• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Bugün ne yedimmm?

Çok geç kalktım... Sonra, etli türlü, yoğurt ve 3 dilim kepek ekmek ile 3 zeytin filan yedim, biraz salata yedim, ayran içtim... :KK52:

Sonra bir şey yemedim... Şimdi meyve yiyeceğim.

20 dk-yarım saat yürüdüm.

Yürüyüşü yapmadım son anda cnm istemedi alisverise gittik eşimle ayaklarım ağrıdı vazgeçtim şu bayram cikolatasi filannn nasıl kendimi uzak tutacagim ya gidip en sevdiklerimden aldirdim bi de :(( gözümün gormeyecegi buzdolabinin bi kenarina sakladım

En sevdiğim cikolatayi her ikram edildiğinde geri cevirecegi. . Baklavayi nsil geri cevirecegim bilmiyorum ama onu da geri çevirmeye çalışacağım gttigim yerlere tok karna gideceğim ve meyve yiyip tatlı isteğimi bastirip gideceğim sporumu bırakmayacağım baklava ve cikolata yersem ceza vereceğim kendime sporu arttiracagim ve ödül gününde odullendirmeyecegim kendimi . Zayıflamaliyim vazgecmemeliyim asla ..

En sevdiğim cikolatayi her ikram edildiğinde geri cevirecegi. . Baklavayi nsil geri cevirecegim bilmiyorum ama onu da geri çevirmeye çalışacağım gttigim yerlere tok karna gideceğim ve meyve yiyip tatlı isteğimi bastirip gideceğim sporumu bırakmayacağım baklava ve cikolata yersem ceza vereceğim kendime sporu arttiracagim ve ödül gününde odullendirmeyecegim kendimi . Zayıflamaliyim vazgecmemeliyim asla ..

Tatlım cazip bir yiyecekle karşılaştığında verdiğin tepkiler aç ya da tok olmana göre çok fark ediyor cidden, bu yüzden düşündüğün önlem çok faydalı olacaktır... Ayrıca o yiyecek karşına geldiğinde 5 dk'lık zevkine karşın, sana sonradan getireceği külfet, kilo vermeni yavaşlatma, ve pişmanlığı düşün... 5 dk'lık zevk için yani... Değmez... Sen o zevki biraz daha inceldikten sonra haftada 1, ödül günlerinde tadarsın zaten, ne gerek var şimdi, yersiz, zamansız.... :KK15:

Tatlım cazip bir yiyecekle karşılaştığında verdiğin tepkiler aç ya da tok olmana göre çok fark ediyor cidden, bu yüzden düşündüğün önlem çok faydalı olacaktır... Ayrıca o yiyecek karşına geldiğinde 5 dk'lık zevkine karşın, sana sonradan getireceği külfet, kilo vermeni yavaşlatma, ve pişmanlığı düşün... 5 dk'lık zevk için yani... Değmez... Sen o zevki biraz daha inceldikten sonra haftada 1, ödül günlerinde tadarsın zaten, ne gerek var şimdi, yersiz, zamansız.... :KK15:

doğru söylüyorsun bencede .. moralim bozuluyor düşündükçe ya .. Yememem gerekiyo o buzdobındakileride unutmam lazım .. asla o rafa el atmamalıyımmm . bugün çok pişmanlığım var ya koladır 4 ad bisküvidir biraz dondurmadır bi de aldığımız çikolatalardan 4 tane yedim :( yürüyüşümüde yapmadım içine ettim afedersin ama .. sadece yemek az yedim ve 25 dakika zumba dansı yaptm ama yarın daha iyi yapcam . aç karna 75.800 düm şuan tok karna 76.500 .. çok mu sizce aç tok arası

doğru söylüyorsun bencede .. moralim bozuluyor düşündükçe ya .. Yememem gerekiyo o buzdobındakileride unutmam lazım .. asla o rafa el atmamalıyımmm . bugün çok pişmanlığım var ya koladır 4 ad bisküvidir biraz dondurmadır bi de aldığımız çikolatalardan 4 tane yedim :KK43: yürüyüşümüde yapmadım içine ettim afedersin ama .. sadece yemek az yedim ve 25 dakika zumba dansı yaptm ama yarın daha iyi yapcam . aç karna 75.800 düm şuan tok karna 76.500 .. çok mu sizce aç tok arası

