- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
Canim o kadar sık tartilmak motivasyonunu etkileyebilir en azindan 3 gunde falan tartil bence
Selam ben de gurubunuza katilmak istiyorum beni de eklerseniz sevinirim.7 aylik bebegim var ve 93 kiloyum boyum 1.65 artik mutlaka bu kilolardan kurtulmak istiyorum.evlenirken 59 kiloydum 2 dogum yaptim ve sonuc bu.artik hicbir giydigim yakismiyor.lutfen bu kez basarayim vazgecmek istemiyorum...
Çok teşekkürler Allah hepimizin yardimcisi olsun...Hosgeldin canim
Bu defa vazgecmeden azimle kilolardan kurtulacaksin inşallah
Hosgeldin canimSelam ben de gurubunuza katilmak istiyorum beni de eklerseniz sevinirim.7 aylik bebegim var ve 93 kiloyum boyum 1.65 artik mutlaka bu kilolardan kurtulmak istiyorum.evlenirken 59 kiloydum 2 dogum yaptim ve sonuc bu.artik hicbir giydigim yakismiyor.lutfen bu kez basarayim vazgecmek istemiyorum...
Bebegini emziriyomusun canimÇok teşekkürler Allah hepimizin yardimcisi olsun...
HosbuldumHosgeldin canim
Evet emziriyorum ama ek gidaya da basladik daha rahatim yaniBebegini emziriyomusun canim
Slm bugün Ramazanın son günü son sahur bundan sonra diyet nasıl devam edecek çok merak ediyorum.
Iftar bugün kaçırdım resmen
1 kase çorba
6 yemek kaşığı dolu dolu meyhane pilavı
5 yemek kaşığı nohut
3 yemek kaşığı Yoğurtlu semizotu
vurucu kısım 2 çatal şekerpare yanına 2 top dondurma.
Türk Kahvesi.
Sonrası sizmisim. Bukadar yersem tabi sizarim. Şimdide herzamanki gibi
2 tost 1 domates 2 zeytin çay ama bugün kendimi şimdiden aç hissediyorum. Neyseki yarım gün çalışacağız onun için çok mutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?