• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

@milad2015 canim cokk gecmis olsun bende cok hasta oldum öksürük bogaz agrisi dökülüyor her yanim birde üzüntü beni böyle hasta eder herseferinde canim kilo vermissin cokk sevindim senin adina gram lada olsa sonucta giden senin gramin darisi bana zira kilo almisimmm :KK43: ama daha iyiyim hafta sonuna göre :KK66:
Canim sonucta fazla kilo almadan onlemini aliyosun.bu da bi basaridir.salmadin kendini yasadiklarina ragmen.
Ben toparlandiginda yeniden kilo vermeye baslayacagini dusunuyorum canim.
firsat buldukca gel.oku yaz motiven yukselsin ;)

Aaa ben menumu paylasmadim dun o_O hemen yaziyorum

sabah
1 kucuk ev pogacasi
1 haslanmis yumurta

ara
5 adet badem

oglen
kepekli tost
5 adet zeytin

ara
yesil cay

aksam
5 adet kanat
3 kasik makarna
1 adet kornison tursu

ara
1 adet marula sarilmis cigkofte

simdi yazinca farkettim de benim aksam yedigim tursu ve cogkofteden dolayi odem tutmus,eksiye dusmemis olabilirim.

Ne zamandir aklimda sok diyet ama hangisini yapacagima karar veremedim uyguladigin biseyler varmi senin belki banada iyi gelir aslinda birazda morale ihtiyacim var :)

Canim ben emzirdigim icin boyle sok diyet yapamadim. Ama bu duraksama doneminde ayran detoksu ya da 5 gunde 5 kilo diyetinin ise yaradigini okudum

Aaa ben menumu paylasmadim dun o_O hemen yaziyorum

sabah
1 kucuk ev pogacasi
1 haslanmis yumurta

ara
5 adet badem

oglen
kepekli tost
5 adet zeytin

ara
yesil cay

aksam
5 adet kanat
3 kasik makarna
1 adet kornison tursu

ara
1 adet marula sarilmis cigkofte

simdi yazinca farkettim de benim aksam yedigim tursu ve cogkofteden dolayi odem tutmus,eksiye dusmemis olabilirim.

Ah canim bu tursu yok mu ben de dun aksam yemeginde bile sayisini hatırlamıyorum ama birsürü biber tursusu yedimmm. 10 dan fazladir. Kahvalti da bile yerdim onu biraktim simdi sadece aksamlar yiyorum onu da azaltacam

tomurcukkk .!.:
Canim sonucta fazla kilo almadan onlemini aliyosun.bu da bi basaridir.salmadin kendini yasadiklarina ragmen.
Ben toparlandiginda yeniden kilo vermeye baslayacagini dusunuyorum canim.
firsat buldukca gel.oku yaz motiven yukselsin :KK66:
Tomurcugum canimsin hergun okuyorum yazmaya gelince bazen yazamiyorum ama daha fazla aktif olmak gerekiyorki gitsin bu kilolar insallah gidecekte biraz zaman lazim galiba ;)

Canım benim yaa ne güzel özetlemişsin mevcut durumunu.Trajikomik olmuş :)
Eğer başarılı bir öğrenci olur derslerine harfiyen çalışırsan yaza mezun olur diplomanı alırsın canım :KK66: Bu da benim yorumum olsun :))

Tesekkurler canim inşallah:))

@milad2015 canim cokk gecmis olsun bende cok hasta oldum öksürük bogaz agrisi dökülüyor her yanim birde üzüntü beni böyle hasta eder herseferinde canim kilo vermissin cokk sevindim senin adina gram lada olsa sonucta giden senin gramin darisi bana zira kilo almisimmm :KK43: ama daha iyiyim hafta sonuna göre :KK66:

Canim tesekkurler sanada cok gecmis olsun. Moral olarak iyiye gitmene sevindim. ben ihlamur içiyorum bol bol birazdan da adaçayı demlemeyi düşünüyorum. Sende ic sifa olur inşallah. Kilo olayina takilma cunku bunu sorun haline getirirsen panikle yanlış üstüne yanlış yapabilir ve daha da kilo alabilirsin. Suan buna hic gerek yok. Arada vücudun kendi ihtiyacına göre yada moraline bağlı olarak onlem icin ağırlık arttırabilir. Bunu sorun yapma bir iki küçük degisiklik yaparakda metabolizmani sasirtabilirsin sok diyete gerek yok Bence. ve yine bence:)) bu aksamdan itibaren bizimle menu paylaşımında bulunabilirsin. Boylece varsa yaptığın kucuk hataları beraber düzeltebiliriz. Olmaz mi??

