• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Menum

kahvaltı : 1 dilim Salçalı ekmek bi bardak limonata
ara : 2 kare bitter çikolata
öğlen : 7 dilim sucuk biraz ekmek
Aksam : 4 adet köfte 3 ymk kaşığı bulgur pilavı

spor : 20 dakka zumba dansı
4.5 km tempolu yürüyüş
2 saat temizlik

Iyi aksamlar kizlar
Sahur menusu
2 yumurta haslama
1 kk peynir
5 zeytin
1 domates
2 hurma
Iftar menusu
1 tabak ali nazik
5 kasik nohutlu pilav
1 bardak kola(olmasa iyidi)
Ara
1 dilim biskuvili pasta

Bugun aksama kadar temizlik yaptim kizlar simdi birazdan da utu yapcam bende haberler boyle

Kızlar bugün bildirim yapamadım internet çekmiyor hemen menü yazıyorum herhangi gidebilir
sahur
1 yumurta
3 kaşık makarna
kk peynir
5 zeytin
1 bardak tarçınlı süt

İftar
yarım kase yayla çorbası
3 köfte
2 kaşık bamya
1 küçük zeytinyağı dolma
ara yarım kandil simidi
yolda olduğum için de spor yapamadım
toplam 800 kalori

Selam ben de gurubunuza katilmak istiyorum beni de eklerseniz sevinirim.7 aylik bebegim var ve 93 kiloyum boyum 1.65 artik mutlaka bu kilolardan kurtulmak istiyorum.evlenirken 59 kiloydum 2 dogum yaptim ve sonuc bu.artik hicbir giydigim yakismiyor.lutfen bu kez basarayim vazgecmek istemiyorum...

Selam ben de gurubunuza katilmak istiyorum beni de eklerseniz sevinirim.7 aylik bebegim var ve 93 kiloyum boyum 1.65 artik mutlaka bu kilolardan kurtulmak istiyorum.evlenirken 59 kiloydum 2 dogum yaptim ve sonuc bu.artik hicbir giydigim yakismiyor.lutfen bu kez basarayim vazgecmek istemiyorum...

Hosgeldin canim
Bu defa vazgecmeden azimle kilolardan kurtulacaksin inşallah ;)

Hosgeldin canim

Slm bugün Ramazanın son günü son sahur bundan sonra diyet nasıl devam edecek çok merak ediyorum.
Iftar bugün kaçırdım resmen
1 kase çorba
6 yemek kaşığı dolu dolu meyhane pilavı
5 yemek kaşığı nohut
3 yemek kaşığı Yoğurtlu semizotu
vurucu kısım 2 çatal şekerpare yanına 2 top dondurma.
Türk Kahvesi.

Sonrası sizmisim. Bukadar yersem tabi sizarim. Şimdide herzamanki gibi
2 tost 1 domates 2 zeytin çay ama bugün kendimi şimdiden aç hissediyorum. Neyseki yarım gün çalışacağız onun için çok mutluyum.

Slm bugün Ramazanın son günü son sahur bundan sonra diyet nasıl devam edecek çok merak ediyorum.
Iftar bugün kaçırdım resmen
1 kase çorba
6 yemek kaşığı dolu dolu meyhane pilavı
5 yemek kaşığı nohut
3 yemek kaşığı Yoğurtlu semizotu
vurucu kısım 2 çatal şekerpare yanına 2 top dondurma.
Türk Kahvesi.

Sonrası sizmisim. Bukadar yersem tabi sizarim. Şimdide herzamanki gibi
2 tost 1 domates 2 zeytin çay ama bugün kendimi şimdiden aç hissediyorum. Neyseki yarım gün çalışacağız onun için çok mutluyum.

Ben de Sahurda kacirdim canim ama olsun ramazan bitti sayilir artik. Gece yemeleri yok

Sonunda geri döndüm :D

Regl oldum salı günü. Bu hafta izinliyim. Gerçi şunu fark ettim. Çok fazla kilo veremesem de tatlı isteğimde ciddi bir azalma olmuş. Regl olunca fark ettim bunu. Normalde bir sürü çikolata falan yemem lazımdı bende tık yok. Alma gereği bile görmedim. Sadece ilk gün fire verdim :) Yaş pasta yapmıştım kardeşlerime 1 dilim yedim. Ama sadece 1 dilimcik *.*

Kahvaltı mı da yazayım hemen.
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
5 tane siyah zeytin
domates - yeşilllik
Çay olarakta 9 lu çay içtim.

Selam kizlar
Çok şükür temizlik bitti.. çok zorlandım hersey ustuste geldiği icin hu bayramda..
Neyse saglik olsun. Herşey yoluna giriyor.
Simdi küçük oğlumla abisine Surpriz dogum günü hediyesi almaya gidiyoruz. Bayramin 4.gunu doğum günümüz var..
Bayram cok yogun gecmezse daha cok vakit ayiracagim size. Herkese cevap veremeyince icimde kalıyor :(

Screenshot_2015-07-16-16-01-23.png

Eklentiler

• Screenshot_2015-07-16-16-01-23.png
    Screenshot_2015-07-16-16-01-23.png
    282,2 KB · Görüntüleme: 90
Back