• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Heman bugünün raporunu vereyim
Sabah
1 yumurta
Kibrit kutusu peynir
3 zeytin
Domates salatalık söğüş
Yarım bardak süt tarçınlı
3 ceviz

Öğlen
1 tabak yoğurt

Akşam
1kase mantar çorbası
1tane tavuk ızgara (200 gr kadar)
Yarım poraiyon fırında patates

3lt su(1lt si karbonatlı) ve leslie 3 mil az sonrada 100 mekik çekicem
Toplam kalori 1000

Allah yardimcimiz olsun bugun bir liste cikardik bakalim fen lisesi duzeyinde cok iyi anadolu liseleri var insallah hayirli bir yer nasip olur ogluma biz ailecek stresteyiz babamiz cok ilgili saolsun kosturup duruyor su ramazan gunlerinde kolay degil tabi evlat iste anne baba olarak iyisi olsun istiyoruz hersey nasip tabi rabbim hayirlisini versin tum cocuklarimiza icinde benim evladimada :KK66:
amin gülüm aminnnn inşallah iyi yerler olur inşallah arkadaş çevreleri iyi insanlar olur hepimizin evladı için

ekim2009 ekim2009 @angelina35 kizlar allah yardimciniz olsun cocuklarinizin hakkinda en iyi hayirli sonuclar olur insallah

T tatlitambak canim kabizlik icin sekersiz turk kahvesinin iyi geldini duymustum hem metabolizmayida hizlandiriyomus galiba ac karnina icilcekti iftardan sonra 12 gibi acikmaya baslayinca icebilirsin

Kizlar iftar menum belli yazayim
Iftar;
2 kepce tarhana corbasi
2-3 yk tavuk sote
Patlican salatasi
Salata
inşallah gülüm sağol allah razı olsun
şekersiz türk kahvesinin bu özelliğini bilmiyordum denemek lazım sağol bilgi için canımcıııımm

sabah
1 domatesle bastırmalı yumurta
1 dilim ekmek
akşam (iftar saati)
1.5 kepçe mercimek çorbası
5 tane dolma köfte
1 kaşık etli fasülye

Merhabalar kızlar
nasilsiniz ben hala hastaneledeyim abim çok sukur iyi. Hatta ayaklandi mecburen isinin başına geçti. Ama bu defa da gelmişken esimin ameliyatini burda yapalım dedik. Dun ameliyati atlattik bugun buyuk ihtimalle taburcu olacagiz .. dün mecburen niyetlenmedim bugun niyetliyim aksama menu bildirmek istiyorum. Basta hic birsey yiyemeyen ben simdi stresten yemeye basladim.. Gecmisi okuyamadim kizlar firsat bulursam okuyacagim insallah..

Merhabalar kızlar
nasilsiniz ben hala hastaneledeyim abim çok sukur iyi. Hatta ayaklandi mecburen isinin başına geçti. Ama bu defa da gelmişken esimin ameliyatini burda yapalım dedik. Dun ameliyati atlattik bugun buyuk ihtimalle taburcu olacagiz .. dün mecburen niyetlenmedim bugun niyetliyim aksama menu bildirmek istiyorum. Basta hic birsey yiyemeyen ben simdi stresten yemeye basladim.. Gecmisi okuyamadim kizlar firsat bulursam okuyacagim insallah..
çok geçmiş olsun miladım inşallah bu son ameliyat oluyor bir daha ameliyat hastane görmezsin gülüm eşine de abine de rabbim şifa versin bundan sonra sağlık problemi yaşamasınlar inşallah
ben senin için tedirgin olmaya başlıycam kendine çok dikkat et az yedim çok yedim diye bir de onun stresine girme bu sene sen çok yoruldun kuzum
allah yardımcın olsun

Merhabalar kızlar

Çok geçmiş olsun milad abla Allah şifa versin ...

Back