- 2 Temmuz 2015
- 424
- 662
- 18
- 28
Ben hala uyanıģım ama keşke uyusamKızlar uyudunuzmu yahu in cin top oynuyo..
Oh oh gitsin kilolar..Misafiri yeni gitti anca yazıyorum 1 kase tavuk çorbası 1 dolma 20 tane yaprak sarması 3 kaşık Yoğurtlu semizotu
saat 10 da dondurma.
Kilo 87.4 bu gidişle çtesi 87 olurum
Neden uykusuzlukmu cekiyorsun?Ben hala uyanıģım ama keşke uyusam
Menum:
Sabah: 1 yumurta-1 tavukburger
Öğle : 1 yumurta-1 tavukburger
Akşam: 100 gr tavuk+1kasık salata+2lokma karpuz
Toplam kalori : 405
Toplam kb : 6
Spor: 20 dk yürüyüş...
Bu haftayı boyle gecirmeyi planlıyorum kacamak yapmazsam ayrıca sana daha cok var en asagı7-8 kiloSen beni de gecersin bacimmmm...
proteine vurmussun kendini
Misafiri yeni gitti anca yazıyorum 1 kase tavuk çorbası 1 dolma 20 tane yaprak sarması 3 kaşık Yoğurtlu semizotu
saat 10 da dondurma.
Kilo 87.4 bu gidişle çtesi 87 olurum
Evet ramazanda düzenim bozuldu regl döneminde düzeltmeye çalışıyorum ama olmuyorOh oh gitsin kilolar..
Neden uykusuzlukmu cekiyorsun?
Az kadı bitince duzene girer umarım.Evet ramazanda düzenim bozuldu regl döneminde düzeltmeye çalışıyorum ama olmuyor
İnşallah şimdi bi uyumayı deniycem belki başarırımAz kadı bitince duzene girer umarım.
İyi uykulaarİnşallah şimdi bi uyumayı deniycem belki başarırım
amin gülüm aminnnn inşallah iyi yerler olur inşallah arkadaş çevreleri iyi insanlar olur hepimizin evladı içinAllah yardimcimiz olsun bugun bir liste cikardik bakalim fen lisesi duzeyinde cok iyi anadolu liseleri var insallah hayirli bir yer nasip olur ogluma biz ailecek stresteyiz babamiz cok ilgili saolsun kosturup duruyor su ramazan gunlerinde kolay degil tabi evlat iste anne baba olarak iyisi olsun istiyoruz hersey nasip tabi rabbim hayirlisini versin tum cocuklarimiza icinde benim evladimada
inşallah gülüm sağol allah razı olsunekim2009 @angelina35 kizlar allah yardimciniz olsun cocuklarinizin hakkinda en iyi hayirli sonuclar olur insallah
T tatlitambak canim kabizlik icin sekersiz turk kahvesinin iyi geldini duymustum hem metabolizmayida hizlandiriyomus galiba ac karnina icilcekti iftardan sonra 12 gibi acikmaya baslayinca icebilirsin
Kizlar iftar menum belli yazayim
Iftar;
2 kepce tarhana corbasi
2-3 yk tavuk sote
Patlican salatasi
Salata
sabah
1 domatesle bastırmalı yumurta
1 dilim ekmek
akşam (iftar saati)
1.5 kepçe mercimek çorbası
5 tane dolma köfte
1 kaşık etli fasülye
çok geçmiş olsun miladım inşallah bu son ameliyat oluyor bir daha ameliyat hastane görmezsin gülüm eşine de abine de rabbim şifa versin bundan sonra sağlık problemi yaşamasınlar inşallahMerhabalar kızlar
nasilsiniz ben hala hastaneledeyim abim çok sukur iyi. Hatta ayaklandi mecburen isinin başına geçti. Ama bu defa da gelmişken esimin ameliyatini burda yapalım dedik. Dun ameliyati atlattik bugun buyuk ihtimalle taburcu olacagiz .. dün mecburen niyetlenmedim bugun niyetliyim aksama menu bildirmek istiyorum. Basta hic birsey yiyemeyen ben simdi stresten yemeye basladim.. Gecmisi okuyamadim kizlar firsat bulursam okuyacagim insallah..
Merhabalar kızlar
nasilsiniz ben hala hastaneledeyim abim çok sukur iyi. Hatta ayaklandi mecburen isinin başına geçti. Ama bu defa da gelmişken esimin ameliyatini burda yapalım dedik. Dun ameliyati atlattik bugun buyuk ihtimalle taburcu olacagiz .. dün mecburen niyetlenmedim bugun niyetliyim aksama menu bildirmek istiyorum. Basta hic birsey yiyemeyen ben simdi stresten yemeye basladim.. Gecmisi okuyamadim kizlar firsat bulursam okuyacagim insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?