İşte bak böyle pişmanlık oluyor... Mutlu etmiyor uzun vadede yani verdiği mutluluk ağzına attığından çiğneyip yutana kadar 5 dakika.... Bütün bunları aklına getirirsen bir daha sağlıksız bir yiyecek gördüğünde, uzak durmana yardımcı olur... Bir de sağlıklı öğünlerini atlarsan da böyle hemen ağzına atıveresin gelir ne bulursan, o yüzden sağlıklı öğünleri vaktinde yemen önlem alman demek olacaktır...Sen o yediklerini yemeyip bu sporu yapmış olsan ne kadar hızlanacaktı kilo vermen, o sağlıksız yiyeceklerin seni durdurmasına ya da yavaşlatmasına izin verme, benim de annem dondurmalar koydum dolaba, hiç yemedim, ilgilenmedim bile...Çünkü onu şu an lezzetli güzel bir şey olarak görmüyorum beni hedefimden alıkoyacak kötü bir şey olarak görüyorum, kafaya hep böyle kazıyınca, bir süre sonra istemiyor insan... :KK15: Ha gayret, başaracağız canım....:KK68:

İşte bak böyle pişmanlık oluyor... Mutlu etmiyor uzun vadede yani verdiği mutluluk ağzına attığından çiğneyip yutana kadar 5 dakika.... Bütün bunları aklına getirirsen bir daha sağlıksız bir yiyecek gördüğünde, uzak durmana yardımcı olur... Bir de sağlıklı öğünlerini atlarsan da böyle hemen ağzına atıveresin gelir ne bulursan, o yüzden sağlıklı öğünleri vaktinde yemen önlem alman demek olacaktır...Sen o yediklerini yemeyip bu sporu yapmış olsan ne kadar hızlanacaktı kilo vermen, o sağlıksız yiyeceklerin seni durdurmasına ya da yavaşlatmasına izin verme, benim de annem dondurmalar koydum dolaba, hiç yemedim, ilgilenmedim bile...Çünkü onu şu an lezzetli güzel bir şey olarak görmüyorum beni hedefimden alıkoyacak kötü bir şey olarak görüyorum, kafaya hep böyle kazıyınca, bir süre sonra istemiyor insan... :KK15: Ha gayret, başaracağız canım....:KK68:

Tamam kafama koydum bn de asla sağlıksız birşey yemeyeceğimm :) kilo verdiğimdeki o mutluluk pahabiçilmez onu tadabilmek için sevdiğim şeylerden ödünç vermem ödünç vermemiz gerek . ZAYIFLAYACAĞIZZ

Ayy bildirim geç oldu ama bavul fln arabaya yerleştirdim anca neyse
Sahur
Yarım yumurta
1 tost
Kk peynir
1 zeytin

İftar
1 kase mantar çorbası
1 lahmacun
3-4 kaşık makarna
Biraz kavun
1 barfak ayran

Annem yarın gircez diye yemem yapmadı o yüzden menü böle ama idare ettik ona da yazık :)
Spor 15 dk yürüyüş bavul fln :)
Toplam 950 kalori kadar

Doktor vermedi ama ben de eşimle iddiaya girdiğim için 10 km yol yürüyecegim. Kendime güzel bir film seçmeliyim. Ee yolum uzun ben hayatımda 1 km yol yürümüş adam değilken eşimin 10 km koşmasina laf söylersen böyle olur. Iddiaya girdik yürüyemezsem çeyrek altın alacagim yürürsem o bana alacak.hayir durduk yere neden kaşındim ki doktor bilen hareket vermezken neden böyle bir iddiaya girerim anlamam ki adam ne güzel koşuyor ne mutlu ona derdim neyse. Şans diyetin bana bayramda bir aksam yapacağım o da kontrol edecek. Şimdiden gülmeye başladı bana rezil olacaksın diyor.:KK51:

Selam kızlar
Penelope_Lalilop Penelope_Lalilop B Baharyagmuru35 kizlar harikasiniz okuyanlari da hirslandiracak şeyler yazmışsınız..
Fairy Tale 123 Fairy Tale 123 yolculuk nereye tatil mi var ? Ben kaçırmışım..
muska77 muska77 nerelerdesin canım nasıl oldun? Umarim rahatsizligin geçmiştir.
cakil80 cakil80 biz sana güveniyoruz canim yaparsin:)
Bu öğlen çıkıyorum ankaraya geçice akşam anneannemde kalıp sabah yine yola çıkcaz rizeye babanemin yanına gitçez bir hafta kadar orada kalıcam :)

Bu öğlen çıkıyorum ankaraya geçice akşam anneannemde kalıp sabah yine yola çıkcaz rizeye babanemin yanına gitçez bir hafta kadar orada kalıcam :)

Ne guzellll benim de tatile az kaldi taaammm 15 gun var. Gun sayiyorum resmen

Back