• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Ramazan bitti bayramın 1. Günü bitti ve ben diete kaldığım yerden devam ediyorum . Bugün erken kalktım. 2 dilim ekmekle tost , 1 domates salatalık ve biber yedim. Bugün dietim de makarna var onun için çok mutluyum. Öğlen de ton balığı ve salata yiyeceğim kendime güzel bir durum hazırlayacağım

Merhaba kızlar, kusura bakmayın gelemedim bu hafta ramazanın son günleri zehir oldu bana meger tas düsürüyomusum. Öldüm öldüm dirildim yaa ne zormus.. Ama kilo almadın aynıyım. Bugün bikac baklava yedim valla nasıl özlemisim.. :))))

Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine sağlığına. .....

Ramazan bitti bayramın 1. Günü bitti ve ben diete kaldığım yerden devam ediyorum . Bugün erken kalktım. 2 dilim ekmekle tost , 1 domates salatalık ve biber yedim. Bugün dietim de makarna var onun için çok mutluyum. Öğlen de ton balığı ve salata yiyeceğim kendime güzel bir durum hazırlayacağım

Ben de dun berbatti ama bundan sonrasi super olacak kizlarrr.... toparlaniyoruz artik

Dün yazamadim kızlar internetim yoktu daraldı sabah 6 da kalktım gece 2 de geldik eve direk uyuduk gelir glmez bugünde giremoycegm mazur görün dün doğru düzgün yemk yemedi biraz sarma khvalti ddiyeti o kde anca çay kahve kola mide spazmi gecrcektm ggeçecek de sofra koydular önümüze yemedim tatlı sadece bi ince flim kek ve bi ince dilim dondurma yedim o kadar

]Dün yazamadim kızlar internetim yoktu disarida . Sabah 6 da kalktım gece 2 de geldik eve direk uyuduk gelir glmez bugünde giremoycegm mazur görün dün doğru düzgün yemk yemedim biraz sarma khvalti ddiyetti o kde anca çay kahve kola mide spazmi gecirecektim gece 12 de sofra koydular önümüze yemedim tatlı sadece bir dilim kek ve bi ince dilim dondurma yedim o kadar

Bugunluk menum

Kahvaltı yarım simit bi bardak cay

Ara : 1 bardak çay bikaç tane byram çikolatası

öğlen 3 adet ızgara köfte bi dilim ekmek

akşam da sarma yycm sanırım annmde ve biraz et sote

Menümü yazıp çıkıyorum kızlar..
Sabah : 1 haş. yumurta+1 kk peynir+1 dilim çavdar ekmeği
Öğle : 1 haş. yumurta+1 kaşık yoğurt+1salatalık
Akşam: 1 haşlanmış patates+1 yaprak kıvırcık+2-3 küçük dilim karpuz

Bana hala makarna kısmet olmadı bu nasıl şans anlamadim. Gözüm düşüyor makarna diye ama hala yiyemedim.

Kızlar benim moralim acayip bozuk vallahi sinir oldum.
Ya koskocaman ramazanda sadece son 3 gün oruç tutmadım o da regl olduğum için zaten ama yine de kilo almışım !! Dışarı da yemek yemedim. Hep evdeydim zaten oruçluydum. Her gün bi yarım saat yürümeye çalıştım mutlaka.
Ekmek günde 4 dilim en çok yediğim de 5 ti ama daha fazlasını asla yemedim. 1 aydır çikolata vb. hiç bir şey yemiyorum. BEN NASIL KİLO ALIRIM YAHU

Kızlar benim moralim acayip bozuk vallahi sinir oldum.
Ya koskocaman ramazanda sadece son 3 gün oruç tutmadım o da regl olduğum için zaten ama yine de kilo almışım !! Dışarı da yemek yemedim. Hep evdeydim zaten oruçluydum. Her gün bi yarım saat yürümeye çalıştım mutlaka.
Ekmek günde 4 dilim en çok yediğim de 5 ti ama daha fazlasını asla yemedim. 1 aydır çikolata vb. hiç bir şey yemiyorum. BEN NASIL KİLO ALIRIM YAHU
Moralini bozma canim ramazanda gec vakitte yemek yeniliyodu sahurdan sonra vucut calismadan uykuya gectik kimi bunye kilo veriyo kimisi aliyo dikkat etmeye devam et bu noktadan sonra takir takir gidecek kilolar

Back