- 29 Haziran 2015
- 914
- 1.173
- 28
- 35
En sevdiğim cikolatayi her ikram edildiğinde geri cevirecegi. . Baklavayi nsil geri cevirecegim bilmiyorum ama onu da geri çevirmeye çalışacağım gttigim yerlere tok karna gideceğim ve meyve yiyip tatlı isteğimi bastirip gideceğim sporumu bırakmayacağım baklava ve cikolata yersem ceza vereceğim kendime sporu arttiracagim ve ödül gününde odullendirmeyecegim kendimi . Zayıflamaliyim vazgecmemeliyim asla ..
Hep birlikte yapalım şu işi bitirelim bu kilo sorununuCanim inan ben de 5 yil oldu 79 u gormeyeli yaaa... 76 oldugumu hatirliyorum ama oncesini bilmiyorum o yuzden 60 li kililarda nasilim bilmiyorum ama onu da gorecegiz hep beraber
Tatlım cazip bir yiyecekle karşılaştığında verdiğin tepkiler aç ya da tok olmana göre çok fark ediyor cidden, bu yüzden düşündüğün önlem çok faydalı olacaktır... Ayrıca o yiyecek karşına geldiğinde 5 dk'lık zevkine karşın, sana sonradan getireceği külfet, kilo vermeni yavaşlatma, ve pişmanlığı düşün... 5 dk'lık zevk için yani... Değmez... Sen o zevki biraz daha inceldikten sonra haftada 1, ödül günlerinde tadarsın zaten, ne gerek var şimdi, yersiz, zamansız....
doğru söylüyorsun bencede .. moralim bozuluyor düşündükçe ya .. Yememem gerekiyo o buzdobındakileride unutmam lazım .. asla o rafa el atmamalıyımmm . bugün çok pişmanlığım var ya koladır 4 ad bisküvidir biraz dondurmadır bi de aldığımız çikolatalardan 4 tane yedimyürüyüşümüde yapmadım içine ettim afedersin ama .. sadece yemek az yedim ve 25 dakika zumba dansı yaptm ama yarın daha iyi yapcam . aç karna 75.800 düm şuan tok karna 76.500 .. çok mu sizce aç tok arası
İşte bak böyle pişmanlık oluyor... Mutlu etmiyor uzun vadede yani verdiği mutluluk ağzına attığından çiğneyip yutana kadar 5 dakika.... Bütün bunları aklına getirirsen bir daha sağlıksız bir yiyecek gördüğünde, uzak durmana yardımcı olur... Bir de sağlıklı öğünlerini atlarsan da böyle hemen ağzına atıveresin gelir ne bulursan, o yüzden sağlıklı öğünleri vaktinde yemen önlem alman demek olacaktır...Sen o yediklerini yemeyip bu sporu yapmış olsan ne kadar hızlanacaktı kilo vermen, o sağlıksız yiyeceklerin seni durdurmasına ya da yavaşlatmasına izin verme, benim de annem dondurmalar koydum dolaba, hiç yemedim, ilgilenmedim bile...Çünkü onu şu an lezzetli güzel bir şey olarak görmüyorum beni hedefimden alıkoyacak kötü bir şey olarak görüyorum, kafaya hep böyle kazıyınca, bir süre sonra istemiyor insan...Ha gayret, başaracağız canım....
Hep birlikte yapalım şu işi bitirelim bu kilo sorununu
Bu öğlen çıkıyorum ankaraya geçice akşam anneannemde kalıp sabah yine yola çıkcaz rizeye babanemin yanına gitçez bir hafta kadar orada kalıcam :)Selam kızlar
Penelope_Lalilop B Baharyagmuru35 kizlar harikasiniz okuyanlari da hirslandiracak şeyler yazmışsınız..
Fairy Tale 123 yolculuk nereye tatil mi var ? Ben kaçırmışım..
muska77 nerelerdesin canım nasıl oldun? Umarim rahatsizligin geçmiştir.
cakil80 biz sana güveniyoruz canim yaparsin:)
Bu öğlen çıkıyorum ankaraya geçice akşam anneannemde kalıp sabah yine yola çıkcaz rizeye babanemin yanına gitçez bir hafta kadar orada kalıcam :)
bende ağğustos sonunu bekliyorum eşimin iş izni o zamana ancaNe guzellll benim de tatile az kaldi taaammm 15 gun var. Gun sayiyorum resmen
Canim o kadar sık tartilmak motivasyonunu etkileyebilir en azindan 3 gunde falan tartil benceSürekli tartılıyorum ben yaa engel olamıyorum yine sabah 76.100 e çıkmştm baya temizlik yaptm vs. 75.700 e inmişim şimdide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?