• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Sabahtan beri elektrikler yoktu,geldi sonra da nette sorun başladı,o da çözüldü.giremedim bi türlü ama pek kimse de gelmemiş.Bende bildirimi akşam yapacağım,sabah tartılamadım evden çıkarken...

Sabahtan beri elektrikler yoktu,geldi sonra da nette sorun başladı,o da çözüldü.giremedim bi türlü ama pek kimse de gelmemiş.Bende bildirimi akşam yapacağım,sabah tartılamadım evden çıkarken...

Ben de dun ki bildirimimi yapayim. Bugun tartilmadim. 2 gunde bir tartilayim bu hafta diyorum. Ama cok mutluyum dun 81.3 olmustum. :KK73:
Muska77 sen beni yakalamaya basladin ben de kaçmaya:KK48:
Ama birincilik yine sende yaaaa sıkılmadın mı birinci olmaktan:KK70:

Ben de dun ki bildirimimi yapayim. Bugun tartilmadim. 2 gunde bir tartilayim bu hafta diyorum. Ama cok mutluyum dun 81.3 olmustum. :KK73:
Muska77 sen beni yakalamaya basladin ben de kaçmaya:KK48:
Ama birincilik yine sende yaaaa sıkılmadın mı birinci olmaktan:KK70:
Ah be tatlım ben daha bu listede hiç birinci olamadımki, başkasıyla karıştıryo olmayasın. Bu arada hızlı kaçki bende yakalamak için hızlanayım.....

Ah be tatlım ben daha bu listede hiç birinci olamadımki, başkasıyla karıştıryo olmayasın. Bu arada hızlı kaçki bende yakalamak için hızlanayım.....

Ay daha gecen hafta olmadin mi kiz sen don bir bak bakim kim birinciydi o zaman. Benim kafa mi gitti.
oooo ben hizlandim tatlim sende hizlanabilirsin yani ama beni gecemiceksiiiinnnnnnnnnnn......:-)

Ay daha gecen hafta olmadin mi kiz sen don bir bak bakim kim birinciydi o zaman. Benim kafa mi gitti.
oooo ben hizlandim tatlim sende hizlanabilirsin yani ama beni gecemiceksiiiinnnnnnnnnnn......:-)
Tatlım yeterki sen kilo ver tek ben yetişemeyim... Bende sayende yakalıcam diye kilo veririm belki rakibem :KK70:

Selam kizlar ben geldim hemde buyuk bir yikimla bir haftadir ne bulduysam yiyordum yuzum olmadigindan buraya da yazmadim.. ve beklenen sonuc oldu suan 99 kilo oldugumu ogrendim..
Coook pismanim kizlar destege ihtiyacim var
En kotusude dun esimle tv izlerken birden bana dediki sana zayiflama bandi alalim gobegine yapistiriyosun istahini azaltiyomus dedi.arkadasi kullaniyomus faydasini gormus..neyse ben soka girdim normalde hic oyle seyler soylemez ...dedim bu adam artik rahatsiz olmaya basladi cok bunaldim ama yapacak bisey yok zamani geri alamam ama baslangic yapmam lazim diye dusundum tekrardan yardima ihtiyacim var kizlar sifirdan basliyorum artik bu isi bitircem cok kararliyim hedefe ulasana kadar yilmak yok
canım sıkma canını çabuk gelen çabuk gidiyor toparlarsın hemen ..bende 91 lere düşmüşken ramazan öncesi 97 kiloyu geçmiştim ramazanda çok sıkmamama rağmen 91.9 a indim sende inersin inş..

bugünkü menüm :

kahvaltı : 1 dilim ekmek bir tane haşlanmış yumurta 2 tane minik domates bir bardak su .
ara : 1 adet muz
öğlen : 4 yemek kaşığı tavuk sote . bi lokmacık ekmek .
akşam : 2 yemk kaşığı patates salatası , bi kasenin yarısı kadar tarhana çorbası .

Menü
sahur 1 yumurta 1 dilim ekmek

Iftar 1 kase çorba , 4 yemek kaşığı bulgur pilavı , 5 yemek kaşığı küçük bamya , 1 bardak ayran

Ve dört gözle 10.30 olmasını bekliyorum çünkü dondurma yiyecem 3 top veren böylece bitecek bide suan Türk Kahvesi içiyorum sade

bende menü paylaşmayanlardanım ...hele muska77 muska77 canım senin menüleri görünce hele hiç paylaşasım gelmiyor:KK45::KK45::KK45:mşl canim iradene nazar değmesin inş:KK9:...
miladcım sizlerede çok geçmiş olsun canım. ..
Niye kız paylaş bilelim hem ne güzel veriyosun kilo sanada maşallah.
Menü
sahur 1 yumurta 1 dilim ekmek

Iftar 1 kase çorba , 4 yemek kaşığı bulgur pilavı , 5 yemek kaşığı küçük bamya , 1 bardak ayran

Ve dört gözle 10.30 olmasını bekliyorum çünkü dondurma yiyecem 3 top veren böylece bitecek bide suan Türk Kahvesi içiyorum sade
Vaaay menün çok güzel olmuş bravo Dondurma benimde zayıf noktam

Menüm
Sabah-Öğle bir : 2 yumurta-1 tavukburger-5dilim patates kızartması
Akşam : yarım kepçe yoğurtlu çorba-2 kaşık taze fasulye-2 köfte-100 gr tavuklu pilav-2 lokma tatlısı
713 kalori- 56 kb
spor 30dk yürüyüş

Back