Bugunun menusu

Sabah 08:00
1 tatli kaşığı ogutulmus çörekotlu bal

Ogle 11:30
Maydanoz kürü

12:00
Sucuklu yumurta, 1 kk beyaz peynir
3 zeytin, 2 dilim ekmek, domates
Biber, 2 fincan ıhlamur

13:30
Zencefilli Türk Kahvesi

15:00
Yarım armut, 1 kivi, yarim mandalina
Bol ıhlamur

Aksam 18:00
2 kase mercimek çorbası

Ara 20:00
Sütlü kahve

Ara 21:00
1 kivi
Yeşil cay

2.5 lt su
Spor yok
Hedefe kalan:96 gün

Iyi gunler kizlar benimde bugun misafir vardi hala bebek gormeye gelenler oluyo dun temizlik bugun hazirlik bide ustune internet paketim bitti yazamadim
@milad2015 ve angelina35 angelina35 gecmis olsun kisa zamanda toparlanirsiniz insallah
Kilo veren arkadaslarimi tebrik ediyorum darisi benim basima haftaya dereceye girmek istiyorum
Dunku menum
Sabah;
2 haslama yumurta
3 zeytin
Sekersiz cay
Ara;
1 elma
Oglen:
2 haslama tavuk but
1 turp ve havuc
Ara;
1 fincan yesil cay
Aksam;
1 tabak kabak yemegi
Yogurt
Ara;
2 yudum gazoz ve 15 tane cig findik

Bugun ku menum;
Sabah:
2 lokma sucuklu yumurta
2 zeytin
Ara:
yarim havuc
Oglen;
3 yemek kasigi patates salatasi
4 tane mercimek koftesi
1 tane tavuklu borek
1 kucuk kurabiye
Ara;
1 fincan yesil cay
AksAm;
1 kase yogurt
Ara;
1 fincan yesil cay( icecem insallah)
Suyuda 2 litreye tamamladim yatana kadar 3 litre olur..aksam yuruyusde yapicam esimin gelmesini bekliyorum..

Iyi gunler kizlar benimde bugun misafir vardi hala bebek gormeye gelenler oluyo dun temizlik bugun hazirlik bide ustune internet paketim bitti yazamadim
@milad2015 ve angelina35 angelina35 gecmis olsun kisa zamanda toparlanirsiniz insallah
Kilo veren arkadaslarimi tebrik ediyorum darisi benim basima haftaya dereceye girmek istiyorum
Dunku menum
Sabah;
2 haslama yumurta
3 zeytin
Sekersiz cay
Ara;
1 elma
Oglen:
2 haslama tavuk but
1 turp ve havuc
Ara;
1 fincan yesil cay
Aksam;
1 tabak kabak yemegi
Yogurt
Ara;
2 yudum gazoz ve 15 tane cig findik

Bugun ku menum;
Sabah:
2 lokma sucuklu yumurta
2 zeytin
Ara:
yarim havuc
Oglen;
3 yemek kasigi patates salatasi
4 tane mercimek koftesi
1 tane tavuklu borek
1 kucuk kurabiye
Ara;
1 fincan yesil cay
AksAm;
1 kase yogurt
Ara;
1 fincan yesil cay( icecem insallah)
Suyuda 2 litreye tamamladim yatana kadar 3 litre olur..aksam yuruyusde yapicam esimin gelmesini bekliyorum..

Brnce iki menu de süper bugun ogle cok karbonhidrat bombasi olmuş ama 2 gun ekmek yemediğin icin cok sorun olmaz diye düşünüyorum. Bu arada geçmiş olsun dileğin icin tesekkur ederim canım.

@wetu cum lütfen yaptigin sok diyeti yazarmisin belki bende bir atak yapabilirim simdiden Teşekkürler :)
canım ben 5 günde 5 kilo diyetini 3 gün yaptım 5 gün asla dayanamam:KK45:hatta 3. günü akşama doğru baya zorladı beni o yüzden 2 günden fazla yapılmaz ....ilk gün haşlama patates yedim iki ısısrıkta kek kaçamağım oldu ikinci gün yumurta günü yaptım üçüncü günüde haşlama tavuk yedim bir kaç fındık badem kaçamağımda oldu ...
cuma cumartesi ve pazar yaptım salıdan cumaya kadar normal diyetimle 700gr vermiştim diğer üç gündede 2.1 kilo vermiştim pazartesi normal diyet beslenmeme dönünce ve üç günlük şok diyet zamanında hiç tuvalete çıkamadığım için bu sabah 500gr daha fazla çıktım .. dün tartı 2.8 gösterirken bu sabah 2.3 gösterdi

miladcım çok geçmişler olsun.
bu hafta hiç artıda olan yok yeni sayfamız herkese yaradı yeni haftaya bol eksili günler diliyorum kızlar ....
bende ramazan ayına kadar 7li rakkamları görmeyi hedefledim inş hedefime ulaşırım ama yakın hedefim 90 kiloya inip eşimden 5 kilo ödülümü almak:KK45:

