- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
Cok dogru soyluyosun canim ben belki biraz zor gunler gecirdim o nedenle bu motive eksikligi iyiki sizler varsiniz yoksa ben gercekten tukenmis ve birakmak uzeydimki sizler elimden tutunuz ve ayaga kalkmama yardimci oldunuz iyiki varsiniz iyiki sizinleyim ziyarrtci olarak girdigim gunlukte cok guzel arkadasliklar kurdum sizleri okumadan bir gunum gecmiyorr cokkk seviyorum hepinizi :*Canim bu diyette birinci Gün patates ikinci gün sebze üçüncü Gün et dördüncü Gün meyve beşinci gün yumurta yada süt yada yoğurt var ben kendime göre yaptım bana iyi motive oldu hepimizin vücut sistemi farklı bana iyi gelen başkasına iyi gelmeyebilir sen sıkma canını gider o kilolar burda hepimizin bir ileri bir geri dönemleri çok oldu ama hala pes etmeden burda bir arada hedefimize ulaşmaya çalışıyoruz ve inş basaricaz burda olmak güzel
Tatlitambak cok hastayım diye iki gündür uygulayamadim. Ama cok heveslendirdin beni yarin ben de başlıyorum:))
Selam kizlar
Sabah;
Limonlu ilik su
Kahvalti;
1 kk beyaz peynir
2 tane kozlenmis kirmizi biber
Yarim turp
Yesillik cay
Ara;
Yesil cay
2tane erik kurusu
Oglen;
Bulgurlu yesil salata
Yogurt
Ara;
1 elma
Aksam;
1 kase corba
5 kofte
1 bardak ayran
Bugun 2 lt. Ictim suyu yine 3 lt.ye tamamlarim insallah
Merhaba herkese,
Kizimi gormeye geldim, ise donmem lazim tekrar. =( Defterim de esimin arabasinda kalmis unutmamak icin menumu yazmaya geldim. Yazilanlari hic okuyamadim ilk firsatta okuyacagim.
Sabah:
1 dl cavdar ekmegi
1 kk light beyaz peynir
Domates, az biber ve kara lahana
1 kupa yesil cay
Ara:
1 bardak yaseminli yesil cay
2 tam cevizici+1 adet gun kurusu
Ogle:
1 paket altinbasak biskuvi
125 gr light yogurt
Az salata (bitiremedim)
Ara:
Cilekli activia
Ara:
1 kupa yaseminli yesil cay+2 yk siyah kuru uzum
Aksam:
6 yk mantar yemegi
1 kase light yogurt
Salata
Ara:
1 kupa yesil cay chai
1 adet armut
Belki sade Turk kahvesi de icerim
Bizde seni seviyoruz tatlımCok dogru soyluyosun canim ben belki biraz zor gunler gecirdim o nedenle bu motive eksikligi iyiki sizler varsiniz yoksa ben gercekten tukenmis ve birakmak uzeydimki sizler elimden tutunuz ve ayaga kalkmama yardimci oldunuz iyiki varsiniz iyiki sizinleyim ziyarrtci olarak girdigim gunlukte cok guzel arkadasliklar kurdum sizleri okumadan bir gunum gecmiyorr cokkk seviyorum hepinizi :*
Yaaaa çok merak ettim ama yazsanaBen de menümü yazayım
sabah
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
1 salatalık
1 domates
ara
1 bardak tarçınlı süt
öğlen
8 yk ispanak kavurmasi yumurtasiz
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
ara
yeşilçay + 3 gun kurusu kayisi
Ara
1 bardak ayran + 3 ceviz içi
aksam
yumurtalı melemen
diyet kola 1 bardak
Salata
Nehicim 2 gündür yumurta yemedim hakkimi simdiye sakladim. Ve ekmek yemicem aksam...
Haftaya saliya kadar boyle devam edecem insallah sonuclar guzel olursa daha bi hevesle devam ederim umutluyum kendimden artik somut olarak belli olsun istiyorum canim yaCanim senin menun de harikaaa
Aynen bwnde kilonu cok merak ediyorum canm yaz yaz yazYaaaa çok merak ettim ama yazsana
evet canım sen sıkıntılı günler geçirdi n böyle zamanlarda diyet felan dusunulmuyor ama sorun edicek bir kilo degil seninki sen telafi edersin inş. sende iyiki varsınız bizde seni seviyoruzCok dogru soyluyosun canim ben belki biraz zor gunler gecirdim o nedenle bu motive eksikligi iyiki sizler varsiniz yoksa ben gercekten tukenmis ve birakmak uzeydimki sizler elimden tutunuz ve ayaga kalkmama yardimci oldunuz iyiki varsiniz iyiki sizinleyim ziyarrtci olarak girdigim gunlukte cok guzel arkadasliklar kurdum sizleri okumadan bir gunum gecmiyorr cokkk seviyorum hepinizi :*
Aynen bwnde kilonu cok merak ediyorum canm yaz yaz yaz
Yaaaa çok merak ettim ama yazsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?