bir dilim ekmek iki kk peynir iki dilim karpuz yedim
14.00 bir kase muhallebi bir küçük peynirli börek bir kupa sütlü nescafe
17.30 iki kabak dolması bir kase yoğurt salata
Sabah 1 saat yürüyüş akşam yürüyeceğim belli değil şu anda (eşime bağlı)
Su 2 litre oldu 3e tamamlarım
Birde muska77 nin verdiği çayı yaptım iki bardak kaldı bugünlük benden bu kadar

Afiyet olsun menun güzel canim

Sabah
1.5 kk suzme peynir
2 dilim buğday ekmeği
Salatalik domates maydanoz
2 kucuk dilim salam
4 zeytin

Öğle
2 kasik pilav
2 parca tavuk