- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabahtan beri elektrikler yoktu,geldi sonra da nette sorun başladı,o da çözüldü.giremedim bi türlü ama pek kimse de gelmemiş.Bende bildirimi akşam yapacağım,sabah tartılamadım evden çıkarken...
Ah be tatlım ben daha bu listede hiç birinci olamadımki, başkasıyla karıştıryo olmayasın. Bu arada hızlı kaçki bende yakalamak için hızlanayım.....Ben de dun ki bildirimimi yapayim. Bugun tartilmadim. 2 gunde bir tartilayim bu hafta diyorum. Ama cok mutluyum dun 81.3 olmustum.
Muska77 sen beni yakalamaya basladin ben de kaçmaya
Ama birincilik yine sende yaaaa sıkılmadın mı birinci olmaktan
Ah be tatlım ben daha bu listede hiç birinci olamadımki, başkasıyla karıştıryo olmayasın. Bu arada hızlı kaçki bende yakalamak için hızlanayım.....
Tatlım yeterki sen kilo ver tek ben yetişemeyim... Bende sayende yakalıcam diye kilo veririm belki rakibemAy daha gecen hafta olmadin mi kiz sen don bir bak bakim kim birinciydi o zaman. Benim kafa mi gitti.
oooo ben hizlandim tatlim sende hizlanabilirsin yani ama beni gecemiceksiiiinnnnnnnnnnn......
Tatlım yeterki sen kilo ver tek ben yetişemeyim... Bende sayende yakalıcam diye kilo veririm belki rakibem
inşallah canım...Yok kiz sende ki irade ben de olsa muhtesem olurdum şimdiye yaniiii...
insallah bu motivasyonum dusmez de devam ederim
canım sıkma canını çabuk gelen çabuk gidiyor toparlarsın hemen ..bende 91 lere düşmüşken ramazan öncesi 97 kiloyu geçmiştim ramazanda çok sıkmamama rağmen 91.9 a indim sende inersin inş..Selam kizlar ben geldim hemde buyuk bir yikimla bir haftadir ne bulduysam yiyordum yuzum olmadigindan buraya da yazmadim.. ve beklenen sonuc oldu suan 99 kilo oldugumu ogrendim..
Coook pismanim kizlar destege ihtiyacim var
En kotusude dun esimle tv izlerken birden bana dediki sana zayiflama bandi alalim gobegine yapistiriyosun istahini azaltiyomus dedi.arkadasi kullaniyomus faydasini gormus..neyse ben soka girdim normalde hic oyle seyler soylemez ...dedim bu adam artik rahatsiz olmaya basladi cok bunaldim ama yapacak bisey yok zamani geri alamam ama baslangic yapmam lazim diye dusundum tekrardan yardima ihtiyacim var kizlar sifirdan basliyorum artik bu isi bitircem cok kararliyim hedefe ulasana kadar yilmak yok
Niye kız paylaş bilelim hem ne güzel veriyosun kilo sanada maşallah.bende menü paylaşmayanlardanım ...hele muska77 canım senin menüleri görünce hele hiç paylaşasım gelmiyormşl canim iradene nazar değmesin inş...
miladcım sizlerede çok geçmiş olsun canım. ..
Vaaay menün çok güzel olmuş bravo Dondurma benimde zayıf noktamMenü
sahur 1 yumurta 1 dilim ekmek
Iftar 1 kase çorba , 4 yemek kaşığı bulgur pilavı , 5 yemek kaşığı küçük bamya , 1 bardak ayran
Ve dört gözle 10.30 olmasını bekliyorum çünkü dondurma yiyecem 3 top veren böylece bitecek bide suan Türk Kahvesi içiyorum sade
canım sıkma canını çabuk gelen çabuk gidiyor toparlarsın hemen ..bende 91 lere düşmüşken ramazan öncesi 97 kiloyu geçmiştim ramazanda çok sıkmamama rağmen 91.9 a indim sende inersin inş..
Bencede hadikızlar bayrama ne kadar incelsek kardır..Canim sen cok iyi toparladin. Bozmadan devam
Bencede hadikızlar bayrama ne kadar incelsek kardır..
Vay kaybedecek deseneEsim ile iddiamiz var da