Brnce iki menu de süper bugun ogle cok karbonhidrat bombasi olmuş ama 2 gun ekmek yemediğin icin cok sorun olmaz diye düşünüyorum. Bu arada geçmiş olsun dileğin icin tesekkur ederim canım.
Aynen canim iki gundur ekmek yemiyorum..biliyodum cunku misafir gelecegini dengelemek icin yemedim bide aksam spir yapabilirsen super olcak..
Doktora gittin mi tatlim ilac kullaniyomusun

Yani onlarinda ana dilini konuşmak istemeleri en doğalı kim olsa öyle ister zaten canim.ve konuşma da diyemezsin birak kim hangi dili iatoyorsa kullansin. Biraz da rahat olmak lazim yoksa cok keyifli olan annelik işkenceye döner.

Kız kardesimin sitesinde rus anne ve turk babadan bir kiz vardi kiza anneannesi bakiyordu yani havuza o getiriyordu Kız 3 yasinda anca vardı cocuk anneannesiyle rusça diğer cocuklarla türkçe konuşuyordu bence de 3unude ogrenir zaten melezler daha zeki olurmuş :p
Bir de yukleniyormussun hissine kapilip kendini uzme çocuklar özellikle bebekler biyolojik ihtiyaçlarına göre hareket eder nasil daha kolayina gelirse ona basvuracaktir bu durumla basetmek icin mutlaka bir yol bulacaktır

Esin de hakli canim tabi sen nasil kizinin turkce ogrenmesini istiyosan o da rusca ogrenmesini istiyor dogal olarak iki dil birden ogrenebilir ama uc dil birden bana biraz fazla gibi geldi

gülüm evde 7 kişi 7 farklı dil konuşsa ama aynı kişi aynı dili konuşacak biri sürekli japonca konuşacak biri rusça biri ingilizce gibi
o zaman çocuk 7 dili birden ana dili gibi öğrenip konuşabiliyormuş insan beyni muhteşem bir şey

Teşekkür ederim arkadaşlar, üç dili de ana dili gibi konuşmasını biz de çok istiyoruz.
Bakalım biraz daha büyüsün neler olacak göreceğiz :)

Bugunun menusu

Sabah 08:00
1 tatli kaşığı ogutulmus çörekotlu bal

Ogle 11:30
Maydanoz kürü

12:00
Sucuklu yumurta, 1 kk beyaz peynir
3 zeytin, 2 dilim ekmek, domates
Biber, 2 fincan ıhlamur

13:30
Zencefilli Türk Kahvesi

15:00
Yarım armut, 1 kivi, yarim mandalina
Bol ıhlamur

Aksam 18:00
2 kase mercimek çorbası

Ara 20:00
Sütlü kahve

Ara 21:00
1 kivi
Yeşil cay

2.5 lt su
Spor yok
Hedefe kalan:96 gün

Canım çok geçmiş olsun, hasta olduğun için böyle oldu menü sanırım.

Sabah:
1 dl çavdar ekmeği
1 kk light beyaz peynir
1 adet haşlanmış yumurta
Yarım havuç-Domates
1 kupa yaseminli yeşil çay

Ara:
2 tam ceviziçi
1 adet kuru kayısı+1 adet gün kurusu

Öğle:
400 ml light süt
1 adet muz
4 adet çiğ badem

Ara:
Orman meyveli activia

Ara:
1 kupa yeşil çay chai
1 tk siyah kuru üzüm+Çok az yaban mersini kurusu

Akşam:
6 yk mantar yemeği
1 kase light yoğurt
Salata

Ara:
Filtre kahve (sütsüz, şekersiz- Çok yorgunum, Alina' nın uyumasını beklerken uyuyakalmamam lazım)
1 kupa yeşil çay+1 adet armut

İyi aksamlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum hepimize iyi geldi bu yeni topik artik uzun bi zaman kacamak yapmayi dusunyorum valla zor toparlandim bahar da geliyor artik bi ust vitese atmanin zamani geldi spora daha fazla agirlik vermem lazim bu aksam kesin bisiklet surucem
bugunku menum
Sabah
İlik limonlu su

Ara
Zencefilli turk kahvesi

Saat 11
Domates
Salatalik
Peynir
Zeytin
Sucuklu yumurta
İki dilim ekmek

Ara
Annemlere gittim ve babam kabak tatlisi yapmis ama fazla sekerli degildi iki kucuk dilim yedim

Aksam
İki tane haslanmis tabuk but
Salata

Bol su

Sabah
1 kk peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin
2 salatalık

ara
bir bardak tarçınlı süt

öğlen