Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boyle aletlerin ise yarayacagini sanmıyorum canim. Karın sikilastirma hareketleri araştır onları uygulaIkincisinden almistim yıllar önce ben kullanamıyorum belini çok ağritiyor acaba ilki ise yara mi dedim kocaman bir göbeği var sanki 7 aylık hamileyim bacaklarım inceliyor ama göbek duruyor
Bana yetişkin aramızda 1 kilo kaldı haydi acele et az kaldı bak ben çtesi 86 olcam hadi
Ikincisinden almistim yıllar önce ben kullanamıyorum belini çok ağritiyor acaba ilki ise yara mi dedim kocaman bir göbeği var sanki 7 aylık hamileyim bacaklarım inceliyor ama göbek duruyor
Kizlar 87.6 oldum:))
Bu bayram diger bayramlardan farkli olsun ve
Sen bayram sonu 86 larda ol insallah. Dikkat et lutfen. Gecirdigimiz zamana yazik
Biranda mükemmel beslenmek çok zor zaten tatlım zamanla ÖĞRENİYORUZ ve GELİŞİYORUZ..MERHABA KIZLAR...
Bugün yediklerim:
Tavuk sote, bulgur pilavı (birkaç kaşık), 3 dilim ekmek, cacık, portakal suyu
Ara: Birkaç dilim karpuz
Bazen fazla gibi oluyor...Bazen ara öğün çok yapamıyorum... Bazen spor az bazen çok... Ama şu çok önemli bence; hep sağlıklı yemeye devam ediyorum... Ve çok yemiş gibi olduğum zamanlarda bile az da olsa o kilo iniyor.... Geç olsun güç olmasın... Seneye Ramazan bayramında ben incecik olmuş olacağım...
Ve siz de!!! Yani biz.. :)
Canim tamamen katılıyorum. Cok haklisin inşallah hedefim pazartesi gunune dek 86 görmek olsun o zaman
Bide bizim köy(rize) baya bi dağda olduğu şçin resim atarım yemek bildirimim ne zaman olcak bilmiyorum ama bu gün yoldaki kaçamaklarj yazıyım
Sabah
Kk peynir
1 bardak süt
1 börek
Öğlen
0.75 pide oranın pidesi meşhurdu ondan adını unutum 2 dilimide babama verdiğim için 0.75 :) ve ayran :) yine kola almak da tuttum kendimi neyse şuan böyle akşam biley yer miyim bilmiyom çünkü öğlen yemeğim 1 deydi kahvaltıda 7 deydi ben kaçtım sağlıcakla kalın
1000 kaloriye yakın aldım şuan
Ozaman salı günkü hedef 86
menüm
kahvaltı : yarım dilim ekmek 3 adet zeytin
ara : 2 kare bitter
öğlen : 4 yemek kaşığı bulgur pilavı 4 adet köfte 1 bardak limonata
akşam : 200 gram kadar ızgara tavuk 2 yemek kaşığı kadar pilav 1 bardak kola ( akşam olmadı biliyorum )
spor : 20 dakika zumba dansı 2 - 3 saat ev temizliği .. 50 kez basen eritme egzersizi sağa sola eğilme hareketi yani
yürüyüşe henüz gitmedim gidersem yazarım
Iyi aksamlar kizlar
Sahur menum
2 yagda yumurta
1 dilim kasar
Biraz cecil peynir
7-8 tane zeytin
Domates
Iftar menum
Yarim kase yesil mercimek corbasi
1 tabak yumurtali fasulye kavurmasi
2 kucuk kornison
Yogurt
Karpuz
Evet ben bugun iyi mi yaptim kotu mu yaptim bilmiyorum ama son 3 gundur zor kontrol ettigum bir istahim vardı . Ve ben bu aksam ogununde kendimi serbest biraktim.
iftarda
karpuz
yarim ici alinmis ekmekge tantuni
ayran
cayin yaninda ise
cerez kuru kayisi ve gofret minik beyaz vanilyali olanlardan 8 tane yemisimdir
18 gundur kacamak yapmadim. Ve bayramda patlama olmasin diye bu igun Serbest oldu. Iyi de oldu. Yarin bunun acisi cikmali ve haftaya eksilerde olmaliyim. Olamazsam da sorun degil zamanlaaaa hersey.
Ohh afiyet olsun. Kacamaklarin cok abartili degil canım..
düz 86 olmasada küsürlü olsun yine kabulum:))
Menun guzel canim kola doğru tercih degil sende farkındasin zaten..
afiyet olsun canim menün cok guzel.
Bazen serbest bırakmak gerek ama tatlım iyi yapmissin..Ayarinda sasirtmalar iyi bile geliyor ama yarın da iştahın açık olacak canın surekli birseyler yemek isteyecek dikkatli ol.
Evet biliyorum canim zaten insan yedikce cani istiyor surekli. Esim zaten yarin gece calisiyor. 5 te aksam yemegi yiyecegim erken olacak. Ve aciktikca kiraz sapi kurutmustum cayini ve yesilcayi icerim. Onemli olan zaten devam ettirmemek. Basaracagiz tatlim
Kiraz sapi emzirme döneminde tehlikeli olmaz mi ?