Sagol canım sizinde olacak..Canım süpersin tebrikler büyük fark var.. dahada iyi olacak insallah..
Evet canım yazacaktım unuttum ozur..Super otesiiiiiii Tebrikler. Demek 88.7 oldun yani 600 gr mi eksidesin canim
Olacak sabır.Yaaaa cok guseeelll icim gitti valla bende istiyorum boyle farklar tebrikler canim
Senin aklın cocukta kaldı tabii, bende hic bırakamam.Amin canim benim sağolasın..
sen takma kafana zaten çünkü takir takir veriyorsun maşallah.. Sağlıkla huzurla zayif günler seni bekliyor inşallah.
Amin canim cok tesekkur ederim. Ankaradayim hala canim ama burdada kendi evimizdeyiz. Tabi yinede kendi düzenim gibi olmuyor.. hayırlısı ile evime gecebilirsem cok rahatlayacagim büyük oglum da bavaannesinin yaninda kaldı onun da huzursuzlugu var bende..
Sagol sizde alın olculeri sonra iyi o?uyo.Çok güzel vermissin
27 subattan beri diyetteyim.Woow efsane olmuşsun ne kadardır diyet yapıyorsun??
Sagol canım sizinde olacak..
Evet canım yazacaktım unuttum ozur..
Olacak sabır.
Senin aklın cocukta kaldı tabii, bende hic bırakamam.
Sagol sizde alın olculeri sonra iyi o?uyo.
27 subattan beri diyetteyim.
Kalır tabi bide alısık degilsen dahacok kalır..Aslinda babaannesinin çok iyi bakacagindan eminim. Ama insanin akli kalıyor yinede..
Sadece aksam degilki oglen yedigin 3 dl ekmek ne oyle 1 dl yeseydin keske ekmekle pizzayıYaaa bugün regl olmamın etkisiyle kaçırdım ben akşam yemeğinde!!!
Öğlen: patlıcan yemeği, 3 dilim ekmek, ayran
Akşam: somon salata, diyet kola, 2 çubuk kraker ve 3 ince dilim pizzaaaaa!!! : (((
İşin kötüsü uykum da var şu an ve spor mpor yapmaya takatim yok ühühhhhh: (((
Kızlar misafirlerim yeni gitti menum soyle.
Sabah: 2 yumurta/yarım kk peynir
Ogle yok
Aksam: yarım pors mercimek corbası/5 kasık musakka/4 kasık pilav/1 bardak ayran/ceyrek yassı kadayıf
425 kalori/37 kb
Yaaa bugün regl olmamın etkisiyle kaçırdım ben akşam yemeğinde!!!
Öğlen: patlıcan yemeği, 3 dilim ekmek, ayran
Akşam: somon salata, diyet kola, 2 çubuk kraker ve 3 ince dilim pizzaaaaa!!! : (((
İşin kötüsü uykum da var şu an ve spor mpor yapmaya takatim yok ühühhhhh: (((
Günaydın kızlar
Hastaneye gittik eşimin kontrolü için. Pazartesi ye kadar da burda kalabiliriz çünkü cok mide bulantısı baş dönmesi var. Pazartesi tahlil yapmamiz gerekebilir..Hastaneden eve gelmemiz bile o kadar zor olduki.. simdi rahatladi biraz yatti şükür.
Ha bu arada komik birseyde soyleyeyim biz apar topar ankaraya gelince 1 valiz hazirlayabildim ama icinde esimin benim ve oglumun en yeni kiyafetleri vardı orta boy bir valize girebilecek herseyi koydum eltimin yardımıyla da hic birsey unutmadim. (Keske unutsaymisim birazini:)) havas servisinden iner inmez bi taksici resmen atladı valizimizi kaptigi gibi arabaya atti bindik hastanenin arka kapısında inderecek bizi bütün ailem orda. Indim arabadan esim parasini ödeyecek ben acaba valizi indirsem mi diye düşündüm sonra ailem orda ya hadi esim insinde o indirsin dedim.. sagolsun herşeyi benim halletmeme alismis oldugundan bizimkiler beni karsilamaya geldi öptüm herkesi arkami döndüm taksi yok valiz de yok. Esime valiz nerde dedim yuzume anlamsizca bakip takside gitti dedi:)) simdi gülüyorum ama o anda ailem olmasa ve ben abim iyi olsunda hersey kaybolsada olur diye dusunmesem cildirabilirdim..
neyse sonraki günler abim iyi olunca kiyafet aldim vee 46 beden etekler cok genis bana 44 aldim o bile genis ama nedense 42 almayada cesareti edemedim.
ust bedenimde 44 42 ye düşmüş o bile geniş ..
hani o kalıplar genistir biraz tabi diyecegim ama iki ayri magazadan aldim. Hadi geniş olsun ama yinede cok sevindim..
