- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar, kusura bakmayın gelemedim bu hafta ramazanın son günleri zehir oldu bana meger tas düsürüyomusum. Öldüm öldüm dirildim yaa ne zormus.. Ama kilo almadın aynıyım. Bugün bikac baklava yedim valla nasıl özlemisim.. :))))
Ramazan bitti bayramın 1. Günü bitti ve ben diete kaldığım yerden devam ediyorum . Bugün erken kalktım. 2 dilim ekmekle tost , 1 domates salatalık ve biber yedim. Bugün dietim de makarna var onun için çok mutluyum. Öğlen de ton balığı ve salata yiyeceğim kendime güzel bir durum hazırlayacağım
Moralini bozma canim ramazanda gec vakitte yemek yeniliyodu sahurdan sonra vucut calismadan uykuya gectik kimi bunye kilo veriyo kimisi aliyo dikkat etmeye devam et bu noktadan sonra takir takir gidecek kilolarKızlar benim moralim acayip bozuk vallahi sinir oldum.
Ya koskocaman ramazanda sadece son 3 gün oruç tutmadım o da regl olduğum için zaten ama yine de kilo almışım !! Dışarı da yemek yemedim. Hep evdeydim zaten oruçluydum. Her gün bi yarım saat yürümeye çalıştım mutlaka.
Ekmek günde 4 dilim en çok yediğim de 5 ti ama daha fazlasını asla yemedim. 1 aydır çikolata vb. hiç bir şey yemiyorum. BEN NASIL KİLO ALIRIM YAHU