Günaydın canım dün akşam elimde telwfon size bakarken uyumuş kalmışım ne güzelmiş sohbet bende gaza geldim inşalllah görelim artık 70leri bizde canım
Günaaaaydııın. Benden erkencisin.. Adamı gönderip size geldim..Kızlar Günaydın :))
Günaaaaydııın. Benden erkencisin.. Adamı gönderip size geldim..
Valla trafik vardı patron bidaha olmaz...Bende bi koşu geldim muska kapıyı açmış çayı koymuştur dedim ama nerdeeee:))
Esimin erken gitmesi gerekiyordu gonderip hemen uyuyacaktim ama o kadar oyalandiki gidene kadar uyku namina birsey kalmadi bende.
Sabah sabah telefonlari susmadi bende pes edip çıktım yataktan:)
Aç karna gitme ya yeşilçay yada kahve içi çık daha çokkalori yakarsınAc karna yürüyüş yapsam mi karar veremedim kızlar. Uyumak istiyorum yarım saat kadar ama mümkün degil kaçtı çocuklarin kalkip kursa gitmesine 2 saat var daha kahvaltıyı 9 yapiyoruz
Fikir verin dediginizi yapıcam
Valla trafik vardı patron bidaha olmaz...
Yeşilçay süper fikir HarikasınAç karna gitme ya yeşilçay yada kahve içi çık daha çokkalori yakarsın
Bende yürüyüşten önce içmeye çalışıyorum benim bir tarifim var milad istersen vereyim çok işe yarıyor..Yeşilçay süper fikir Harikasın
Dışarı çıkmayacagim canım bantta yuruyecegim
Eeee doğru ama patron sensin topiğin sahibisi....Aman tatlim Estağfurullah :)
Ah çalıcımkızma ama üçgen peynir çok kALOrili ya .. ya birini ye yada b.peynir...Günaydın kahvaltı ile başlıyorum Eki Görüntüle 1599493 gün içinde de ara ara yazacağım ise geç kalmadan kahvaltı yapıp gelirim
Allah allah şaşırdım valla e hadihayırlı olsun o zaman. Haddimi aşıyosam söyle canım karışıyorum menüne ama...Doktorum 4 tane verdi ben 2 yedim bugün diyetisyen listesi ile yapıyorum. Bu doktorunun verdiği şok 3 gün yapıp vücudumu şaşırtacagim görünüşe gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?