42 giumeyeli uzun zaman olmustu çünkü..
Muhteşemsin tomurcuğum 40 kiloya ne kalmış.. Vaaaw çok merak ediyorum resimlerini...yok kuzu 79 degil de 77 olunca tam 40 kilo vermis olacagim toplamda.bi basari hikayesi yazacagim demistim ama bizim sayfamiza ozel oncesi sonrasi resim paylasicam tabiki de
Gülermisin ağlarmısın olmuş seninki hayatım.. Daha dur 38 rahat rahat olacak sana..Günaydın kızlar
Hastaneye gittik eşimin kontrolü için. Pazartesi ye kadar da burda kalabiliriz çünkü cok mide bulantısı baş dönmesi var. Pazartesi tahlil yapmamiz gerekebilir..Hastaneden eve gelmemiz bile o kadar zor olduki.. simdi rahatladi biraz yatti şükür.
Ha bu arada komik birseyde soyleyeyim biz apar topar ankaraya gelince 1 valiz hazirlayabildim ama icinde esimin benim ve oglumun en yeni kiyafetleri vardı orta boy bir valize girebilecek herseyi koydum eltimin yardımıyla da hic birsey unutmadim. (Keske unutsaymisim birazini:)) havas servisinden iner inmez bi taksici resmen atladı valizimizi kaptigi gibi arabaya atti bindik hastanenin arka kapısında inderecek bizi bütün ailem orda. Indim arabadan esim parasini ödeyecek ben acaba valizi indirsem mi diye düşündüm sonra ailem orda ya hadi esim insinde o indirsin dedim.. sagolsun herşeyi benim halletmeme alismis oldugundan bizimkiler beni karsilamaya geldi öptüm herkesi arkami döndüm taksi yok valiz de yok. Esime valiz nerde dedim yuzume anlamsizca bakip takside gitti dedi:)) simdi gülüyorum ama o anda ailem olmasa ve ben abim iyi olsunda hersey kaybolsada olur diye dusunmesem cildirabilirdim..
neyse sonraki günler abim iyi olunca kiyafet aldim vee 46 beden etekler cok genis bana 44 aldim o bile genis ama nedense 42 almayada cesareti edemedim.
ust bedenimde 44 42 ye düşmüş o bile geniş ..
hani o kalıplar genistir biraz tabi diyecegim ama iki ayri magazadan aldim. Hadi geniş olsun ama yinede cok sevindim..
42 giumeyeli uzun zaman olmustu çünkü..
Oh oh hayırlı olsun kıyafetlerin. İnşallah hastane işlerin de hallolur da rahatlarsın :)
Muhteşemsin tomurcuğum 40 kiloya ne kalmış.. Vaaaw çok merak ediyorum resimlerini...
Gülermisin ağlarmısın olmuş seninki hayatım.. Daha dur 38 rahat rahat olacak sana..
Heyecanla bekliyorum tomurcukkk....
yeni bedenin hayirli olsun canim miladcim
Slm kızlar sonunda ctesi ve ben 87.0 im yasasının . Bu hafta hedefim daha sıkı olacak hedefim 25.07.2015 de 82 kilo olmak . Haydi hayırlısı
Slm kızlar sonunda ctesi ve ben 87.0 im yasasının . Bu hafta hedefim daha sıkı olacak hedefim 25.07.2015 de 82 kilo olmak . Haydi hayırlısı
5 kilo muuu1 hafta da mi
o nasil olacak canim.benim de 19 gunum var ve ben de 3 kilo vermek istiyorum ama....
bu hedefi diyetisyen mi koydu sen mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?