• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

@wetucum cokk teşekkür ederim ilk gun yaparim ama ikinci gun yumurta isi bozuyor ben haslanmis yumurta hicc yemedim :(hayatim boyunca vee sutunde tadini hicc bilmem zira sutde hiccc icmedim :( en büyük dez avantajim bu süt yok yumurta yok bakliyata gelince kuru fasulye nohut mecimek barbunya yesil mercimek yiyemem bende ciddi problem yaratiyo karnim dokuz aylik hamile gibi sisiyo ve catlayacagimi hissediyorum bir kasik bile beni mahvetmeye yetiyor simdi okuyan arkadaslar eeee sen ne yiyipte kilo aliyosun diyecekler oda benim sirrim he he he ;)yani kizlar sizin anlayacaginiz biraz degisik benim durumum M milad cim yorumunu bekliyorum :)

gecikmeli menümü yazayım
kahvaltı komşu da
çeyrek simit
3-4 elma dilim patates kızartması
4 soğan halkası kızarması
k.k. peynir
1 zeytin
bunlar vardı mecbur yedim kızartma yapma yumurta haşlayalım dedim ama fazla olunca kalır diye yapmadı :((
öğle
başka komşuya gittik :)
1 dilim peynirli börek
1 kaşık irmik helvası
3 kaşık pirinçli lahana kavurması
ara
muz
akşam
2 kaşık peynirli yumurta(tereyağı nda pişmiş)
2 kaşık kaşarlı domates (zeytin yağında pişmiş)
3-4 dilim salatalık
2 çay kaşığı tahin
2 çay kaşığı bal
ekmek dilim değildi anasını ağlattım :))
bu gün çok saçma sapan bir gün oldu yarına da hatay lokantasına gidecek komşular ısrar ettiler gel diye oğlumun dersanesi özeldersi de var dedim bahane ettim gitmiycem
şimdi 2 fincan karışık bitki çayı içtim gidip yatayım artık saat 2 oluyor :))
ışıkları kapatıyorum kızlar hala ayakta olan varsa hadi allah rahatlık versin uyuyalım :))

Gunaydin kizlar

miladcım çok geçmişler olsun.
bu hafta hiç artıda olan yok yeni sayfamız herkese yaradı yeni haftaya bol eksili günler diliyorum kızlar ....
bende ramazan ayına kadar 7li rakkamları görmeyi hedefledim inş hedefime ulaşırım ama yakın hedefim 90 kiloya inip eşimden 5 kilo ödülümü almak:KK45:

Tesekkur ederim canim. Evet ilk hafta ici cok sevindirici insallah boyle devam ederiz.

Aynen canim iki gundur ekmek yemiyorum..biliyodum cunku misafir gelecegini dengelemek icin yemedim bide aksam spir yapabilirsen super olcak..
Doktora gittin mi tatlim ilac kullaniyomusun

Dr a bugun gidecegim ama boynum icin. O bile zaman asimina ugradiktan sonra gidiyorum guzelim. Kv icin gide gele hastane fobisi olustu bende nerdeyse:)) cok sik gidince insan evde kendisi halletmeyi tercih ediyor.
Canım çok geçmiş olsun, hasta olduğun için böyle oldu menü sanırım.

Evet sagol canim düzenli olmadi farkindayim.
@wetucum cokk teşekkür ederim ilk gun yaparim ama ikinci gun yumurta isi bozuyor ben haslanmis yumurta hicc yemedim :KK43:hayatim boyunca vee sutunde tadini hicc bilmem zira sutde hiccc icmedim :KK43: en büyük dez avantajim bu süt yok yumurta yok bakliyata gelince kuru fasulye nohut mecimek barbunya yesil mercimek yiyemem bende ciddi problem yaratiyo karnim dokuz aylik hamile gibi sisiyo ve catlayacagimi hissediyorum bir kasik bile beni mahvetmeye yetiyor simdi okuyan arkadaslar eeee sen ne yiyipte kilo aliyosun diyecekler oda benim sirrim he he he :KK66:yani kizlar sizin anlayacaginiz biraz degisik benim durumum M milad cim yorumunu bekliyorum :)

canim fikrimi soylemistim bu konuda. Simdi sen yiyemedigin seyleri siralayinca fikrim sabitlesti iyice bence ogunleri degistirmek, misal ekmek yiyorsan kahvalti disinda ekmegi kismak gibi. aksam yemegini birkac hun hafif seylerle gecistirmek gibi. ne yiyip neye allerjin oldugunu tam bilmedigim icin tam birsey soyleyemedim simdi. Ama ufak degisikliklerden bahsediyorum. cunku kilon cok degil buyuk ataklara gerek yok bence

Bugunun ilk mesaji benden
Gunaydin herkeseee
Kizlar gozumu zor aciyorum valla ufaklik uyaninca kalktim bende
Gune limonlu ilik suyla basliyorum kendime getirsin beni
eslik eden varmi

Gunaydin canim. Ben eslik ederdim hergunde icerim ama malum maydanoz kürü uyguladigim icin limon kontenjanimi dolduruyorum:)) sana şifa olsun canim.

Bugunun ilk mesaji benden
Gunaydin herkeseee
Kizlar gozumu zor aciyorum valla ufaklik uyaninca kalktim bende
Gune limonlu ilik suyla basliyorum kendime getirsin beni
eslik eden varmi
Günaydın metracım.Bildirimini işledim listeye.Derecelerde bir değişiklik olmayacağı için güncel halini yayınlamadım bilgin olsun.Haftaya inşallah girersin sende dereceye...

