Miladımız--》2015

Merak ediyorum acaba yontem nasil

Daha önce yaptım ben... 15 günde 10-12 kilo verdim. İnanılmaz az miktarlarda yiyip, spora abanmıştım... İlk başta aaa ne güzel diyor, süper hissediyor insan. Fakat bir süre sonra aşırı ve önlenemez derecelerde yeme istekleri geldi, ve geri aldım... Vücut o kısa sürede kendisine yapılan işkencenin intikamını alıyor yani...

Ben de merak ettim o nasıl yapmayı planlıyor....

Bekleyip gorelimmmmm....
cakil gel artik neredesin

@milad2015 'cım ben seni ne zaman kontrol altına alayım evine gelince mi. sanırım tartın da yok şun. rmazan bitince mi. sen bana zamanı ver sonra etini de kemiğini de bana teslim et

@milad2015 'cım ben seni ne zaman kontrol altına alayım evine gelince mi. sanırım tartın da yok şun. rmazan bitince mi. sen bana zamanı ver sonra etini de kemiğini de bana teslim et

Ramazan Bayramının 4. Günü ellerindeyim canım :)) valla et kemik ne varsa sana emanet:) evimde degilim tartım yok bayram girdi ramazan bayramina kadar musade ettim kendime yoksa kafayı yicem yemek yerine :)) inanılmaz stresliyim çünkü.

tamam sözümü de aldım o güne kadar elleşmiyorum sana. o gün geldiğinde tepende olacağım

selam kızlar
iki gündür gelemedim çocuğun liseye kaydı memlekete gitme kararı toparlandım ettim derken tayinci arkadaşımla daha görüşemem diye gece 1 lere kadar kafeteryalarda oturmalar derken uğrayamadım özürrrrrrrrr
allah kısmet ederse sabaha yola çıkıyoruz bayram sonrası ablamı alıp eve uğrayıp 2 gün dinlenip istanbula geçicez kardeşimin düğün sonrası tekrar memlekete malatyaya gidicem eşimin yeğenin düğün var ayın ağustos un 8 inde sonrası 15-20 gün daha kalırmışız lafın kısası en az 1 ay yokum
inşallah döndüğümde 2 hanelilere çoktan inmiş olurum sizde en az 6-7 kilo vermiş olursunuz hep beraber coşup yuppiii der mutlu oluruz
hepiniz allaha emanet olun şimdiden bayramınız mübarek olsun hepinizi SEVİYOOOORUUUUMM

Ohhh gezmeler gezmeler:)) saglikla huzurla gecirdigin bir tatil olur senin icin umarım... inşallah dualarin kabul olur döndüğünde hepimiz hatiri sayılır kilolat vermiş oluruz.. bizde seni seviyoruz canımcım

Geldim. Ben de nasıl olacak bilmiyorum ama doktor bu hafta 1.5 kilo vereceğimi söyledi .diet liste de makarna bile var. Ramazan boyunca sahur aynı iftarda nohut fasulye yiyeceğim . Bayramda çok kontrollu olmam lazım. Dondurma menüsü kalktı yerine meyve kondu. Haftada 2 günden fazla dondurma yemem yasak artık. Makarna da 2 gün sadece. Ve 3 gün salata var yemeğinde sadece.
2 hafta sonra da spora başlayacağız. Dörtyol bunu bekliyorum. Bi de yağ ölçümü var heyecanlıyım. Bu 2 hafta çok önemli beraber zayıflayacagiz. Bi de mercimek salata var. Bu hafta yogun bir hafta benim için.

Hadi bakalım beraber izleyeceğiz gelişmeleri..
canim keşke şu metin tahmini ayarıni değiştirsen bazen cümlenin anlamını bile değiştiriyor malesef

Ayarı bir degistirebilsem kendi kendine başka şeyler yazıyor beni deli ediyor tam değiştirdim diyorum pat yine geliyor bazen kendi yazdıklarımı bile anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…