Dünkü menüm

Sabah
2 adet etimek
1 yumurta ile beyaz peynirli maydanozlu omlet

Ara
5 adet badem

Öğlen
1 dilim kaşar peyniri
2 adet tulumba tatlısı (çok saçma bir öğlen yemeğiydi kabul ediyorum)

Ara
Yeşil çay chai

Akşam
Misket köfteli patates yemeği (5 adet köfte)
2 yk makarna
Karışık salata
1 kase yoğurt

Kaçamak: 1 Küçük kase sütlü irmik tatlısı

herkese günaydıııınnnn:KK68:

Canim tartiliyor musun nasil gidiyor.
benim ki süper gidiyor cok mutluyum. 1 haftanin sonunda ben bile şok olabilirim yani...

Nehircimmmmm sagolsun cok tesekkur ederim. Gecen zamanima üzülüyorum keske onceden yapsaymışım.

selam kızlar
işlerimin çoğunu bitirdim
yoğurdumu yedim 3 kaşık
şimdide acıktım ekmeksiz çorba içiyorum kahvaltı niyetine :))

M milad cim gunaydinlar evett dedigin gibi ekmegi azaltiyorumm aksamlari zaten 18.00 gibi yemegimi yiyorum ama hafif tutcam bakalim bir kac gün birde su cuma günü kacamaklari olmasa cok guzel olcak ama kresten annelerle toplaniyoruz masallah herkes bisey yapip getiriyo cesit oluyo 13 tane eee ben napiyim en masumlarindan ve küçük parcalar halinde tadiyorum buda benim diyeti sekteye ugratiyor yemeyincede kizlar dariliyo ben gelmeyim diyorum olmazzz diyolar sagolsunlar cok sevviyorlar hepsi benden küçük ablalariyim yani isim biraz zorr bu hafta gitmiycem kreste cocuklara mobil yaptiracagim eglenceli bir gun olacak vede poacalar boreklerden uzakbir gun olacak insallahhh :KK36:

Canim tartiliyor musun nasil gidiyor.
benim ki süper gidiyor cok mutluyum. 1 haftanin sonunda ben bile şok olabilirim yani...

Nehircimmmmm sagolsun cok tesekkur ederim. Gecen zamanima üzülüyorum keske onceden yapsaymışım.
evet canım her gün tartılıyorum ben bu sabah -200gr bir de adetim bitsin esas o zaman gidecek kilolar :) nehirciğim bir tanem o ne kadar iyi kalpli bir kız değil mi ? sonuçta diyetisyene kim bilir ne kadar para döküyor bu listeler için ama bizimle tereddüt etmeden paylaştı.. miladcığım da sağolsun böyle bir sayfayı açıp bizi birbirimizle tanıştırdı. bu aidiyet duygusu çok güzel insanı gerçekten frenliyor istesen de bırakamıyorsun diyeti :)

@wetucum cokk teşekkür ederim ilk gun yaparim ama ikinci gun yumurta isi bozuyor ben haslanmis yumurta hicc yemedim :KK43:hayatim boyunca vee sutunde tadini hicc bilmem zira sutde hiccc icmedim :KK43: en büyük dez avantajim bu süt yok yumurta yok bakliyata gelince kuru fasulye nohut mecimek barbunya yesil mercimek yiyemem bende ciddi problem yaratiyo karnim dokuz aylik hamile gibi sisiyo ve catlayacagimi hissediyorum bir kasik bile beni mahvetmeye yetiyor simdi okuyan arkadaslar eeee sen ne yiyipte kilo aliyosun diyecekler oda benim sirrim he he he :KK66:yani kizlar sizin anlayacaginiz biraz degisik benim durumum M milad cim yorumunu bekliyorum :)
Canim bu diyette birinci Gün patates ikinci gün sebze üçüncü Gün et dördüncü Gün meyve beşinci gün yumurta yada süt yada yoğurt var ben kendime göre yaptım bana iyi motive oldu hepimizin vücut sistemi farklı bana iyi gelen başkasına iyi gelmeyebilir sen sıkma canını gider o kilolar burda hepimizin bir ileri bir geri dönemleri çok oldu ama hala pes etmeden burda bir arada hedefimize ulaşmaya çalışıyoruz ve inş basaricaz burda olmak güzel:KK68:

Merhaba hanimlar dun aksam 45 dakika bisiklet surdum sabahda ablamla beraber yuruyuse ciktik bir saat yuruduk ama bacaklarim agriyo su an yarina kadar spor yok biraz kendime geleyim ama kendimi nasil hafiflemis hissediyorum insallaah boyle devam etmem lazim

Merhaba hanimlar dun aksam 45 dakika bisiklet surdum sabahda ablamla beraber yuruyuse ciktik bir saat yuruduk ama bacaklarim agriyo su an yarina kadar spor yok biraz kendime geleyim ama kendimi nasil hafiflemis hissediyorum insallaah boyle devam etmem lazim
ooh ohhh ne güzel yapmışsın devam edersin gülüm yeterki kendine sürekli yapıcam diye telkinde bulun alışınca zaten hep yürümek istiyor insan

evet canım her gün tartılıyorum ben bu sabah -200gr bir de adetim bitsin esas o zaman gidecek kilolar :) nehirciğim bir tanem o ne kadar iyi kalpli bir kız değil mi ? sonuçta diyetisyene kim bilir ne kadar para döküyor bu listeler için ama bizimle tereddüt etmeden paylaştı.. miladcığım da sağolsun böyle bir sayfayı açıp bizi birbirimizle tanıştırdı. bu aidiyet duygusu çok güzel insanı gerçekten frenliyor istesen de bırakamıyorsun diyeti :)

Yani benim 2 gunde ki eksi cikan rakam muhtesem ama söylemem süpriz olsun.... merakla bekliyorummm diger haftayi

Back